کارورزی و سرکار
و کتاب میخونم
احتمالا تو پیجم همخوانی و مسابقه کتابخوانی بذارم
شاید یه کتاب کوتاه ولی قشنگ انتخاب کنم، مثل مغازه خودکشی، دور همی اینجا صوتیش کنیم
اگه وقت کنم یکم درس میخونم
یه کم زبان بخونم
یه نرم افزار یاد بگیرم
یه کم وردست اوستا وایسم ((:
کتابای عزیزم^_^
دست به خط خطی کردن ببرم^_^
دست به چیزای خوشگل تر از خط خطیم ببرم ((:
دمی هم به مطربی بگذرونم ^^
دو واحدم علوم اسلامی بگذرونم
پ.ن: نگذرونم ((:
یه سری کلاس مدنظرم هست
کارم
مسابقه اگه تیم تشکیل شه و انتخاب شم
کتاب رمان که همیشه بوده
باشگاه هم میرم.
ولی کلاس سفره آرایی رو دوس دارم با خواهرم برم.
به خواهرم خیاطی و زبان انگلیسی یاد بدم.
نقاشی بکشم.
کار زیاده...البته تایم امتحانا که شروع بشه آدم دلش میخواد تموم شن فقط بخوابه. :)
درس
سفر ( احتمالا یکی اول تابستون یکی آخراش...یکیش مجردی یکیش با خانواده ((: )
ویولن که ادامه دارد.
بودجم برسه یه شاخه ی دیگه از موسیقی رو هم مد نظرم هست. ( اینجا دیگه همه چیز به پول بستگی داره :/ )...
مادر میگوید:مدتیه طراحی نکردی پاشو برو کلاس تو تا زور بالا سرت نباشه کاری نمیکنی ولی میخوام یه چیز جدیدو امتحان کنم -_- (همون بالایی)
دختر همسایه مان میگوید: بیا با هم بریم باشگاه! که احتمالا پیچونده میشه ((:
همت کنیم یه سری کتاب رو هم بخونیم دیگه طبق معمول.
+باحالی برنامه هام فقط اونجا که درس که مثن برنامه ی اصلی و اولم بود عملا به حاشیه کشیده میشه ((:
باشگاه که قطعا هست
کلاس زبانم که حتما باید برم وگرنه لنگ میمونم
برنامه نویسی ایشالله اگه کمبود بودجه نباشه
کتاب و رمانم که نباشه نمیشه
کتابخونه برم روز در میون
یکمم نقاشی بکشم دوباره ببینم چیزی یادم مونده یا نه
تئاتر،سینما،فیلم
و در آخر خواب
+اصلاح می کنم
به غیر از باشگاه و کتابخونه همشو بذارید خواب و هله هوله و اینترنت، اینجوری به واقعیت نزدیک تره
دیروز به مامانم پیشنهاد دادم که بیا آخر خرداد بب تور بریم طبیعت گردی. یکی از کتابایی که دبیرستان خونده بودم رو میخوام اونجا و در طول سفر بخونم. (آقا بیاید بریم، بیاید باهم نقشه بکشیم خوش بگذره *_* )
سپس یکی از منابع ارشد رو میخونم. ۵ فصل تیر، ۵ فصل مرداد، ۷ فصل شهریور. که مطمئنم طبق بودجه بندیم عمل نخواهم کرد
کلاس شنا میرم که دو و نیم کیلو اضافه وزنم کم بشه خوب نیست آدم با اضافه وزن بره ترم هفت.
کتاب متون انگلیسی روان شناسی رو در عرض چهل روز (روزی پنج صفحه اما دقیق) میخونم که هم زبانم بهتر شه هم واسه ارشد خونده باشمش و هم سبک باشه برنامم.
گواهینامه هم میخواستم بگیرم که تصمیم قطعی دربارش ندارم.
یه کورس آنلاین CBT هم ثبت نام کردم. ایشالا تابستون شروع میکنم. ویدیوی روان شناسی اجتماعی و فلسفه ی ذهن مکتب خونه رو هم می بینم.
ورزش و باشگاه
المپیاد ادامه بدم
ریاضی امسالمو که هیچی سر کلاس نبودم بخونم
طراحی کنم.چهره های سخت تر بکشم
کتاب خوندن(از موضوعات مختلف مثلا تاریخ که مطالعم کمه)
خوابم تنظیم کنم
فیلم دیدن.به خصوص فیلم های شاهکار و نقد اونها
رانندگی یاد گرفتن
و....
پارسال که خداروشکر به 80 درصد برنامه عمل کردم ولی امسال خیلی میترسم.چون پارسالم همش خوابم می برداگه امسال به همون روال بخوابم نمیشه