- شروع کننده موضوع
- #1
amirrach
امیرآچ
- ارسالها
- 203
- امتیاز
- 918
- نام مرکز سمپاد
- تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 17
خب خیر مقدم میگم بهتون برای ورود به بزرگترین تایپک علمیِ بزرگترین انجمن علمی جهان
________________________
حکیمی میگه:
اگر تو از آموختن سر بتابی
نجوید سر تو همی سروری را
_______________________
پس همیشه بیاموزید و یادبگیرید و عشوه بپرورانید(این آخریه جمله جدیده)
چرا املت؟
غذای ساده،بی ریا،آشنا،زیبا،خوشمزه،دانشجویی و از همه مهمتر یار همیشگیِ روزهای بی حوصلگی
اصلا چرا قهوه خانهای؟
چون شگرد کار قهوه چی ها املت است
شگردی که گاهاً بیش از 30 سال (18000روز و هر روز چند بار)تکرار شده است
مشخص است یک طعم و بوی دیگری دارد و همینطور یک سری راز و رمزهایی که بصورت تئوری باید پیش دست آنها آموخت
موادلازم برای دو نفر:
1)نون و پیاز(برای مصرف بعد از پخت) به اندازه ی کافی
2)نمک
3)فلفل قرمز
4)تخم مرغ به اندازه کافی(بین 3 تا 4) نکته:تخم مرغ ها رو بذارید بیرون یخچال چند دقیقه به دمای اتاق برسن
5)روغن به مقدار متوسط(در طریقه ی پخت توضیح میدم چقدر)
6)رب(در قهوه خونه خیلی کم از گوجه استفاده میشه)
7)ماهیتابه نازک
(دوستان ماهیتابه هایی که من پیشنهاد میدم ماهیتابه ی 18پارچه ی امیراچ هستش(16 تا پیچ داره، یه دسته و یه کف) مطمئن باشید که غذا نمیچسبه بهتون ، غذا رو کاملا براتون میسوزونه و خوشمزه میکنه)
طریقهی پخت:
با حرارت بالا بپخید
بذارید ماهیتابه کاملا داغ بشه
و بعد روغن، به اندازه ای باشه که سطح ماهیتابه کاملا پر بشه
بعد رب رو اضافه میکنید به روغن البته به اندازه ی دلخواه و رنگ دلخواهی که میخواید
نکته کنکوری:رب رو انقدر تفت بدید و آرام هم بزنید تا نرم و آب بشه
دائما رب و روغن رو هم بزنید تا حرارت ماهیتابه پایین نیاد
در ادامه نمک رو اضافه میکنید (حدودا نوک قاشق چایی خوری)
و بعد فلفل رو اضافه میکنیم(میتونید اضافه نکنید)
حالا بعد از دو و نیم دقیقه هم زدن رب در حرارت بالا
میتونید تخم مرغ ها رو سریع اضافه کنید
نکته فوق فوق فوق فوق مهم:وقتی همه ی تخم مرغ ها رو ریختید توی ظرف تازه اجازه دارید که هم بزنید ،یکی یکی هم نزنید.
و حالا تا حد امکان هم بزنید
تا لکه زردیِ زرده و سفیدیِ سفیده روی در و دیوار ماهیتابه نمونه
طریقه مصرف:
ببین مثل وحشیای غذا ندیده
نونو برمیداری
محکم میکوبی وسط املت(ادای احترام به املت)
همون وسط نون رو میچرخونی ، کل لقمه رو یک جا میکنی در دهن مبارک
بعدش پیاز رو یجور خاص گاز میزنی که اشک همه اطرافیان دربیاد
نوش جون
________________________
حکیمی میگه:
اگر تو از آموختن سر بتابی
نجوید سر تو همی سروری را
_______________________
پس همیشه بیاموزید و یادبگیرید و عشوه بپرورانید(این آخریه جمله جدیده)
چرا املت؟
غذای ساده،بی ریا،آشنا،زیبا،خوشمزه،دانشجویی و از همه مهمتر یار همیشگیِ روزهای بی حوصلگی
اصلا چرا قهوه خانهای؟
چون شگرد کار قهوه چی ها املت است
شگردی که گاهاً بیش از 30 سال (18000روز و هر روز چند بار)تکرار شده است
مشخص است یک طعم و بوی دیگری دارد و همینطور یک سری راز و رمزهایی که بصورت تئوری باید پیش دست آنها آموخت
موادلازم برای دو نفر:
1)نون و پیاز(برای مصرف بعد از پخت) به اندازه ی کافی
2)نمک
3)فلفل قرمز
4)تخم مرغ به اندازه کافی(بین 3 تا 4) نکته:تخم مرغ ها رو بذارید بیرون یخچال چند دقیقه به دمای اتاق برسن
5)روغن به مقدار متوسط(در طریقه ی پخت توضیح میدم چقدر)
6)رب(در قهوه خونه خیلی کم از گوجه استفاده میشه)
7)ماهیتابه نازک
(دوستان ماهیتابه هایی که من پیشنهاد میدم ماهیتابه ی 18پارچه ی امیراچ هستش(16 تا پیچ داره، یه دسته و یه کف) مطمئن باشید که غذا نمیچسبه بهتون ، غذا رو کاملا براتون میسوزونه و خوشمزه میکنه)
طریقهی پخت:
با حرارت بالا بپخید
بذارید ماهیتابه کاملا داغ بشه
و بعد روغن، به اندازه ای باشه که سطح ماهیتابه کاملا پر بشه
بعد رب رو اضافه میکنید به روغن البته به اندازه ی دلخواه و رنگ دلخواهی که میخواید
نکته کنکوری:رب رو انقدر تفت بدید و آرام هم بزنید تا نرم و آب بشه
دائما رب و روغن رو هم بزنید تا حرارت ماهیتابه پایین نیاد
در ادامه نمک رو اضافه میکنید (حدودا نوک قاشق چایی خوری)
و بعد فلفل رو اضافه میکنیم(میتونید اضافه نکنید)
حالا بعد از دو و نیم دقیقه هم زدن رب در حرارت بالا
میتونید تخم مرغ ها رو سریع اضافه کنید
نکته فوق فوق فوق فوق مهم:وقتی همه ی تخم مرغ ها رو ریختید توی ظرف تازه اجازه دارید که هم بزنید ،یکی یکی هم نزنید.
و حالا تا حد امکان هم بزنید
تا لکه زردیِ زرده و سفیدیِ سفیده روی در و دیوار ماهیتابه نمونه
طریقه مصرف:
ببین مثل وحشیای غذا ندیده
نونو برمیداری
محکم میکوبی وسط املت(ادای احترام به املت)
همون وسط نون رو میچرخونی ، کل لقمه رو یک جا میکنی در دهن مبارک
بعدش پیاز رو یجور خاص گاز میزنی که اشک همه اطرافیان دربیاد
نوش جون