- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- علامه ی حلی 1
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- علوم پزشکی شهید بهشتی
حدود یک سال پیش در انجمن اعتقادی تاپیکی زدم به نام آزادی توهین ، بحثی در مورد اقسام آزادی ، ( شاید الآن شرایط جامعه دیگه جوری نیست که بشه از این بحثای از سر شکم سیری کرد !!!!!!!بگذریم) آزادی توهین که من هم بهش معتقدم باید به عنوان نوعی آزادی بیان وجود داشته باشه . اما بحثی که الآن می خوام بکنم اینه که توهین کردن سود و ضررش چیه و آیا توهین نکردن بهتر نیست؟ [ بر اساس قوانین سایت که ممنوعه ولی خوب شاید در کنار قوانین ، کار فرهنگی هم لازم باشه ]
علی الحساب بیاین با هم پیرامون این سوالات بحث کنیم :
چرا در بحث توهین می کنیم؟
اگه هدفمون از بحث کردن انتقال عقیدمونه، توهین کردن بهتر اون رو منتقل می کنه؟
آیا میلی فطری در انسان برای توهین کردن هست و مبارزه با این میل فطری خوبه یا بد؟
تاثیر توهین کردن روی توهین کننده و توهین شونده چیه؟ روی رابطه ی این دو نفر چی؟
نقش منفی یا مثبت توهین در شکل گیری گفت و گو های طولانی مدت چیه ؟
( بعضی از این سوالات شاید صرفا برای به تفکر انداختنه و جوابش مشخصه ولی بازم لطف می کنید اگه همین نظراتم بگید )
یه خواهشی دارم ، اگه نظرتون هر چقدر هم سادست چه موافقت چه مخالفت در این بحث شرکت کنید ، که شاید از همین جا دریچه های تازه تری در گفت و گو توی سایت باز بشه
من هم تمام پیاما رو لایک می کنم ، پیشنهاد می کنم شما ام برای تلطیف فضا این کارو بکنید .
علی الحساب بیاین با هم پیرامون این سوالات بحث کنیم :
چرا در بحث توهین می کنیم؟
اگه هدفمون از بحث کردن انتقال عقیدمونه، توهین کردن بهتر اون رو منتقل می کنه؟
آیا میلی فطری در انسان برای توهین کردن هست و مبارزه با این میل فطری خوبه یا بد؟
تاثیر توهین کردن روی توهین کننده و توهین شونده چیه؟ روی رابطه ی این دو نفر چی؟
نقش منفی یا مثبت توهین در شکل گیری گفت و گو های طولانی مدت چیه ؟
( بعضی از این سوالات شاید صرفا برای به تفکر انداختنه و جوابش مشخصه ولی بازم لطف می کنید اگه همین نظراتم بگید )
یه خواهشی دارم ، اگه نظرتون هر چقدر هم سادست چه موافقت چه مخالفت در این بحث شرکت کنید ، که شاید از همین جا دریچه های تازه تری در گفت و گو توی سایت باز بشه
من هم تمام پیاما رو لایک می کنم ، پیشنهاد می کنم شما ام برای تلطیف فضا این کارو بکنید .