- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
تاپیک بحث و بررسی منابع دروس عمومی
بنظرمن فقط این کارا بچه ها رو بیشتر تو حاشیه میبره مطمئن باشید اگرهمچین جزوه های تاپی بود دگه کسی از شهرستانا قبول نمیشد همه اینا شوو هست تا بچه ها رو برا خرید ترغیب کننمن شنیدم که به جز کتابای کمک درسی مختلفی که چاپ میشن توی بازار و حالا دسته بندی های مختلفی هم دارن، یه سری از جزوه های نکته و جمع بندی اساتید بعضی آموزشگاه های تهران برای درس های عمومی کنکور کمک کننده تره و خیلی ها سر و دست میشکنن برای پیدا کردن اون جزوات و اینا... تا چه حد راسته این صحبتا؟ و تا چه حد واقعا تاثیر داره؟ اصلا تاثیری داره؟
من خیلی ها شو دیدم 99 درصدشون هیچی نیستن.من شنیدم که به جز کتابای کمک درسی مختلفی که چاپ میشن توی بازار و حالا دسته بندی های مختلفی هم دارن، یه سری از جزوه های نکته و جمع بندی اساتید بعضی آموزشگاه های تهران برای درس های عمومی کنکور کمک کننده تره و خیلی ها سر و دست میشکنن برای پیدا کردن اون جزوات و اینا... تا چه حد راسته این صحبتا؟ و تا چه حد واقعا تاثیر داره؟ اصلا تاثیری داره؟
عمومی رو میشه خیلی راحت ازش نتیجه گرفت نگرانش نباشین زیاد. قواعد عربی و زبان و موضوعی خوندن ادبیات مهم اینا رو مستمر کار کنی نتیجه میگیری بقیش جنبه حفظی داره میتونی راحت جمعش کنیدرسته، از یه طرف منبع کنکور کتاب درسیه فقط، پس زیر و رو کردن مفاهیم مطرح شده ی خود کتاب کافی میتونه باشه.
پت و متن بهتره. نترسیم از متن یکم قدیمی شده و بیش از حد آسونه.ریدینگ-کلوز پت و متن یا از متن نترسیم؟ (با سبک آموزش ریدینگ شهاب اناری خیلی حال نمیکنم. ولی اگه چیز جالب توجهی داره بگین)
دوست عزیز ، برای زبان ، همیشه کتاب های مبتکران و خیلی سبز معرفی میشه.سلام . بچه ها یه کتاب تست زبان که خوب هم اموزش داده باشه گرامرا رو چی هس ؟مشکل عمده تو گرامرا دارم و فقط جامع مبتکران داشتم سال پیش که اصن کمکی به گرامرم نکرد !
تست خیلی سبز دکتر کیاسالار!سلام . بچه ها یه کتاب تست زبان که خوب هم اموزش داده باشه گرامرا رو چی هس ؟مشکل عمده تو گرامرا دارم و فقط جامع مبتکران داشتم سال پیش که اصن کمکی به گرامرم نکرد !
تقریبا همینطوره. پربازدهترین روش برای ادبیات ، موضوعی خوانیـه. به نظرم ادبیات موضوعی گاج کار کن. در کنارش تو هر مبحثی ضعیف بودی از هفتخان خیلی سبز. برای بقیه عمومیها هم تست خیلی سبز از بقیه بهتره.فعلا واسه عمومی هیچی نخریدم فقط یه ادبیات جامع میکرو گرفتم پشیمونم، خیلی کلفته کار من نیست خوندن این و اینکه موضوعی هم نیست و من شنیدم اگه ادبیات موضوعی خونده نشه نتیجه نمیده
برای ادبیات منبعی معرفی کنید که یاد دادنش هم خوب باشه، چون من تو این دو سال خیلی جدی نبودم ادبیات رو و توی مباحث مشکل دارمتقریبا همینطوره. پربازدهترین روش برای ادبیات ، موضوعی خوانیـه. به نظرم ادبیات موضوعی گاج کار کن. در کنارش تو هر مبحثی ضعیف بودی از هفتخان خیلی سبز. برای بقیه عمومیها هم تست خیلی سبز از بقیه بهتره.
موضوعی های هامون سبطی.. آموزش کامل همراه با تستهبرای ادبیات منبعی معرفی کنید که یاد دادنش هم خوب باشه، چون من تو این دو سال خیلی جدی نبودم ادبیات رو و توی مباحث مشکل دارم
موضوعی های هامون سبطی.. آموزش کامل همراه با تسته
موضوعی های نشر الگو رو هم می تونید مد نظر قرار بدید.تقریبا همینطوره. پربازدهترین روش برای ادبیات ، موضوعی خوانیـه. به نظرم ادبیات موضوعی گاج کار کن. در کنارش تو هر مبحثی ضعیف بودی از هفتخان خیلی سبز. برای بقیه عمومیها هم تست خیلی سبز از بقیه بهتره.