- شروع کننده موضوع
ــهــ
Wallower
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
سلام سلام D:
این قانون مورفی چند وقتیه ذهن منو درگیر کرده
گفتم بد نیس یکم راجع بهش صحبت بشه تا ببینیم به چه نتیجه ای می رسیم
اول بیاین یکم از تاریخچه قانون مورفی بدونیم،اصن چی شد که به وجود اومد؟
قانون مورفي در سال 1949 تو پايگاه نيروي هوايي ادوارز شکل گرفت. سرگرد ادوارد مورفي مهندس هوافضا بود که روي يه پروژه کار مي کرد. تو يکي از سخت ترين آزمايشهاي پروژه يه تکنسین باهوشی سيم ها رو برعکس وصل کرد و آزمايش خراب شد.
مورفي درباره اين تکنسين گفت: "اگه يه راه براي خراب کردن چيزي وجود داشته باشه اون همون يه راه رو پيدا مي کنه" و اين اولين قانون مورفي بود.
اوایل این قانون تو فرهنگ فني مهندسين رواج پيدا کرد و بعد به فرهنگ عامه راه پيدا کرد.
بعداً قوانين ديگري هم بعد از کسب رتبه لازم از بنياد مورفي تو دسته قوانين اصلي قرار گرفتند.
نظر شما درباره قانون مورفی چیه؟
آیا حقیقت داره یا نه؟ چرا؟
تا حالا واستون اتفاقی افتاده که بتونه یه نمونه از قانون مورفی باشه؟
بگین دیگه
پ.ن: ایهاالمدیرون!بین انجمن گفت و شنود و خلاقیت مردد بودم،اگه به نظرتون به گفت و شنود مرتبط تره منتقلش کنین
این قانون مورفی چند وقتیه ذهن منو درگیر کرده
گفتم بد نیس یکم راجع بهش صحبت بشه تا ببینیم به چه نتیجه ای می رسیم
اول بیاین یکم از تاریخچه قانون مورفی بدونیم،اصن چی شد که به وجود اومد؟
قانون مورفي در سال 1949 تو پايگاه نيروي هوايي ادوارز شکل گرفت. سرگرد ادوارد مورفي مهندس هوافضا بود که روي يه پروژه کار مي کرد. تو يکي از سخت ترين آزمايشهاي پروژه يه تکنسین باهوشی سيم ها رو برعکس وصل کرد و آزمايش خراب شد.
مورفي درباره اين تکنسين گفت: "اگه يه راه براي خراب کردن چيزي وجود داشته باشه اون همون يه راه رو پيدا مي کنه" و اين اولين قانون مورفي بود.
اوایل این قانون تو فرهنگ فني مهندسين رواج پيدا کرد و بعد به فرهنگ عامه راه پيدا کرد.
بعداً قوانين ديگري هم بعد از کسب رتبه لازم از بنياد مورفي تو دسته قوانين اصلي قرار گرفتند.
نظر شما درباره قانون مورفی چیه؟
آیا حقیقت داره یا نه؟ چرا؟
تا حالا واستون اتفاقی افتاده که بتونه یه نمونه از قانون مورفی باشه؟
بگین دیگه
پ.ن: ایهاالمدیرون!بین انجمن گفت و شنود و خلاقیت مردد بودم،اگه به نظرتون به گفت و شنود مرتبط تره منتقلش کنین
آخرین ویرایش: