آموزش اُمــلت قهوه خانه‌ای

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirrach
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

غذای مورد علاقت چیه؟

  • غذاهای مزخرف خارجی

    رای‌ها: 8 22.2%
  • املت

    رای‌ها: 17 47.2%
  • هرچی بذارن جلوم

    رای‌ها: 11 30.6%

  • رای‌دهندگان
    36

amirrach

امیرآچ
ارسال‌ها
203
امتیاز
918
نام مرکز سمپاد
تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
17
خب خیر مقدم میگم بهتون برای ورود به بزرگترین تایپک علمیِ بزرگترین انجمن علمی جهان
________________________
حکیمی میگه:
اگر تو از آموختن سر بتابی
نجوید سر تو همی سروری را

_______________________
پس همیشه بیاموزید و یادبگیرید و عشوه بپرورانید(این آخریه جمله جدیده)

چرا املت؟
غذای ساده،بی ریا،آشنا،زیبا،خوشمزه،دانشجویی و از همه مهمتر یار همیشگیِ روزهای بی حوصلگی


اصلا چرا قهوه خانه‌ای؟
چون شگرد کار قهوه چی ها املت است
شگردی که گاهاً بیش از 30 سال (18000روز و هر روز چند بار)تکرار شده است
مشخص است یک طعم و بوی دیگری دارد و همینطور یک سری راز و رمزهایی که بصورت تئوری باید پیش دست آنها آموخت

موادلازم برای دو نفر:
1)نون و پیاز(برای مصرف بعد از پخت) به اندازه ی کافی
2)نمک
3)فلفل قرمز
4)تخم مرغ به اندازه کافی(بین 3 تا 4) نکته:تخم مرغ ها رو بذارید بیرون یخچال چند دقیقه به دمای اتاق برسن
5)روغن به مقدار متوسط(در طریقه ی پخت توضیح میدم چقدر)
6)رب(در قهوه خونه خیلی کم از گوجه استفاده میشه)
7)ماهیتابه نازک
(دوستان ماهیتابه هایی که من پیشنهاد میدم ماهیتابه ی 18پارچه ی امیراچ هستش(16 تا پیچ داره، یه دسته و یه کف) مطمئن باشید که غذا نمیچسبه بهتون ، غذا رو کاملا براتون میسوزونه و خوشمزه میکنه)

طریقه‌ی پخت:
با حرارت بالا بپخید
بذارید ماهیتابه کاملا داغ بشه
و بعد روغن، به اندازه ای باشه که سطح ماهیتابه کاملا پر بشه
بعد رب رو اضافه میکنید به روغن البته به اندازه ی دلخواه و رنگ دلخواهی که میخواید
نکته کنکوری:رب رو انقدر تفت بدید و آرام هم بزنید تا نرم و آب بشه
دائما رب و روغن رو هم بزنید تا حرارت ماهیتابه پایین نیاد
در ادامه نمک رو اضافه میکنید (حدودا نوک قاشق چایی خوری)
و بعد فلفل رو اضافه میکنیم(میتونید اضافه نکنید)
حالا بعد از دو و نیم دقیقه هم زدن رب در حرارت بالا
میتونید تخم مرغ ها رو سریع اضافه کنید
نکته فوق فوق فوق فوق مهم:وقتی همه ی تخم مرغ ها رو ریختید توی ظرف تازه اجازه دارید که هم بزنید ،یکی یکی هم نزنید.
و حالا تا حد امکان هم بزنید
تا لکه زردیِ زرده و سفیدیِ سفیده روی در و دیوار ماهیتابه نمونه

طریقه مصرف:
ببین مثل وحشیای غذا ندیده
نونو برمیداری
محکم میکوبی وسط املت(ادای احترام به املت)
همون وسط نون رو میچرخونی ، کل لقمه رو یک جا میکنی در دهن مبارک
بعدش پیاز رو یجور خاص گاز میزنی که اشک همه اطرافیان دربیاد


نوش جون
 
جات خالی اتفاقاً همین امشب املت داشتیم،
اونم از نوع قهوه‌خونه‌ایش
دست‌پخت برادر جان
 
املت فقط دانشجویی...هنوزم مزه اش زیر زبونمه...اون شبایی که با دوستام تو خوابگاه املت درست میکردیم...دلم براش تنگ شده.لعنت به این کرونا که هممونو از هم جدا کرده....:-<
 
جاتون خالی امروز صبح با کمک همین روش واسه خودم املت درست کردم خیلی خوب بود
البته من املت با 50 درصد گوجه و 50 درصد رب ترجیح میدم ولی کی حوصلش میشه اول صبح گوجه پوست بکنه؟
 
Back
بالا