عصر جدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع afsoon.s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

عصر جدید ؟

• موفق

رای‌ها: 100 60.6%
  • نا موفق

رای‌ها: 65 39.4%

• رای‌دهندگان
    165

afsoon.s

.؛.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
----
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
ایران
رشته دانشگاه
تربیت بدنی
عصر جدید رو میبینید؟
نظرتون چیه؟
موفق بوده؟
داورا درست انتخاب شدن و انتخاب میکنن؟
اصلا از ریشه کارش درسته؟:-)
دیگه هرچه دل تنگت میخواهد درمورد عصر جدید و علیخانی و اینا:-)

کلا چند قسمت خیلی محدود از این برنامه رو دیدم.
اول اینکه به نظرم خیلی جاها خود علیخانی از داورا منطقی تر نظر میداد :))

به نظرم کلا گام مثبتیه در رسانه ی ملی(؟) ایجاد همچین شوی استعدادیابی ای...وقت می بره کارشون پیشرفت کنه؛میتونه خیلی حرفه ای تر بشه ولی به هر حال ساخت این برنامه استارت بدی نبود در کل.

کسی که مهارتش رقصه نمیتونه اجرا داشته باشه
خانومها یه سری کارای محدود میتونن اجرا کنن
متاسفانه.

من دوسش دارم:))
هر سریم تلوزیونو وا کنم و ببینم داره پخشش میکنه با علاقه نیگاش میکنم:))
ولی خو حوصله دائم دنبال کردنشو ندارم:-"

من خودم احساس میکنم نونهالی بهتر از بقیه رای میده
چون علیخانی خودش وقتی رای های مثبت و منفی یکسان میشن ، اگه بخواد کسی بره مرحله بعد، خیلی نا محسوس به تماشاگرها میرسونه که محکم دست بزنید یا سفید بدین(دقت کنین میفهمین)
عظیمی هم خیلی احساساتش بالاو پایین میشن یه بار خشنه یه بار هی الکی تعریف میکنه
حیایی که کلا حکم علی البدل (؟) رو داره انگار
حسینی هم خیلی روانشناسانه رای میده گاهی واقعا طرف لیاقتشو نداره که مثبت بگیره

یکی از دلایلی که دنبال نمیکنم بشیر حسینیه، به نظرم درک میکنید که چقدر از نویسندهٔ کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای متنفرم.

این برنامه یک جت اسکی روی برنامه های اون ور آبه!...همین و بس!

در تمام کشورها هم دارن از کشور اصلی این برنامه تقلید میکنن!...

پ ن :اگه شما هم معتقدی که جت اسکی روی کار بقیه خوبه، من با شما حرفی ندارم!....شما هم یه روزی جت اسکی کار میشی !

بعد از ویرایش: تا این لحظه ده جت اسکی کار خودشونو معرفی کردن...:)

بعد تر از ویرایش:خب بعضی از دوستان همواره دوست دارن که جزو رسوایان باشند!:)....
قابل توضیح و ذکره که بگم ، به دلیل پاک کردن ابراز رسوایی آن دوست بزرگوار فکر کردم که بهتره من هم اون قسمت رو پاک کنم !.....اما به دلیل درخواست آن عزیز در چند پست بعدی، درخواستشان به دیده ی منت قبول خواهد شد و اعلام میداریم شما نیز رسوا شدید!:))

آخرین ویرایش:

پ ن :اگه شما هم معتقدی که جت اسکی روی کار بقیه خوبه، من با شما حرفی ندارم!....شما هم یه روزی جت اسکی کار میشی !

بعد از ویرایش: تا این لحظه دو جت اسکی کار خودشونو معرفی کردن..:)))
چرا استفاده از یه ایده ی خوب و مفید که قبلا توسط بقیه اجرا شده به نظرت بده؟!
مثه این می مونه که بگی چون تلفن تو آمریکا ساخته شد باقی کشورا که مثلش رو ساختن کار بیهوده ای کردن!

+کمترین فایده ی این برنامه میتونه ایجاد سرگرمی باشه حالا دیگه کشف و هدایت استعداد ها بماند.

بنظرم وجود همچین برنامه ای حتی با وجود محدودیت ها لازمه
بهتر بود داورا رو همونطور که دوستمون بالاتر گفتن از رشته های مختلف انتخاب میکردن
بهترین قسمت هم اون قسمتی بود که هادی مرتضی زاده ملت و داورا رو گذاشته بود سرکار:)):)):))

بعد از ویرایش: تا این لحظه دو جت اسکی کار خودشونو معرفی کردن..:)))

چرا استفاده از یه ایده ی خوب و مفید که قبلا توسط بقیه اجرا شده به نظرت بده؟!
مثه این می مونه که بگی چون تلفن تو آمریکا ساخته شد باقی کشورا که مثلش رو ساختن کار بیهوده ای کردن!

+کمترین فایده ی این برنامه میتونه ایجاد سرگرمی باشه حالا دیگه کشف و هدایت استعداد ها بماند.

...........................................................................................................................................................

خب پس شما اینو بفرمایید:

اینکه آمریکا یه دونه تلفن ساخته باشه و ما بریم دقیقا همون شکل تلفن رو بسازیم پایه و اساس خلاقیت ما به فنا نمیره!؟......
این دقیقا مثل سیاست شرکت سایپا میمونه که ماشین های چهل سال پیش کشورهای صنعتی رو داره با کمی آب و رنگ دادن،کپی پیست میزنه و ما مینالیم که چرا اکثر ملت ایران پراید دارن!!....خب حقمونه !....چون مفهوم خلاقیت رو نفهمیدیم فقط کپی زدیم!.

فقط جت اسکی رفتیم روی کارهای بقیه!

الان شما کار جدید آقای مدیری (که زیاد ازش خوشم نمیاد بنا به دلایلی!) و آقای رامبد جوان رو در نظر بگیری -که یک خلاقیت بود در نوبه ی خودش- همه میخوان از رووش کپی بزنن( منظور عوامل سااخته!) و همشون یه برنامه کپی اونا میخوان!.....

اگه برنامه های رامبد رو دنبال کرده باشین خودش هم همین حرفو میزد که همه دنبال یه کار مثل کار اون هست!..

خب اینا باعث پس رفت ما میشه!...

الان این کاری که کردن دقیقا همون جت اسکی میباشد!...نه یه خط این ور نه یه خط اون ور!:)...

آخرین ویرایش:
...................گ
خب پس شما اینو بفرمایید:

اینکه آمریکا یه دونه تلفن ساخته باشه و ما بریم دقیقا همون شکل تلفن رو بسازیم پایه و اساس خلاقیت ما به فنا نمیره!؟......
این دقیقا مثل سیاست شرکت سایپا میمونه که ماشین های چهل سال پیش کشورهای صنعتی رو داره با کمی آب و رنگ دادن،کپی پیست میزنه و ما مینالیم که چرا اکثر ملت ایران پراید دارن!!....خب حقمونه !....چون مفهوم خلاقیت رو نفهمیدیم فقط کپی زدیم!.
اتفاقا این مسئله به نظرم خودش میتونه زمینه ی ایجاد خلاقیت بشه همونجور که توی کشورای صنعتی دیگه شد. بحث اینکه ما توی صنایع پیشرفتی نداشتیم خیلی متفاوت و مفصله و فکر نمیکنم دلیلش مثلا زدن کپی از روی ماشینای کشورای دیگه باشه فقط!
در نتیجه به نظرم استفاده از یک ایده ی خاص و مفید نه تنها باعث از بین رفتن خلاقیت نمیشه(چون اصولا جلوی بروز خلاقیت افراد خلاق رو نگرفته!) بلکه در انواع خاصش میتونه زمینه ی بروز خلاقیت هم بشه...
الان شما کار جدید آقای مدیری (که زیاد ازش خوشم نمیاد بنا به دلایلی!) و آقای رامبد جوان رو در نظر بگیری -که یک خلاقیت بود در نوبه ی خودش- همه میخوان از رووش کپی بزنن( منظور عوامل سااخته!) و همشون یه برنامه کپی اونا میخوان!.....
برای اطلاعتون کار جدید آقای مدیری که فکر میکنم دورهمی منظورتون هست برداشتی از یک برنامه ای این چنینی هندی بود که حتی دکورش هم بدون تغییر کپی برداری شده بود...

+حالا قضیه اینجاست که کشورای زیادی گات تلنت رو اجرا میکنن و با یه بررسی خیلی سطحی از اون کشورا میتونیم ببینیم که همچین کپی برداری ای هیچ ضربه ی مهلکی به خلاقیت اون جامعه وارد نکرده.

ببینید واقعیت اینه که رسانه ی ایران کپی برداری های ضعیف زیادی تا به حال از برنامه های مختلف داشته که حتی مورد اقبال بینندها هم قرار نگرفتن(که این مورد رو میتونیم مبنی بر ضعف خلاقیت عوامل رسانه بدونیم) اما باز هم میگم یک ایده ی خوب مثل گات تلنت که به دلیل هدفی والاتر از صرف ایجاد سرگرمی هست کپی کردنش توی رسانه های کشورای مختلف گام مثبتیه.

فقط در مورد کار مدیری اینو بگم که اطلاع داشتم و به همین خاطر هم گفتم که" ازش خوشم نمیاد بنا به دلایلی!!" (منظورم برنامه بود نه شخص مدیری!)....

اما خب دیگه جدا حوصله ای امروز ندارم برای نقد صحبت های شما، شاید بعدا!...شایدم هیچ وقت !....

تو اردو علمی نوزوزی مدرسه بودیم یکی از دوازدهم تجربی هایی که اومده بود (بچه فعالیه در کل بخوای توصیفش کنی) نشست زیر گوش یکی از یازدهما هی خوند که بیا این کلیپ رو ببین و این نظر داورا رو ببین تو که از این خیلی بهتری بیا و شرکت کن اونم راضی شده بود .
از اون دوازدهمیه پرسیدم این که توان اول شدن رو نداره پس چه فایده؟ گفت نیاز نیست کسی اول شه تو این مسابقه خیلی از کسایی رفتن تو این مسابقه و زود هم حذف شدن ولی چون استعدادشون رو نشون دادن اسپانسر گیر آوردن.

خوب اگه حرف این دوستم(ون؟) درست باشه خوب چیزیه در کل.

ولی آره من به عنوان کسی که از قشر بازیگر بدم میاد اصلا احساس خوبی ندارم وقتی نصف داوراشون فقط برای جذب مخاطب بازیگرای نسبتا معروف انتخاب شدن.

حالا چرا می گم بدم میاد از قشر بازیگر دیدین اگر جشنی باشه 75 درصد اوقات یک بازیگر و خانوادش رو دعوت می کنن 20 درصد اوقات یه شیخ که بیاد حرف بزنه 5 درصد یا کم تر یه کس دیگه ای (مثلا یه قهرمان المپیکیی چیزی که نظرم اینه که قهرمانای واقعی کشور تو زمینه های مختلف رو باید دعوت کرد در اصل)
حالا اون بازیگر رو که دعوت می کنن چی می شه؟
شروع می کنن با هم دیگه زر زدن در مورد چیزای چرت و پرتی که فقط به خود همون بازیگر و مجری مربوطه بعد یک جمعیت 1000 نفری نشون می ده اینا رو نگاه می کنن و معلوم نیست چند ملیون نفر تو خونه هاشون اونا رو نگاه می کنن.
امین حیایی و اون زنه که فکر کنم بیش تر به اسم ناتاشا معروفه و حالا نمی دونم چه فیلمی بوده و اصلا برام مهم نیست الکی الکی فقط برا جذب بیننده بوده.
اون آقای دکتر هم از یه نظرایی خدا خیرش بده شاید بشه گفت بهتر از بقیس ولی همون طور که از یه خاطر بدش اومده منم از یه حرف اون بدم اومد. اون حرکتایی که اون پسره انجام داد که ترک تحصیل کرده بود بعد اومد گفت من کلی پول دادم رفتم اینا رو خارج از کشور دیدم خوب فلان فلان شده نقطه چین تو اون همه پول رو از کجا گیر آوردی و به چه حقی حروم کردیش؟ تو که دکتری جای بهتری گیر نیاوردی خرجش کنی؟
اون آهنگ سازه هم بنده خدا خوبه حد اقل مرتبط به رشتش داوری می کنه گروه ورزشی میاد می گه خوب بود ریتم حرکاتتون با آهنگ یکی بود و با آهنگ هم تموم شد .

به نظرم از اونجایی که شرکت کننده ها از رشته های مختلفن نباید از کلا چهار داور که وجود داره دوتاش بازیگر میبودن و یه نفر حداقل باید از عرصه ورزش میشد...

هیچ به این فکر کردید که تمرکز رو این مدل برنامه ها جدای از داستان بودجه و... اثری که داره رواج فرد گراییه اونم تو این وضعیت که جامعه مبتلا و بیماره و نیاز به رسیدگی داره تو این بحران؟ این فرد گرایی با تلاش اجتماعی در تضاده به نظرم..
فرد گرایی؟ یعنی خودت با استعداد شو تا به جایی برسی؟
به نظرم از اونجایی که شرکت کننده ها از رشته های مختلفن نباید از کلا چهار داور که وجود داره دوتاش بازیگر میبودن و یه نفر حداقل باید از عرصه ورزش میشد...
منم همین رو می گم دیگه برای جزب مخاطب هم که شده اومدن دو تا بازیگر گذاشتن عملا داوری درست هدفشون نبوده.

کاری به خوب و بد بودن داورا ندارم اما هر بار که می بینمش این سوال برام پیش میاد که با چه معیاری انتخابشون کردن

شاید بهتر بود ۴ تا داور از زمینه های مختلف بودن مثل ورزش،گرافیک و هنر و ... تا منصفانه تر می شد.

تقریبا همینطوره...
خ نونهالی بازیگری آ عظیمی نژاد موسیقی آ بشیر حسینی کلا همه چی انگار:D:)) آ حیایی ورزش و بازیگری

من دنبال میکنم و ب نظرم تو هدفایی ک میتونه داشته باشه تاحد زیادی موفق بوده،بعضی شرکت کننده ها ک واقعن پیشرفتشونو احساس میکنه آدم بعد کارگاه خلاقیت و رو اعتماد بنفسشون خیلی میتونه تاثیر داشته باشه
فک کنم اینجور برنامه های استعدادیابی کلن زمینه سازهای خوبین:)ب عنوان ی برنامه تلوزیونی هم ب اندازه کافی جذاب و سرگرم کننده س
ایده ای بود ک باید اجرا میشد تو ایران اما نمیش با گات تلنت مقایسه ش کرد دیگ اونجا از همه جای دنیا میرن قطعن کیفیت اجراهاش بالاتره

در چند قسمتی که من دیدم، این برنامه رو نپسندیدم.
چون تخصص داورها کارهای هنری و رسانه‌ای بود(اونم نه همه‌ی رشته‌های هنری)، ولی کسانی که در مسابقه شرکت می‌کردند، از رشته‌های مختلف بودند.
یکی از بیشترین تاسف‌هایی که خوردم، این بود که دختربچه‌ی ریاضی دان رو آوردن و گفتن درحال بازی با توپ و راکت پینگ پنگ محاسبه کن! اونجا احساس کردم که علم رو لجن مال کردن!
واقعا نمیشد که به جای افزودن این مسخره بازی‌ها، مسائل ریاضی اون دختر رو سخت تر بکنند؟ (همونطور که بقیه‌ی شرکت‌کنندگان در رشته‌ی خودشون کار سخت تری رو انجام میدادن؟!)

به نظرم اینکه بخوایم کلا بکوبیم برنامه رو کار اشتباهیه . ممکن نقصهایی داشته ولی خب در هر صورت گام مثبت و خوبی بود...
در کل به نظر بنده هم بهتره داورها رو طوری انتخاب کنند که آدمهای متفکرتری باشند تا حالا تو یه رشته هنری (بازیگری - موسیقی)مهارت بالایی داشته باشند. چون قرار بود بیشتر قضاوت کنند تا اینکه بخوان اون آدما رو به عنوان کاراموز رشد بدهند. هر چند که حتما باید سر رشته از هنر داشته باشند و بیگانه با هنر نباشن به هر حال.
اگه به من میگفتن داور انتخاب کن اینا رو به عنوان گزینه های منتخب خودم مطرح میکردم :
1-یاس 2-پناهیان 3-رامبدجوان 4-شجریان
مجریش رو هم رشیدپور بزاریم خوبه : ))
این ترکیب اون وسطا تو سر و کله هم میزدن و رای ها هم یک طرفه نمیشد و به نظرم با فکر بیشتری رای میدادن ( هر چند جمع کردن این آدما اصلا ساده نیست و صرفا یه چرت و پرتی گفتم جددی نگیرین : )) )

ولی یه چیزی

بشیر حسینی چقد خوب حرف میزنه

Back
بالا