- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
سوالات و اشکالات درسی کنکور ۱۴۰۰ رو اینجا میتونید بپرسید.
درود،من تا جایی که شنیدم توی بحث رشته انسانی،قلمچی قوی تر کار میکنه،از طرفی هم درسته آزمون های مجازی کیفیتش به اندازه آزمونای حضوری نیست،اما از طرف دیگه باعث میشه با برنامه آزمون پیش بره و جا نمونه و هر دوهفته خودشو بسنجه که آیا توی این دو هفته خوب کار کرده و روش مطالعه هاش جواب داده یا نه،و چه جاهایی ضعف داره که برطرفشون کنه، اما اگه بخواد خودش پیش بره یا مثلا فایل آزمونا رو دانلود کنه و بعدا خودش حل کنه و با کلید چک کنه،ممکنه از اونجایی که دست خودشه کم کاری کنه و عقب بمونه...به طور کلی بستگی به شناخت فرد از خودش داره که با توجه به ویژگی هاش از جمله اراده،بهترین تصمیم ممکن رو بگیرهسلام رفقا
ممنون میشم منو بیاراهنمایانید
خواهرم 1400 کنکور داره
رشتهی انسانی
گزینهی دو ثبتنام کنه یا قلمچی به نظرتون؟(احتمالا اکثر بچههای کلاسشون گزینهی دو ثبتنام میکنن.)
و با توجه به اینکه الان آزمونا مجازیه صبر کنه از مهر ثبتنام کنه یا همین مجازیها رو ثبتنام کنه؟
قطعا نه، هر سال شاید چند هزار نفر منابع مشابه رتبه های برتر استفاده میکنن اما بعضیاشون به ده هزار نفر هم نمیرسن،و حتی منابع رتبه های برتر هم لزوما یکی نیست و ممکنه هر کدومشون با یه منبع متفاوت به اون رتبه رسیده باشن...!آیا این دلیل میشه که چون رتبه برترا از این کتاب و منبع استفاده کردند پس ان کتاب خوبی برای بقیه است ؟
قواعد عربیو با دستور و ارایه حتما تابستون کار کنعمومی بخونیم؟؟؟
یکی از مطالبی که بهش اشاره میشه اینه که از تابستون عمومی خوندن زوده و تابستون تخصصی بخونید...
و اگر از الان عمومی بخونید فایده نداره و موثر نیست...
درسته ب نظرتون؟؟؟
یا بشینیم عمومی هم بخونیم؟؟؟
ممنون براردرود،من تا جایی که شنیدم توی بحث رشته انسانی،قلمچی قوی تر کار میکنه،از طرفی هم درسته آزمون های مجازی کیفیتش به اندازه آزمونای حضوری نیست،اما از طرف دیگه باعث میشه با برنامه آزمون پیش بره و جا نمونه و هر دوهفته خودشو بسنجه که آیا توی این دو هفته خوب کار کرده و روش مطالعه هاش جواب داده یا نه،و چه جاهایی ضعف داره که برطرفشون کنه، اما اگه بخواد خودش پیش بره یا مثلا فایل آزمونا رو دانلود کنه و بعدا خودش حل کنه و با کلید چک کنه،ممکنه از اونجایی که دست خودشه کم کاری کنه و عقب بمونه...به طور کلی بستگی به شناخت فرد از خودش داره که با توجه به ویژگی هاش از جمله اراده،بهترین تصمیم ممکن رو بگیره
سلام چیزی که من میخوام بگم بر خلاف نظرات دوستاتهعمومی بخونیم؟؟؟
یکی از مطالبی که بهش اشاره میشه اینه که از تابستون عمومی خوندن زوده و تابستون تخصصی بخونید...
و اگر از الان عمومی بخونید فایده نداره و موثر نیست...
درسته ب نظرتون؟؟؟
یا بشینیم عمومی هم بخونیم؟؟؟
به نظر من گزینه 2سلام رفقا
ممنون میشم منو بیاراهنمایانید
خواهرم 1400 کنکور داره
رشتهی انسانی
گزینهی دو ثبتنام کنه یا قلمچی به نظرتون؟(احتمالا اکثر بچههای کلاسشون گزینهی دو ثبتنام میکنن.)
و با توجه به اینکه الان آزمونا مجازیه صبر کنه از مهر ثبتنام کنه یا همین مجازیها رو ثبتنام کنه؟
حالا این نظر منه ها اما این تفکیک پیش و پایه که آزمون ها دارن خصوصا آزمون های تابستان خیلی عبث ه ،خیلی! فرض کن وقتت رو قراره بذاری روی پایه،مبحثی مثل تابع، تابع تو سال دوازدهمت هم مثلا مبحثکی! داره، یا مثلا با مشتق و فلان ترکیب میشه! و تست ها هم تستای خوب ترکیبی ن معمولا. یا اگر بخوای دوازدهم مثلا مشتق بخونی، خب باید مثلثات و تابع و چندتا چیز دیگه هم تا حدی مسلط باشی.تابستون همه پایه رو جمع بکنیم ؟
دروس دوازدهم هم باید کار کرد ؟
آزمون قلم چی کل پایه اجباری دهم و یازدهم
سوالی که دارم از دوستان عزیز آیا بیشتر وقت دادن به پایه با ارزش هست یا یک پایه و کنارش دوازدهم ؟
بهتره تا وقتی منبع اولت کامل تموم نشده ، سراغ منبع دوم نری . وقتی از مبحثی تست کم آوردی برو سراغ منبع دوم.وقتی دو منبع داریم چجوری باید استفاده کنیم؟؟؟؟هفته اول هفته دوم؟؟؟یا چی؟؟؟
اصلا نترس و از همون اول شروع کن،مطمئن باش وقت داری و با آرامش از اول اول شروع کن.سلام من ریاضی متاسفانه از پایه خیلی ضعیفم
چکار کنم که به مرور اوضاعم بهتر شه و برای کنکور بتونم درصد خوبی بزنم ؟