خب من دوبار تا الان تجربشو داشتم;یکبار داخل ایران و یکبار خارج از ایران
خب خانواده ی منم شبیه خیلی از خانواده ها اول مخالف کردن اما به تدریج با تضمین اینکه میشه تا حد زیادی شرایط امنی رو برقرار کرد قبول کردن.اول هم مصر بودن که با تور برم که به شخصه برای من سفر با تور زیاد جذاب نیست. ولی بعدش تو خیلی از مراحل قبل از سفر کنارم بودن مثل رزرو هتل,گرفتن بلیت,... خصوصا اگه شما دانشگاهتون تو شهری باشه که خیلی با محل سکونت خانوادتون فاصله داره قطعا تو تصمیم گیریشون اثر مثبت میذاره چون شما بهشون نشون دادید که می تونید از پس تنها زندگی کردن بر بیاید.
خب سفر خارج از کشور ی سفر هوایی بود اما سفر داخلی من ی سفر زمینی بود که مسیر رفت با قطار و برگشت با اتوبوس بود. خب سفرهای هوایی و محیط فرودگاه به مراتب خیلی امن تر از راه اهن و ترمینال ن خصوصا ترمینال
تو ترمینال ممکنه خیلی اذیت شید انواع مزاحمت ها رو هم تجربه کنید و واقعا چندین بار ممکنه احساس استیصال و ترس وحشتناک بهتون دست بده.لمس های بی اجازه و تنه زدن ها تو ترمینال به شدت زیاده.و من پیشنهادم اینه که بلیتهاتونو اینترنتی بگیرین و تو ترمینال وقتی رفتید به پایانه مورد نظرتون برای هماهنگی بلیت و دریافت نسخه کاغذیش,برای انتظار تو همون سالن بشینید و ترجیحتون این نباشه که برید تو جایی مثل حیاط یا جاهای خلوت منتظر بمونید.
خب کرمان ی شهر توریستی با کلی جاذبه دیدنی و تاریخی. مثلا بازار و حموم گنجعلی خان خیلی شلوغ و پر از توریست. ولی مزاحمت هایی که ایجاد میشه اکثرا برای زن های ایرانیه. نمیدونم شاید جرئت نمیکنن مزاحمتی برای توریست ها ایجاد کنن و بالاخره تورلیدرها احتمالا حواسشون هست.خیلی باید مراقب کیفتون باشید سعی نکنید اشیای قیمتی یا زیورالاتی مثل طلا رو باخودتون به سفر بیارین.ادرس هتل و شماره تلفن خودتون و خانوادتونو و اگه داروی خاصی مصرف میکنید رو یادداشت کنید و بذارید تو جیبتون.و سعی کنید خیلی از وسایلیی که فکر میکنید لازمتون میشه رو با خودتون بیارید در کل سفر ارزون هیجان انگیزتر و مطلوب تره : -"
و...