بچه ها من اومدم
@امیرحسین تو چنین خوب چرایی؟*__* فکر کنم فروم نمیان دیگه و آرزو میکنم برن خارج ِ خفن با زندگی خوب و دل ِ خوش.ایشالا آرزوهام بره تو زندگیش و حالش خوب شه
@Fatemeee برای من خاطرات منحصر به فردن،دوستیم باتو خیلی برام ارزشمنده،کاش میتونستم دوست خوبی باشم برات.
@مار تو اولین نفری هستی که وقتی میگه "چیز' آدم فکر نمیکنه کلمه شو گم کردی،خیلی جذاب میگی((: رابطه با تو در هر سطحی که هست برای من غنیمت بود.چهارشنبه ها با تو قشنگ بود و زیباترین دختری بودی که تو پاییز می دیدم ( :
@فاطیما وقتی عضو شده بودی من یه فرد ِ ناخشنود بودم و تو رو شبیه خودم می دیدم. پ.خ های طولانی واست میذاشتم که از همه ی اتفاقای بد ِ اینجا ازت مراقبت کنم.حواسم ازت پرت شد اما هربار که تو رو دیدم گفتم آخ چه دختر ِ قشنگی. امیدوارم همه مراقب دلت باشن.
@panah مهربونیت به دل میشینه گیزیم.باشوا دولانِم:*
@karen.m آخ پسر ((: اگه هر روز نگم کاااوه و نبینم چیکار میکنی یه چیزی جاش خالیه ((: انقدر مسخره بازی درمیاری فروم بدون تو بهم کیف نمیده و کاشکی همشهری بودیم میتونستم خرابکاری های بیشتری با حمایت تو بکنم. امیدوارم هر زمان یار پیدا کردی و قلبت گنجیشکی زد من اول بفهمم و دیگه کسی روز پدر رو بهت تبریک نگه تا یه بازه ای ((:
@maleck :) هم سبیل قشنگ ِ کلهر نشانین،هم مهربونین.*__*
@breeze دختر تو اگر بدونی هر موقع که خوب نیستی من چه قدر از ترس قلب درد دارم ((: انقدر که تو دلم غوغاست واسه ی نتیجه کنکورت واسه خودم نبود :/ ببخشید که رمزتو بهت نمیدم بیای خلاصه ((:
@zar@ غنیمت ِ تهران گردی.آدم ِ زیبا.کاش همیشه انقدر خوشحال بمونم واست و معاشرت کنیم بازم خانوم دکتر
@حمیده و زهرا فرصتی که بهم دادین کلی تغییرات داد که مدیونم بهتون :*
@Admin2 این همه خاطره خوب ساختین،این همه دوستی ساختین و بعضا عشق! ((: خیلی مرسی بابتش. مرسی بابت همه ی تلاش ها و امیدوارم تو زندگی شخصی تون این قشنگی ها نمایان تر بشن ( :
_________
پارت ِ بعدی میام واسه ی بقیه تون آرزو میکنم