هوای نفس

• شروع کننده موضوع nokia
  • تاریخ شروع

JASima

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

JASima

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
به انجام دادن کارهایی که باور به بد بودنشون داریم
ارتباطتتو با خدا بیشتر کن سر تو شلوغ کن. و تو ذهنت کاراتو تجسم کن... آون وقت حتی اگر بخواهی بری سمت چیزی یه اتفاق می‌افته بیخیال میشی... قانون جذبه

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر- علوم تصمیم و مهندسی دانش
تلگرام
اینستاگرام
نتونستم در برابر وسوسه گفتن "واقعا سخت بود تو یه جمله انقد سنگین شرو ور بگی" مقاومت کنم متاسفانه! به نظرم موردی که باعث وسوسه میشه هم موثره! :))

موازی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
RWTH
رشته دانشگاه
مهندسی برق
سعی میکنم انجامش بدم h-:
یا انجام میشه و به اون بدی که فکر میکردم نبود یا جرئت انجامشو پیدا نمیکنم و کلا بیخیال میشم

dahr1

دایی جودی
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1401
شما وقتی وسوسه میشید چیکار میکنید تا جلوشو بگیرید؟
در مرحله ی اول میدونیم که باید از بیخ جلوی وسوسه شدن رو بگیریم! بعضی موقع ها میدونیم دیدن یک فیلم یا یک عکس خوب نیست واگه اون رو ببینیم بعدش اذیت و وسوسه میشیم اما بازم اون رو میبینیم! حتما باید جلوی تمام موارد ورودی که باعث تحریک هر گونه احساسی از ما میشه(چه از نظر جسمی چه از نظر تفکر درباره یه چیز، حتی وسوسه برای خوردن تیکه پیتزا های دیشب بدون اجازه، اذیت کردن یه دوست و......) رو بگیریم و در واقع باید جلوی "عوامل" تحریک کننده رو بگیریم.
ولی خب به فرض که همه ی تلاشمون رو کردیم و باز هم نشد، اول از همه یک مرحله ی خیلی خیلی مهم رو انجام بدیم؛ "دسته بندی!" باید برای خودمون دسته بندی کنیم که انجام اون کار برای ما ضرر داره یا سود؟ برای اطرافیان مون چطور؟ اگه ما انجام اش بدیم، در آینده چی میشه؟
و وقتی که به این سوالات جواب دادیم به این نتیجه میرسیم که بعضی هوس ها رو اگه انجام بدیم جدا دچار مشکلاتی میشیم! و صد در صد جلوش باید گرفته بشه. پس با توکل به خدا، شلوغ کردن ذهن و هواس پرتی از اون موضوع و تکنیک های بیشماری که میتونیم از اینترنت پیدا کنیم جلوش رو میگیریم
ولی دسته ی دومی هم وجود داره، کار هایی که ضرر زیادی برای ما و اطرافیان و آینده مون نداره. در انجام دادن اون ها خیلی باید محتاطانه عمل کرد! چون انجام بعضی کار ها باعث سرگش شدن نفس و در آینده موجب سست عنصری شدن ما میشه! پس باقدرت باید جلوش رو گرفت. و اما یه دسته ی دیگه هم میمونه، خواسته هایی که باعث افزایش اعتماد به نفس میشه.
پس:
1)جلوی عوامل وسوسه کننده رو بگیریم
2) دسته بندی ای برای اون وسوسه ها داشته باشیم، که آیا باید جلوش گرفته بشه یا نه؟
(خیلی از وسوسه ها موجب پیشرفت های علم شده!!)

A4i9

ali
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
میاندوآب
سال فارغ التحصیلی
1400
به عواقب کارم فکر می کنم .

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics
سعی نیکنم به معنل و مفهوم مورد وسوسه کننده فکر کنم و ریشه یابی کنم چرا وسوسه کنندست شاید قانع شدم که دونقدرا هم بد نیس و اگر قانع نشدم به طور کلی عواقبشو پیشبینی میکنم و شدت بد بودن کار اگه خیلی زیاد باشه که کلا بعد از چن روز تفکر منطقی بیخیال میشم.
ولی اگه بیشتر از یه مدتی طول کشید سعی میکنم انجامش بدم یا فکرشو مس بزنم

Dean

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بوشهر
شهر
shiraz
سال فارغ التحصیلی
91
جلوشو نمیگیرم!
میزارم کارشو انجام بده!
لامصب پیشنهادای خوبی میده!
همی الانم داره پیشنهاد میده برو بیرون یه نخ مارلبرو قرمز بکش !

بالا