- شروع کننده موضوع
mohammadsaleh40
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گناباد
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- مدال المپیاد
- کامپیوتر مرحله دوم با کمال تعجب قبول شدم
- دانشگاه
- پردیس شهید بهشتی مشهد
- رشته دانشگاه
- آموزش ریاضی
سلام نتیجه های انتخاب رشته ها اومد و یه چیزی که نسبت به پارسال واضح بود (ولی خوب شاید بعضی ها متوجهش نشدن) امسال نسبت به پارسال ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجائی نسبت به پارسال خیلی بیش تر بود.
مشاور ها (مخصوصا اونایی که از شهرای بزرگ میان که بازار کار رونق بیش تری نسبت به شهر های کوچیک داره)برای ما ریاضی ها که می گفتن مهندسی ها رو بالا تر از استخدامی ها بزنین.
برا تجربی ها نمی دونم چه جوریه برای انسانی هم که کلن اصلا
ولی قبولی ها رو که می بینم هم خوب زیاد بوده هم این که بعضی افراد هستن اصلا رقبتی به این امر ندارن
می خواستم نظرتون رو بدونم چرا دوست دارین چرا دوست ندارین بهتر از چه رشته هایی دوست دارین چه رشته هایی رو بهتر از معلمی دوست دارین.
برای سؤال نظر سنجی هم راهنماییم کنین که کامل ترش کنم
ویرایش دوم:الآن خودم ریاضی هستم می دونم بین مهندسی کامپیوتر خوب های تهران و حتی بعضی دانشگاه های دیگه و معلمی اگر استعداد داشته باشی باید مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کرد ولی نه منظورم از بین این دو انتخاب موندن اینه که رتبه حدود 2000 تا 4000باشه مثلا
مشاور ها (مخصوصا اونایی که از شهرای بزرگ میان که بازار کار رونق بیش تری نسبت به شهر های کوچیک داره)برای ما ریاضی ها که می گفتن مهندسی ها رو بالا تر از استخدامی ها بزنین.
برا تجربی ها نمی دونم چه جوریه برای انسانی هم که کلن اصلا
ولی قبولی ها رو که می بینم هم خوب زیاد بوده هم این که بعضی افراد هستن اصلا رقبتی به این امر ندارن
می خواستم نظرتون رو بدونم چرا دوست دارین چرا دوست ندارین بهتر از چه رشته هایی دوست دارین چه رشته هایی رو بهتر از معلمی دوست دارین.
برای سؤال نظر سنجی هم راهنماییم کنین که کامل ترش کنم
ویرایش دوم:الآن خودم ریاضی هستم می دونم بین مهندسی کامپیوتر خوب های تهران و حتی بعضی دانشگاه های دیگه و معلمی اگر استعداد داشته باشی باید مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کرد ولی نه منظورم از بین این دو انتخاب موندن اینه که رتبه حدود 2000 تا 4000باشه مثلا
آخرین ویرایش: