- شروع کننده موضوع
wp-co
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- اژه ای 2
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
جریان چرخ اتوموبیل چیست؟تقسیم عبارت بر صفر مطلق و بعد ساده کردنش با صورت؟
تو مرحله آخر دقیقا همین کارو کردی که اشتباهه،
در واقع ما قراردادی قبول کردیم که همه عددها عدد صفر رو عاد میکنن، یعنی عدد صفر رو به صورت حاصل ضرب دو تا عدد بنویسیم، ولی نمیتونیم بگیمکه عدد صفر بر عدد صفر بخش پذیره؛
در واقع این تنها رابطه عاد کردنیه که نمیتونیم با یه عبارت بخشپذیری همارز قرار بدیمش.
اگه خیلی علاقه داری نشون بدی هر دو عدد طبیعی با هم برابرن بهتره از روش چرخ اتومبیل استفاده کنی که به این راحتی رد نمیشه
یه چرخ در نظر بگیر، یه چرخ کوچیک هم داخل اونجریان چرخ اتوموبیل چیست؟
تو وقتی داری (a-a)رو بیرون میاری متوجه هستی که در اصل داری هر دوطرف رو تقسیم بر a-a میکنی در حالی که عدد تقسیم بر صفر تعریف نشدست.
اثبات میشه کاملا چون صفر صفرم میده:/ و اینکه ی اثبات طولانی الکی داره واسه ی عبارت سادا ک الان همینجوری مغزم داره مینویسدش:/
نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی استدلال اشتباهی داری محیط چرخ داخلی با مسافت طی شده برابر نیستیه چرخ در نظر بگیر، یه چرخ کوچیک هم داخل اون
این دو تا چرخ محکم به هم چسبیدن و با هم میچرخن..
فرض کن مجموع این چرخها رو یک دور بچرخونیم، مسافتی که هر چرخ طی کرده برابر با محیط خودش و برابر با مسافتی که در مجموع طی شده و ثابته، پس محیط دو چرخ و در نهایت شعاع دو چرخ با هم برابرند..
خب استدلال که مال من نیست، من خودمم خیلی فکر کردم، حداقل در ظاهر درست به نظر میاد، حتی اگر قرار بر فریب باشه این خیلی بهتر از استدلالی که اول تاپیک اومده هستنمیدونم نظرم درسته یا نه ولی استدلال اشتباهی داری محیط چرخ داخلی با مسافت طی شده برابر نیست