- شروع کننده موضوع
- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
سلام عزیزان دلبندم
بیکار بودم گفتم راجب ورود ب دارک وب واستون بنویسم
اسمش ینمه ترسناکه ....ولی بیاید امتحانش کنیمترس نداره
کمربندارو ببندید و محکم بشینید ک میخوایم ب "خطر" لاگین کنیم:-j
1. دارک وب/دیپ وب چیه؟
دارک وب و دیپ وب بخش هایی از نت هستن ک ب طور معمول بهشون دسترسی نداریم و ب طرز باور نکردنی ای هم گسترده اس
کلی سایت هس ک راجبش توضیح دادن و چون میخوام پست رو طولانی نکنم(حقیقتش اصن این حرفا نیس ....حالشو ندارم) اگه خواستید رو لینک ها بزنید
دارک وب - ویکیپدیا
۲۵ واقعیت وحشتناک درباره دارک وب که واقعا حقیقت دارد
2.فرق "دارک وب" و "دیپ وب" چیه؟
کوتاه میگم ، خواستید خودتون بخونید(تنبلی و اینا):
دارک وب و دیپ وب را میتوان به جای یکدیگر به کار برد اما معنی آنها کاملا با هم یکی نیست و اختلاف جزئی با هم دارند. دیپ وب (Deep Web) به تمام صفحات وبی گفته میشود که موتورهای جستجو قادر به یافتن آنها نیستند. بنابراین دارک وب زیر مجموعه دیپ وب است اما دیپ وب شامل تمام پایگاههای اطلاعاتی کاربر، صفحات وبمیل، گردهماییهای وب که مستلزم ثبت نام هستند و صفحات پشت Paywall ها نیز میشود.
تفاوت دارک وب و دیپ وب در چیست؟ - فالنیک
3.چرا باید بریم به دارک وب؟ چون باحاله و هیجان انگیز
4. چرا نباید بریم به دارک وب؟ یسری ها میگن آسیب روحی میبینی(رد روم و اینا) ....یسری ها میگن هک میشی و .....
ولی ما ک از هک شدن نمیترسیم .....میترسیم؟
اینم ببینید بد نیس :
عواقب ورود به دیپ وب و دارک وب بایگانی - انزل وب
5. ورود ب دارک وب سخته؟ اصلا و ابدا ب راحتی ورود به تلگرام پس از فیلترینگ:P
6.خب باید چیکار کنیم ؟ تقریبا تمامی وب سایت هایی که با نام دارک وب شناخته میشوند هویت خود را با کمک ابزار رمزنگاری Tor مخفی میکنند.
پر واضحه اس م باید از tor استفاده کنیم
7. tor چی هس اصن ؟ کلمه ی Tor مخفف (The Onion Router چنان که لوگوی آن هم به شکل پیاز است) است که به معنی سالک پیاز می باشد و در ابتدا شبکه ای جهانی از سرور های توسعه یافته توسط نیروی دریایی آمریکا بود که بوسیله ی آن کاربران قادر بودند در اینترنت بطور ناشناس فعالیت کنند. اما حال به سامانه ای رایگان تبدیل شده که هدف اصلی اش نشان دادن فضای پنهان اینترنت و امکان تحقیق در آن است.
یه جاهایی بهش مرورگر سیاه اینترنت هم میگن .....یو ها ها ها:P
8. خب نصبش کن دیگه
سایت اصلیش www.torproject.org خب چیزه ....چیز شکن میخواد
اگه چیز شکن نداررید از اینجا بگیریدش
نصبش هیچ نکته خاصی نداره اینستال بزنید و تموم:P
آخرش باید اون دوتا آیکن رو داشته باشید
این ورژن قدیمیشه الان ک آپدیت کردم قیاقه اش فرق میکنه
9. بیاید شروع کنیم
start tor رو باز کنید و connect رو بزنید وایسید کارشو انجام بده ینموره طول میکشه....خب حرفمو پس میگیرم .... هف هش نموره داره طول میکشه
خلاصه اینکه وارد میشیم
الان اینجاییم
10. آدرس سایت های دیپ وب چطوریه : سیستمش اینطوره ک یه یارویی پشت کامپیوترش نشسته الکی کلی دکمه فشار میده و آخرش یه .onion مینویسه و میشه دامنه سایتش
مثلا این یه موتور جستجو گره hss3uro2hsxfogfq.onion (زور نزن فقط با tor باز میشه)
حالا واردش میشیم
اوممم دنبال چی بگردیم؟.......مثلا ردروم خوبه؟
به قید قرعه یکی رو انتخاب میکنم
یا خدا
خوف کردم
خب تا اینجا رفتیم دارک وب یه موتور جستجو یافتیم و از در یه ردروم رد شدیم
امیدوارم حال کرده باشید تو قسمت بعدی چنتا سایت دبگه معرفی میکنم و نکات امنیتیش رو میگم
فقط لطفا فعلا هیچ جا ثبت نام نکنید و رو هیچ لینک دانلودی کلیک نکنید
سوالی داشتید بپرسید و اگه جایی اشتباه کردم بگید ک درستشو یاد بگیرم
تا بعد
بیکار بودم گفتم راجب ورود ب دارک وب واستون بنویسم
اسمش ینمه ترسناکه ....ولی بیاید امتحانش کنیمترس نداره
کمربندارو ببندید و محکم بشینید ک میخوایم ب "خطر" لاگین کنیم:-j
1. دارک وب/دیپ وب چیه؟
دارک وب و دیپ وب بخش هایی از نت هستن ک ب طور معمول بهشون دسترسی نداریم و ب طرز باور نکردنی ای هم گسترده اس
کلی سایت هس ک راجبش توضیح دادن و چون میخوام پست رو طولانی نکنم(حقیقتش اصن این حرفا نیس ....حالشو ندارم) اگه خواستید رو لینک ها بزنید
دارک وب - ویکیپدیا
۲۵ واقعیت وحشتناک درباره دارک وب که واقعا حقیقت دارد
2.فرق "دارک وب" و "دیپ وب" چیه؟
کوتاه میگم ، خواستید خودتون بخونید(تنبلی و اینا):
دارک وب و دیپ وب را میتوان به جای یکدیگر به کار برد اما معنی آنها کاملا با هم یکی نیست و اختلاف جزئی با هم دارند. دیپ وب (Deep Web) به تمام صفحات وبی گفته میشود که موتورهای جستجو قادر به یافتن آنها نیستند. بنابراین دارک وب زیر مجموعه دیپ وب است اما دیپ وب شامل تمام پایگاههای اطلاعاتی کاربر، صفحات وبمیل، گردهماییهای وب که مستلزم ثبت نام هستند و صفحات پشت Paywall ها نیز میشود.
تفاوت دارک وب و دیپ وب در چیست؟ - فالنیک
3.چرا باید بریم به دارک وب؟ چون باحاله و هیجان انگیز
4. چرا نباید بریم به دارک وب؟ یسری ها میگن آسیب روحی میبینی(رد روم و اینا) ....یسری ها میگن هک میشی و .....
ولی ما ک از هک شدن نمیترسیم .....میترسیم؟
اینم ببینید بد نیس :
عواقب ورود به دیپ وب و دارک وب بایگانی - انزل وب
5. ورود ب دارک وب سخته؟ اصلا و ابدا ب راحتی ورود به تلگرام پس از فیلترینگ:P
6.خب باید چیکار کنیم ؟ تقریبا تمامی وب سایت هایی که با نام دارک وب شناخته میشوند هویت خود را با کمک ابزار رمزنگاری Tor مخفی میکنند.
پر واضحه اس م باید از tor استفاده کنیم
7. tor چی هس اصن ؟ کلمه ی Tor مخفف (The Onion Router چنان که لوگوی آن هم به شکل پیاز است) است که به معنی سالک پیاز می باشد و در ابتدا شبکه ای جهانی از سرور های توسعه یافته توسط نیروی دریایی آمریکا بود که بوسیله ی آن کاربران قادر بودند در اینترنت بطور ناشناس فعالیت کنند. اما حال به سامانه ای رایگان تبدیل شده که هدف اصلی اش نشان دادن فضای پنهان اینترنت و امکان تحقیق در آن است.
یه جاهایی بهش مرورگر سیاه اینترنت هم میگن .....یو ها ها ها:P
8. خب نصبش کن دیگه
سایت اصلیش www.torproject.org خب چیزه ....چیز شکن میخواد
اگه چیز شکن نداررید از اینجا بگیریدش
نصبش هیچ نکته خاصی نداره اینستال بزنید و تموم:P
آخرش باید اون دوتا آیکن رو داشته باشید
این ورژن قدیمیشه الان ک آپدیت کردم قیاقه اش فرق میکنه
9. بیاید شروع کنیم
start tor رو باز کنید و connect رو بزنید وایسید کارشو انجام بده ینموره طول میکشه....خب حرفمو پس میگیرم .... هف هش نموره داره طول میکشه
خلاصه اینکه وارد میشیم
الان اینجاییم
10. آدرس سایت های دیپ وب چطوریه : سیستمش اینطوره ک یه یارویی پشت کامپیوترش نشسته الکی کلی دکمه فشار میده و آخرش یه .onion مینویسه و میشه دامنه سایتش
مثلا این یه موتور جستجو گره hss3uro2hsxfogfq.onion (زور نزن فقط با tor باز میشه)
حالا واردش میشیم
اوممم دنبال چی بگردیم؟.......مثلا ردروم خوبه؟
به قید قرعه یکی رو انتخاب میکنم
یا خدا
خوف کردم
خب تا اینجا رفتیم دارک وب یه موتور جستجو یافتیم و از در یه ردروم رد شدیم
امیدوارم حال کرده باشید تو قسمت بعدی چنتا سایت دبگه معرفی میکنم و نکات امنیتیش رو میگم
فقط لطفا فعلا هیچ جا ثبت نام نکنید و رو هیچ لینک دانلودی کلیک نکنید
سوالی داشتید بپرسید و اگه جایی اشتباه کردم بگید ک درستشو یاد بگیرم
تا بعد
آخرین ویرایش: