بعد از تموم شدن امتحانا مدرسه چه کار کردی؟

omidreza

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1400
دانش اموزان بعد از امتحان برنامه ویژه ای دارند
حالا فرض کن تو اکثر شهر ها امروز اخرین روز امتحان های دوره دوم بوده:-b
شما بعد از امتحان کجا رفتین؟
چه کار کردین؟
کی برگشتید خونه؟:))

هیچی مامانم خونه نبود
سر راه خرید کردم اومدم خونه غذا درست کردم :))
بعدم گرفتم تا شام تخت خوابیدم :))

رفتم یه سر تا ارایشگاه کسی نبود

برگشتم خونه اومدم سمپادیا

من قرار بود با سرویس برگردم. بعد فهمیدم سرویسه قرار بوده نیاد. بعد زنگ زدم به مامانم و فهمیدم ماشین نداریم و کلا بلاتکلیف بودم تو مدرسه=/
نهمی ها هم جشن فارغ التحصیلی داشتن. اول نشستم اونا رو نگاه کردم. بعد کم کم سر و کله ی دختر کوچولوی معلممون پیدا شد^_^ دیگه نشستیم با اون بازی کردیم تا اینکه اسنپ گرفتیم و اومدیم خونه:-"
کدم منطقه ای؟

امتحان یکی مونده به آخر با بچه ها رفتیم بیرون^_^
بعد امتحان آخر تا ساعت ۵ تو مدرسه موندیم^_^
(مدرسمون تو روستا هست و ما خودمون کشتیم تا قبول کنن بعد امتحان تو مدرسه بمونیم)

بعد امتحان بچه هامون چند دسته شدن
دسته اول پنج شیش نفر بودن رفتن آرایشگاه ناخن کاشتن و رنگ موهاشونو عوض کردن:|
دسته دوم رفتن پارک بساط جوجه و قلیون راه انداختن و داشتن برنامه می چیدن واسه رد و بدل کردن شماره:|
دسته سوم اکیپی ها بودن که باهم رفتن بیرون:|
منم که یه دسته جدا از همه ام ،سوار ماشین شدم برگشتم خونه تو راه یه پفک و چیپس سرکه نمکی و کرانچی فلفلی خریدم اومدم نشستم پای سمپادیا :|:-??

مثل یه دختر خوب اومدم خونه و برنامه ریختم برای تابستون *____*

وسایلمو جمع کردم برا فرداش ک بوریم شمال:)):))

رفتيم كافي شاپ بعد رفتيم يه كيف پولي متناسب با رشته ام خريدم(رشته ام رياضيه) بعد دوباره رفتيم با بچه ها كافي شاپ(كافي شاپارو درو كرديم) بعد از اون رفتيم راز ماز❤️ (Escape room) بهترين تجربه زندگيم و تجربه كردم بعدم رفتيم توي يه پارك✌با يه اكيپ كه همونجا باهاشون اشنا شديم نشستيم شجاعت حقيقت بازي كرديم
و خلاصه بهتريننننن روز زندگيم بود

دوران مدرسمو یادمه که فقط میومدم خونه و یه دل سیییییر با خیال راحت و بدون دغدغه میخوابیدم ((:

هیچوقت هیچی لذت خواب راحت رو نداره.

بعد امتحان بچه هامون چند دسته شدن
دسته اول پنج شیش نفر بودن رفتن آرایشگاه ناخن کاشتن و رنگ موهاشونو عوض کردن:|
دسته دوم رفتن پارک بساط جوجه و قلیون راه انداختن و داشتن برنامه می چیدن واسه رد و بدل کردن شماره:|
دسته سوم اکیپی ها بودن که باهم رفتن بیرون:|
منم که یه دسته جدا از همه ام ،سوار ماشین شدم برگشتم خونه تو راه یه پفک و چیپس سرکه نمکی و کرانچی فلفلی خریدم اومدم نشستم پای سمپادیا :|:-??
فقط دسته اول فوق العاده اند:))

دخترا دهه 70 و 80 تا موقع ازدواج موهاشونو رنگ نمیکردن اما دهه90 خیلی فعال شدن :eek:
خدایی کمی زود نیس؟

فقط دسته اول فوق العاده اند:))

دخترا دهه 70 و 80 تا موقع ازدواج موهاشونو رنگ نمیکردن اما دهه90 خیلی فعال شدن :eek:
خدایی کمی زود نیس؟
اینا همون 80 اینان فکر کنم البته...
مام اونایی بودیم که مدیر و معاونا آمار تعداد تارهای ابروهامون دستشون بود و اگه یکی ازشون کسر میشد تهدید میکردن که میفرستنمون مدارس بزرگسالان :))

ما هم بعد امتحان فیزیک شیش صفحه ای که فقط یه روز وقت داشتیم که بخونیمش رفتیم سینما بلکه روحیه بگیریم قشنگ یه فیلمی دیدیم که گند زد تو حال هممون.

رفتیم کافه کتاب ونقد ی کوبنده از بنده ودوستان راجب به کتاب انا کارنینا تولستوی و فیلم دله دزد های فروشگاه شا هد بودیم

با یه گروه رفتم گیم‌نت دو سه ساعت بلک اپس بازی کردم بعد با یه گروه دیگه رفتم ساندویچی با یه نفر دیگه برگشتم خونه گرفتم خوابیدم بعد خواب با یکی دیگه رفتم فیفا بازی کردم.

سال قبل
آب قند&نمک خوردم که حالم(!) تنظیم شه
بعد همونو بالا آوردم://

Back
بالا