حذف زبان انگلیسی از مدارس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ErfanGH23
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با حذف زبان انگلیسی از مدارس موافق هستید؟

• بله

رای‌ها: 6 7.6%
  • خیر

رای‌ها: 73 92.4%

• رای‌دهندگان
    79

ErfanGH23

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
آیت ا... مشکینی
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1402
۵۷ نماینده مجلس با ارائه یک طرح یک فوریتی خواستار حذف آموزش زبان‌ انگلیسی از برنامه مدارس شده و می‌گویند دانش‌آموزان به آموزشگاه‌های آزاد مراجعه کنند. این طرح با حق آموزش رایگان مطابق اصل ۳۰ قانون اساسی مغایر است.
به تازگی ۵۷ نماینده مجلس طرحی یک فوریتی به هیئت رئیسه مجلس ارائه کرده و خواستار شدهاند که آموزش زبان‌انگلیسی از برنامه مدارس حذف و اختیاری شود. آنها مدعی شدند که اجباری بودن زبان انگلیسی در مدارس "می‌تواند در ضعف تحصیل" دانش‌آموزانی که علاقه‌ای به ادامه تحصیل ندارند، تأثیرگذار باشد.
واگذاری وظیفه آموزش زبان انگلیسی به آموزشگاه‌ها بسیاری از دانش‌آموزان از حق آموزش این زبان مهم بین‌المللی محروم می‌کند و آن را کالایی تجاری تبدل می‌کند. مسئولان آموزش پروش می‌گویند برای آموزش این زبان، استاندارد بین‌المللی را با توجه به مسائل بومی و فرهنگی ایران در نظر می‌گیرند و واگذاری آموزش این زبان به بخش خصوصی از این چارچوب خارج می‌شود.
به نظر می‌رسد که طرح نمایندگان مجلس، طرحی غیرمسئولانه و تنها در راستای سخنان رهبر جمهوری اسلامی است که تا کنون بارها از "اصرار بر ترویج انحصاری زبان انگلیسی" در ایران انتقاد کرده و آن را "ناسالم" خوانده است.

هههه.

جمع کنید این خیمه شب بازیاتونو.

بریم کروات یاد بگیریم یا بریم برزیلی یاد بگیریم.

کدوم خ‌ری این طرح رو داده من موندم

با حذف شدنش مخالفم، چون خیلی از افراد هستن که امکانات آموزشگاه رفتن رو ندارن و زبان انگلیسی رو با مدرسه شروع کردن، در صورتی که خیلی ضروریه. ولی به نظرم یا اگه میخوان حذفش کنن آموزشگاه های استانداردی باشن که به اونجا مراجعه کنیم و البته تا یه سطحی زبان خوندن اجبار بشه، یه سطح مبتدی. و توی روستاها هم آموزشگاه وجود داشته باشه، و یا اینکه دبیر‌های واقعا با سواد و با تجربه‌ای رو توی مدرسه ها داشته باشن. برای مثال دبیر زبان من توی امتحان یه چیزی رو اشکال گرفته بود و اینقدر بهش اصرار کردم که این درسته تا توی دیکشنری گوشیش زد تا قبول کرد‌. قاعدتا یه دبیر زبان باید از من که دانش آموزشم خیلی بیشتر بدونه. نه اینکه توی دیکشنری سرچ کنه تا بفهمه درست میگم. ما توی مدرسه‌هامون تدریس زبان رو داریم، ولی غیر اصولی و غیر استانداردش. ما با اینکه از سال هفتم زبانمون شروع میشه ولی از سطحی ترین مفاهیم انگلیسی شروع نمیشه کتابامون و اگه کسی توی آموزشگاه آزاد کلاس نرفته باشه به سختی میتونه با کلاس پیش بره. چون از الفبای انگلیسی شروع نمیکنیم.

کلا این گرایشی که دولت به انزوای جهانی داره رو میتونیم همه جا ببینیم الان :-"
همیشه هم با هزارتا چرت و پرت سعی میکنن این تفکّراتشون رو توجیه کنن :))

من به شخصه از کلاس هفتم تا به الان روی هم رفته دو کلمه زبان از مدرسه یادگرفتم
بقیش زحمت خودم و کلاسا بود

تو کف اون ۵ نفرم :|:|:|:|:|
چی بگم آخه:-??
عربی اوکیه زبان کثیفه ؟
شت بابا@-)

داشتیم حرف میزدیم راجع بهش تو کلاس
قرار شد اگه انگلیسی رو واگذار کردن به موسسات ما ام درخواست بدیم عربی رو ببرن تو مساجد :-"
مگه نمیگن عربی زبان قرآن؟؟ :-"

جالبه، پس عربي چه بختكيه اين وسط؟
هرچند بود و نبودش فرق نداره، من هيچي از مدرسه ياد نگرفتم، هيييچييي.
كلاس زبان مدرسه فقط انرژي و وقتمونو هدر ميده.
اگه اموزش درست و اصولي بود عالي بود، اما حالا كه نيست نبودش بهتره به نظرم.
يه وقتي ديديد فارسي رو هم حذف كردن ولي عزبي باقي موند.

زبان انگلیسی رو تو ۶ سال نتونستن درس و حسابی یاد بدن، اونوقت میخوان چینی ژاپنی یاد بدن !!!

من خودم زبان آموزی خیلی دوست دارم و زبان انگلیسی خوبی داشتم تا اینکه بخاطر کنکور ولش کردم و به اصطلاح کنکوری خوندم و گند زدم بهش!خب انگلیسی برعکس ضریبش تو کنکور فقط یه عمومی ساده نیس که بخوای تو دو ترم اول پاس کنی و تموم شه تا آخر باهامونه و بسی مهمه و اگه بخوای کارای جانبی اعم از مقاله نویسی و پژوهش کنی بهش به شدت نیازی داری!خب بنظر من فرق بین آدمهای موفق و بقیه که میتونه مثل برگ برنده باشه یکیش همین انگلیسیه!تو همه جا هست کامپیوتر و هزارتا جای دیگ...اما اگه بخوایم از نظر تاریخی و هژمونی و سیاسی بازی بهش نگاه کنیم خب معادلاتش فرق داره ک فکر میکنم بحثش مفصله و جاش این تاپیک نیست...در آخر با منزوی کردن خودمون چیزی گیرمون نمیاد و فقط حذف میشیم

اگه قراره چیزایی ک لازم نیست یاد نگیریم خب برن هدیه های آسمانی و تاریخ و جغرافی رو حذف کنن
نه اینکه ۴ روز دیگه بچه کشاورز نتونه مارک دستگاه کشاورزیشو بخونه
واقعا وات د فاز!
منم قبول دارم ۹۰ درصد مطالب آموزشی بدرد نخوره ولی اولویت با زبان انگلیسی نباید باشه!

حتی فکر کردن به قیافه بچه ها موقع تدریس چینی خنده می ندازتم... ای خداا :)):)):))
بابا حذف نم کنن ، اسکلن مگه:-"

بهتر بود به جای حذف انگلیسی کتاب های درسی جدیدی براش تهیه میکردن
کتاب انگلیسی مدارس خیلی چرنده و واقعا بی سر و ته هستش
بنظرم سبک آموزشی که کتاب عربی در نظر گرفته میتونه برای انگلیسی هم در نظر گرفته بشه که اینطوری میزان کیفیتش بیشتر میشه و بچه ها بهتر کتاب رو یاد میگیرن

عربی خودش آموزشش رو هواس ،
ینی ی مشت احمق نشستن پشت کتابا

اونوقت زبان اول دنیا رو ک حذف کنن چرا باید عربی و حذف نکنن:-w:-w

اگه زبان انگلیسی رو حذف کنن ی عده ک تواناییشو ندارن از یادگیری چیزی ک واسه همه لازمه محروم می مونن
و شاید به مرور زمان ی بی قانونی هم در آموزشگاه های زبان بوجود بیاد

دوستان ، احتمال حذف زبان انگلیسی 0 است
رییس بنیاد انقلاب فرهنگی (یه آخوند هست !)
گفت به دلیل انحصار این زبان حذف ان ممکن نیست.
تمام
نگران نباشید.با قدرت ادامه دهید..

Back
بالا