- شروع کننده موضوع
Dictator
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ...
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
سلام به همه دوستان من حدود یکسال پیش شروع کردم به المپیاد خوندن و دست و پا شکسته ادامه میدادم و تا اوایل تابستون امسال بیوشیمی و سلولی و گیاهی و جانوری رو تموم کردم ولی متاسفانه به دلایلی از اواسط تابستون به شدت دلسرد شدم و تا همین لحظه دیکه در کتابارو هم باز نکردم تصمیممو گرفته بودم که میخام کنکورو ادامه بدم اما الان که تقریبا یکی دو هفته ای به المپیاد زیست مونده به این فکر افتادم که باید ادامه میدادم این موضوع که چرا ادامه ندادم مث سیب تو گلوم گیر کرده الان که دارم کتابا و جزوه هامو نگاه میکنم میخوام از ته دل زار بزنم که چرا ولش کردم و این فرصتمو الکی به فنا دادم دو سه شبه هرجارو نگاه میکنم کتابام میاد جلو چشمم و اگه جاش بود جمجممو با ساطور از وسط نصف میکردم-_-... بنظرتون تو این مدت باقی مونده بخونم یا تمرکزمو بزارم رو همون درس مدرسم و ازمون سمپاد و قلمچی و...؟
نورونای مغزم دیگه دارن پاره میشن از عذاب وجدان(ساعتایی که با زیست و المپیاد درگیر بودم از بهترین ساعتای زندگیم بود..)
نورونای مغزم دیگه دارن پاره میشن از عذاب وجدان(ساعتایی که با زیست و المپیاد درگیر بودم از بهترین ساعتای زندگیم بود..)