Black_Rose کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 302 امتیاز 3,641 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرِ دور سال فارغ التحصیلی 1403 2020/4/28 #1 برای طراحی وب یه ایده میخوام، البته حرفه ای بلد نیستم ولی سرعت یادگیریم بالاست. خودم انجامش میدم، فقط یه موضوع بهم بدین که برای اون یه صفحه بنویسم.
برای طراحی وب یه ایده میخوام، البته حرفه ای بلد نیستم ولی سرعت یادگیریم بالاست. خودم انجامش میدم، فقط یه موضوع بهم بدین که برای اون یه صفحه بنویسم.
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,654 امتیاز 37,456 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2020/4/29 #2 به نقل از sufia : برای طراحی وب یه ایده میخوام، البته حرفه ای بلد نیستم ولی سرعت یادگیریم بالاست. خودم انجامش میدم، فقط یه موضوع بهم بدین که برای اون یه صفحه بنویسم. کلیک کنید تا باز شود... ابزارهای کوچولو میتونی بسازی. مثلا کیت ست چند تا ابزار ساده رو ساخته. تو هم میتونی شبیه همین ها رو بسازی. یا اینکه ایده های مشابه بزنی. مثلا ابزار محاسبه کالری غذا.
به نقل از sufia : برای طراحی وب یه ایده میخوام، البته حرفه ای بلد نیستم ولی سرعت یادگیریم بالاست. خودم انجامش میدم، فقط یه موضوع بهم بدین که برای اون یه صفحه بنویسم. کلیک کنید تا باز شود... ابزارهای کوچولو میتونی بسازی. مثلا کیت ست چند تا ابزار ساده رو ساخته. تو هم میتونی شبیه همین ها رو بسازی. یا اینکه ایده های مشابه بزنی. مثلا ابزار محاسبه کالری غذا.
Zeusam کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 21 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اردبیل سال فارغ التحصیلی 1401 2020/5/23 #3 به نقل از sufia : برای طراحی وب یه ایده میخوام، البته حرفه ای بلد نیستم ولی سرعت یادگیریم بالاست. خودم انجامش میدم، فقط یه موضوع بهم بدین که برای اون یه صفحه بنویسم. کلیک کنید تا باز شود... میتونی countdown بسازی، هم سادست هم این که با خیلی چیزا آشنا میشی :)
به نقل از sufia : برای طراحی وب یه ایده میخوام، البته حرفه ای بلد نیستم ولی سرعت یادگیریم بالاست. خودم انجامش میدم، فقط یه موضوع بهم بدین که برای اون یه صفحه بنویسم. کلیک کنید تا باز شود... میتونی countdown بسازی، هم سادست هم این که با خیلی چیزا آشنا میشی :)