احتمالا قراره سایپا اذین گرون بشه ،خواستین بخرین،ولی صبح بخرین همون اول صبح شاید همون فردا گرون شد .
اگه ارزون شد بدانید منم ضرر قابل توجهی می کنم یعنی ضرر و سودش به عهده ی خودتون ،به هر حال کار خوبی نیس اینجوری معرفی می کنم ولی خب دیگه
+
بیاین یکم علمی تر حرف بزنیم ،یکی بهتون گفت یه سهام قراره گرون بشه ارزون بشه از کجا می تونید بفهمید درست میگه؟ اصلا از کجا می تونید بفهمید چی ارزون میشه که بخرید ؟
۴ روش دارید که دونستن یکیش هم واقعا خوبه .
۱.تحلیل بنیادی:
هر شرکتی که وارد بورس میشه سال مالی داره اساس نامه تعیین می کنن ۳ماه ۶ماه ۹ ماه ۱۲ماه گزارش میدن که میشه صورت های مالی شرکت ،مجمع تا مجمع
میایم ریز به ریز اینارو تحلیل می کنیم
مثلا من میام اطلاعات ۵ سال متوالی شرکت سایپا رو در میارم میزان سود دهی شرکت و این چیزا
مثلا ۵سال پشت سر هم برا هر سهم سال اول ۲۰تومن نهایت سود داده .سال دوم ۲۲ سال سوم ... الان سال پنجم شده ۴۰ تومن
چرا باید یهو این همه تغییر کنه ؟مثلا قرارداد بسته با کمپانی فلان یا جایی دارایی فروخته قبلا ۵۰۰ تومن الان ۱ میلیارد تومن شده ارزش شرکت پس سهامش افزایش یافته پس نشون میده شرکت سایپا مستعد رشدِ . می تونید از سامانه ی کدال این اطلاعات رو به دست بیارید از جستجوی اطلاعیه
۲.تحلیل تکنیکال :
اینو بدونید که روند های بازار تکرار شونده هستن یعنی
تا ابد صعودی نیست،تحلیل تکنیکال خیلی جذابه و میاد از این چرخه ی تکرار شونده استفاده می کنه
میاین از روی نمودار پیش بینی می کنید که آیا سهام شرکت قراره بره بالا یا نه
البته نمودار برا شما پیش بینی میکنه شما باید یاد بگیرید که نمودار رو بخونید.
از روی سوابق معادلات، قیمت و ... که وارد شده ابزار های جانبی پس از کشیده شدن نمودار میگن صعودیه یا نزولی شما باید بتونید بخونید مثل نرم افزار متاتریدر
ویدیو های زیادی هست در این باره که یاد میده
۲تای دیگه بمونه برا بعد .