hossein84
Witch King
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
درود
(نمی دونم جای این مطلب درسته یا نه؟)
امروز توی گوگل داشتم چرخ می زدم و دیدم در جستجوی پیشرفته یک گزینه به نام ( جستجوی ایمن) وجود داره!
خوب این چی کار می کنه؟ فرض کنین شما می خواهید به یک بچه اجازه بدید تا به مدت چند ساعت از گوگل استفاده بکند. و این یک چیزی مثل قفل کودکه با این تفاوت که بچه رو قفل نمی کنه! بلکه نتایج مستهجن و غیر اخلاقی را قفل می کند! حتی اگر بچه کلمه ای نامناسب سرچ کند ، چیزی پیدا نمی کند
اما یک کاربرد دیگر هم دارد!
برای آن دسته از دوستان که توی کار خلاف هستند(سرچ های نامناسب) و دوست دارند که خودشون رو از این کار بیرون بکشن اما اراده آنها نمی گذارد و نمی توانند به کارهای دیگر خود برسند مثل درس خواندن. و حتی موقع درس خواندن ، ذهن آنها درگیر مسائل خاک برسری میشود و نمی توانند تمرکز کنند!
حالا چطوری جستجوی ایمن رو فعال کنیم؟
به راحتی، کافیه به این لینک بیایید.
https://www.google.com/preferences
سپس (فیلتر های جستجوی ایمن) را پیدا کنید.
سپس کادر (روشن کردن جستجوی ایمن) را تیک بزنید.
جهت اطمینان از خاموش نشدن جستجوی ایمن ، آن را قفل کنید!
آموزش تمام شد!
حالا با این کار حتی اگر محتوای غیر اخلاقی را سرچ کنید ، به هیچی دست پیدا نخواهید کرد
فقط هیچ وقت جستجوی ایمن رو خاموش نکنید که به ضرر خود شما تمام میشه!
(نکته : دوستان الکی تهمت نزنید که بنده در این کار تجربه دارم ، تمام اینها طی پرسش هایی از دوستان اهل فن به دست آمده اند)
(البته روشش رو خودم کشف کردم!
)
خیلی ممنون از وقتی که بابت خواندن این پست گذاشتید!
(نمی دونم جای این مطلب درسته یا نه؟)
امروز توی گوگل داشتم چرخ می زدم و دیدم در جستجوی پیشرفته یک گزینه به نام ( جستجوی ایمن) وجود داره!
خوب این چی کار می کنه؟ فرض کنین شما می خواهید به یک بچه اجازه بدید تا به مدت چند ساعت از گوگل استفاده بکند. و این یک چیزی مثل قفل کودکه با این تفاوت که بچه رو قفل نمی کنه! بلکه نتایج مستهجن و غیر اخلاقی را قفل می کند! حتی اگر بچه کلمه ای نامناسب سرچ کند ، چیزی پیدا نمی کند

اما یک کاربرد دیگر هم دارد!
برای آن دسته از دوستان که توی کار خلاف هستند(سرچ های نامناسب) و دوست دارند که خودشون رو از این کار بیرون بکشن اما اراده آنها نمی گذارد و نمی توانند به کارهای دیگر خود برسند مثل درس خواندن. و حتی موقع درس خواندن ، ذهن آنها درگیر مسائل خاک برسری میشود و نمی توانند تمرکز کنند!
حالا چطوری جستجوی ایمن رو فعال کنیم؟
به راحتی، کافیه به این لینک بیایید.
https://www.google.com/preferences
سپس (فیلتر های جستجوی ایمن) را پیدا کنید.
سپس کادر (روشن کردن جستجوی ایمن) را تیک بزنید.
جهت اطمینان از خاموش نشدن جستجوی ایمن ، آن را قفل کنید!
آموزش تمام شد!
حالا با این کار حتی اگر محتوای غیر اخلاقی را سرچ کنید ، به هیچی دست پیدا نخواهید کرد

فقط هیچ وقت جستجوی ایمن رو خاموش نکنید که به ضرر خود شما تمام میشه!
(نکته : دوستان الکی تهمت نزنید که بنده در این کار تجربه دارم ، تمام اینها طی پرسش هایی از دوستان اهل فن به دست آمده اند)
(البته روشش رو خودم کشف کردم!

خیلی ممنون از وقتی که بابت خواندن این پست گذاشتید!