- شروع کننده موضوع
hossein84
Witch King
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
درود
(نمی دونم جای این مطلب درسته یا نه؟)
امروز توی گوگل داشتم چرخ می زدم و دیدم در جستجوی پیشرفته یک گزینه به نام ( جستجوی ایمن) وجود داره!
خوب این چی کار می کنه؟ فرض کنین شما می خواهید به یک بچه اجازه بدید تا به مدت چند ساعت از گوگل استفاده بکند. و این یک چیزی مثل قفل کودکه با این تفاوت که بچه رو قفل نمی کنه! بلکه نتایج مستهجن و غیر اخلاقی را قفل می کند! حتی اگر بچه کلمه ای نامناسب سرچ کند ، چیزی پیدا نمی کند
اما یک کاربرد دیگر هم دارد!
برای آن دسته از دوستان که توی کار خلاف هستند(سرچ های نامناسب) و دوست دارند که خودشون رو از این کار بیرون بکشن اما اراده آنها نمی گذارد و نمی توانند به کارهای دیگر خود برسند مثل درس خواندن. و حتی موقع درس خواندن ، ذهن آنها درگیر مسائل خاک برسری میشود و نمی توانند تمرکز کنند!
حالا چطوری جستجوی ایمن رو فعال کنیم؟
به راحتی، کافیه به این لینک بیایید.
https://www.google.com/preferences
سپس (فیلتر های جستجوی ایمن) را پیدا کنید.
سپس کادر (روشن کردن جستجوی ایمن) را تیک بزنید.
جهت اطمینان از خاموش نشدن جستجوی ایمن ، آن را قفل کنید!
آموزش تمام شد!
حالا با این کار حتی اگر محتوای غیر اخلاقی را سرچ کنید ، به هیچی دست پیدا نخواهید کرد
فقط هیچ وقت جستجوی ایمن رو خاموش نکنید که به ضرر خود شما تمام میشه!
(نکته : دوستان الکی تهمت نزنید که بنده در این کار تجربه دارم ، تمام اینها طی پرسش هایی از دوستان اهل فن به دست آمده اند)
(البته روشش رو خودم کشف کردم!)
خیلی ممنون از وقتی که بابت خواندن این پست گذاشتید!
(نمی دونم جای این مطلب درسته یا نه؟)
امروز توی گوگل داشتم چرخ می زدم و دیدم در جستجوی پیشرفته یک گزینه به نام ( جستجوی ایمن) وجود داره!
خوب این چی کار می کنه؟ فرض کنین شما می خواهید به یک بچه اجازه بدید تا به مدت چند ساعت از گوگل استفاده بکند. و این یک چیزی مثل قفل کودکه با این تفاوت که بچه رو قفل نمی کنه! بلکه نتایج مستهجن و غیر اخلاقی را قفل می کند! حتی اگر بچه کلمه ای نامناسب سرچ کند ، چیزی پیدا نمی کند
اما یک کاربرد دیگر هم دارد!
برای آن دسته از دوستان که توی کار خلاف هستند(سرچ های نامناسب) و دوست دارند که خودشون رو از این کار بیرون بکشن اما اراده آنها نمی گذارد و نمی توانند به کارهای دیگر خود برسند مثل درس خواندن. و حتی موقع درس خواندن ، ذهن آنها درگیر مسائل خاک برسری میشود و نمی توانند تمرکز کنند!
حالا چطوری جستجوی ایمن رو فعال کنیم؟
به راحتی، کافیه به این لینک بیایید.
https://www.google.com/preferences
سپس (فیلتر های جستجوی ایمن) را پیدا کنید.
سپس کادر (روشن کردن جستجوی ایمن) را تیک بزنید.
جهت اطمینان از خاموش نشدن جستجوی ایمن ، آن را قفل کنید!
آموزش تمام شد!
حالا با این کار حتی اگر محتوای غیر اخلاقی را سرچ کنید ، به هیچی دست پیدا نخواهید کرد
فقط هیچ وقت جستجوی ایمن رو خاموش نکنید که به ضرر خود شما تمام میشه!
(نکته : دوستان الکی تهمت نزنید که بنده در این کار تجربه دارم ، تمام اینها طی پرسش هایی از دوستان اهل فن به دست آمده اند)
(البته روشش رو خودم کشف کردم!)
خیلی ممنون از وقتی که بابت خواندن این پست گذاشتید!