مسافرت تنهایی دختران در ایران!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام
سلام خب موضوع بحث واضحه!
نظرتون چیه؟
به نظرتون چقدر سفر تنهایی برای خانوم ها امنیت داره؟
خانواده ها چطور با این قضیه برخورد میکنند!؟

با اون اتفاقی که برای اون توریست آلمانی بیچاره افتاد تنهایی سفر کردن دیگه واسه هیچ کس امن نیست به نظرم

خب من دوبار تا الان تجربشو داشتم;یکبار داخل ایران و یکبار خارج از ایران

خب خانواده ی منم شبیه خیلی از خانواده ها اول مخالف کردن اما به تدریج با تضمین اینکه میشه تا حد زیادی شرایط امنی رو برقرار کرد قبول کردن.اول هم مصر بودن که با تور برم که به شخصه برای من سفر با تور زیاد جذاب نیست. ولی بعدش تو خیلی از مراحل قبل از سفر کنارم بودن مثل رزرو هتل,گرفتن بلیت,... خصوصا اگه شما دانشگاهتون تو شهری باشه که خیلی با محل سکونت خانوادتون فاصله داره قطعا تو تصمیم گیریشون اثر مثبت میذاره چون شما بهشون نشون دادید که می تونید از پس تنها زندگی کردن بر بیاید.
خب سفر خارج از کشور ی سفر هوایی بود اما سفر داخلی من ی سفر زمینی بود که مسیر رفت با قطار و برگشت با اتوبوس بود. خب سفرهای هوایی و محیط فرودگاه به مراتب خیلی امن تر از راه اهن و ترمینال ن خصوصا ترمینال
تو ترمینال ممکنه خیلی اذیت شید انواع مزاحمت ها رو هم تجربه کنید و واقعا چندین بار ممکنه احساس استیصال و ترس وحشتناک بهتون دست بده.لمس های بی اجازه و تنه زدن ها تو ترمینال به شدت زیاده.و من پیشنهادم اینه که بلیتهاتونو اینترنتی بگیرین و تو ترمینال وقتی رفتید به پایانه مورد نظرتون برای هماهنگی بلیت و دریافت نسخه کاغذیش,برای انتظار تو همون سالن بشینید و ترجیحتون این نباشه که برید تو جایی مثل حیاط یا جاهای خلوت منتظر بمونید.

خب کرمان ی شهر توریستی با کلی جاذبه دیدنی و تاریخی. مثلا بازار و حموم گنجعلی خان خیلی شلوغ و پر از توریست. ولی مزاحمت هایی که ایجاد میشه اکثرا برای زن های ایرانیه. نمیدونم شاید جرئت نمیکنن مزاحمتی برای توریست ها ایجاد کنن و بالاخره تورلیدرها احتمالا حواسشون هست.خیلی باید مراقب کیفتون باشید سعی نکنید اشیای قیمتی یا زیورالاتی مثل طلا رو باخودتون به سفر بیارین.ادرس هتل و شماره تلفن خودتون و خانوادتونو و اگه داروی خاصی مصرف میکنید رو یادداشت کنید و بذارید تو جیبتون.و سعی کنید خیلی از وسایلیی که فکر میکنید لازمتون میشه رو با خودتون بیارید در کل سفر ارزون هیجان انگیزتر و مطلوب تره : -"

و...

من پیشنهادم اینه که بلیتهاتونو اینترنتی بگیرین
همیشه صندلی تکی بگیرید و اگه پیدا نشد و حتی نشد صندلی کنار یه خانم رو بگیرید با راننده هماهنگ کنید که شمارو جابه جا کنه کنار یه خانم بذاره...اینجوری آرامش ذهنی بیشتری دارید... گاهی خودشون این کارو میکنن البته.

خب،
من نسبت ب خواهرم و برادرم مثلاً استقلال بیشتری داشتم موقع مدرسه رفتن و بیرون رفتن و با وجود مسیر نسبتاً طولانی، سرویس نگرفتم و خودم با ماشینای گذری یا اتوبوس میرفتم و میومدم...
اما خب از وقتی مدرسه نمیرم دیگه ی مقدار حس حبس شدگی دارم، با وجود این ک خانواده‌ی خ مذهبی ندارم، اما پدرم بخاطر شغلی ک داره، بدبینی بیشتری داره نسبت ب بعضی مسائل...
درباره‌ی مسافرت تنهایی هم فکر نمیکنم الان اجازه بده، هرچند خودم معتقدم ک مشکلی نداره ی دختر تنهایی یا مثلاً با جمع دوستاش بره سفر...
ولی خب فکر کنم شرایط وقتی برم دانشگاه مخصوصاً ی شهر دیگه بهتر میشه و استقلال خ بیشتری خواهم داشت...
خ از دخترایی ک الان نمیتونن تنها سفر برن، مشکلشون واقعاً خودشون یا فقط جامعه نیست، بیشتر نظر و فشار خانواده‌هاشونه متأسفانه...

بنظر من
تو این جامعه ی خراب خععععععععععلی خطرناکه ولی.....
اگه دختر دوست داره تنها بره خب بره ولی خعععلی باید حواسش باشه

من فکر میکنم همونقدر که جامعه برای یه دختر خطرناک همونقدر ررای پسر خطرناکه پس فک کنم ربطی به دختر پسرش نداشته باشه

در انتخاب همسفر هم باید دقت کرد. اگه با چند تا از دوستای دخترتون میرین، دقت کنین کیارو انتخاب میکنین.
اولش هم بهتره از شهرای امن‌تر شروع کرد.

من سفر داخلی چندباری با دوستام رفتم
یکبار هم دوتایی با خواهرم رفتیم

ولی هر بار که بحث مسافرت خارج مجردی پیش میاد؛مامانم شدیدا گارد میگیره:/
پ.ن:تصورش از دخترایی که مجردی میرن دبی و ترکیه زیاد خوب نیست

دخترا معولا تنها نمیرن، با دوستاشون میرن.

فکر میکنم در حدود وسط(یعنی نه از رویافراط فمینیستی ونه تعصب بیخود) سفر دخترا خوب و لازمه!

Back
بالا