خدایی منم فقط فوتبالیستا رو کامل دیدمفوتبالیستا
حتما ببینین
به چند دلیل:آقا جالبه بدونین اوتاکو ها (عاشقان انیمه) همه انیمه هارو به زبان ژاپنی میبینن ،بعد از انیمه های پویا خوششون نمیاد ، خودم انیمه هارو به انگلیسی میبینم ولی علت کارشون چیه خدا عالمه
واقعا به عمرم کسی رو ندیده بودم انیمه رو زبان اصلی ببینه @_@ معمولا یا ژاپنی میبینن یا فارسی(مثلا ناروتو دوبله فارسیش خیلی خوب بود)آقا جالبه بدونین اوتاکو ها (عاشقان انیمه) همه انیمه هارو به زبان ژاپنی میبینن ،بعد از انیمه های پویا خوششون نمیاد ، خودم انیمه هارو به انگلیسی میبینم ولی علت کارشون چیه خدا عالمه
----
وقتی مارنی آنجا بود خیلی قشنگه
---
آقا مانگا خادم سیاه سفارش داده داییم حتما میخونمس
مانگا the promised neverlandآخرین انیمه/مانگایی که نگاه کردید/خوندید، با یه توضیح کوتاه.
ببینیم؟ نبینیم؟
و نمره از 10
خوش به حالت مانگا برات میخرن من پولامو جمع کردم بزور برام ی فیگور خریدنآقا جالبه بدونین اوتاکو ها (عاشقان انیمه) همه انیمه هارو به زبان ژاپنی میبینن ،بعد از انیمه های پویا خوششون نمیاد ، خودم انیمه هارو به انگلیسی میبینم ولی علت کارشون چیه خدا عالمه
----
وقتی مارنی آنجا بود خیلی قشنگه
---
آقا مانگا خادم سیاه سفارش داده داییم حتما میخونمس
من الان ۳۰ تا انیمه دارم میبینمفکر کنم بیشترین تعداد انیمه ی درحاله خوندن ماله منه نزدیکه بیستاست و تا حالا فقط یکیش تموم شده :/
از بین انیمه ها mrlu رو به توصیه ی دوستم شروع کردم و به نظرم جالبه ، داستانش در مورد دختریه که پدرو مادرش از هم جداشدن ، برادرش با پدرش زندگی میکنه و دختره با مادرش ، حالا دختره بزرگ شده و بهش خب میدن که داداشش دزدیده شده و برای افت نکردن ارزش سهام شرکته پدرش باید نقش برادرشو بازی کنه ...
انیمه ی جالب دیگه ای که خوندم ازدواجه دوباره ی ملکه است .... شاه و ملکه ای که از هم دارن جدا میشن ، شاه میخواد با معشوقش ازدواج کنه و ملکه با دشمنه شاه ! فعلا قسمتای اولشم و به نظرم جالب اومد ...
انیمه در مورد تجدید جسم و زندگی دوباره هم خیلی خوندم و یکی از قشنگتریناش ستاره ی رها شده بازگشته ملکه ست ... یه خواننده ی معروفه که همه فکر میکنن خیلی مغروره و به طرفداراش اهمیتی نمیده در حالی که اون سعی داره مشکلات زندگیشو مخفی کنه ، توی یکی از کنسرتهاش به سرش میزنه و بدون برنامه آهنگ جدیدی که خودش ساخته و غصه هاشو نشون میداده رو میخونه و یهو برقا قطع میشه و یه نفر از روی استیج پرتش میکنه پایین ، توی زندگی بعدیش توی جسم یه دختر بی عرضه میره و سعی میکنه بازم خودشو به مرحله ی عالی بودن برسونه ...
اره ولی در کل اخرش خوب تموم شد و از قبل هم پیش زمینه سازط کرده بودن در مورد اینکه هری به هرماینی نمیرسه و....اخرین انیمه ای که دیدم golden time بود مزخرف تموم شد.... یعنی قبل دیدن این بدترین پایان متال هری پاتر بود که هری و هرمیون ب هم نرسیدن ولی این دیگه رید ب اعصابم ب کل