- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
بحث راجع به منابع کنکور ۱۴۰۰
@Chandler.
دوتاش اول خیلی سبز و کار کنی بعد مهروماه که عالی میشه اما درکل مهروماه و به شخصه بیشتر دوس دارم!
واسه درک قرابت سبطی خوبه واسه تستش الگو
عربی جامع خیلی سبز خیلی خوبه
من خیلی سبز عربی پایه رو دارم راضیم ازشجامع خیلی سبز ریاضی بهتره یا مهر و ماه؟
قرابت و دستور چی بگیریم؟
عربی پایه ی خوب رو هم لطفا پیشنهاد بدید.
ممنون.
فکر می کنم در مرحله اول الگو و بعد جامع گاج کار کنین بهتر باشهادبیات جامع موضوعی گاج رو بگیرم یا نشر الگو ( قرابت . دستور . آرایه ...)؟؟
ریاضی سلیقه ایه به نظرم، ما که تو سالن مطالعه بودیم بچه ها دو دسته بودن، مهر و ماه توضیحای خیلی زیادی داره و تستاش سطح بندی شدن، اگه درسنامه خیلی مفصل میخوای خوبه. من شخصا با مهر و ماه راحت نبودم، کلا درسنامه خیلی زیاد رو نمیپسندم، وقت و حوصله خوندنشو نداشتم و یکمم گیج میشدم ( البته من تو ریاضی کندذهنم :/ )تابستون پایرو با آی کیوی گاج خوندم ( آی کیوی پایه به پایه، نه جامع، جامعش خیلی خوب نیست ) و ازش خیلی راضی بودم، سال تحصیلیم خیلی سبز جامع کار کردم و اونم خیلی خوب بود، فقط سه چهارجا تست کم داشت که از جای دیگه استفاده کردم.جامع خیلی سبز ریاضی بهتره یا مهر و ماه؟
قرابت و دستور چی بگیریم؟
ممنون.
مهروماه بهترجامع خیلی سبز ریاضی بهتره یا مهر و ماه؟
قرابت و دستور چی بگیریم؟
ممنون.
موج ازمون برا جمع بندی بعد عید خوبهسلام بچه ها
من برای شیمی دهم مبتکران داشتم چون تستاش زیاده و بعضیاشم خارج کنکوره میخوام برای جمع بندی درسنامه مبتکران بخونم از یه منبع دیگه مثل موج آزمون تست بزنم ولی فکر میکنم تستای موج آزمون کافی نیست به نظرتون یه کتاب شیمی دهم مثل خیلی سبز،نشر الگو یا آبی قلم چی بگیرم یا همون موج آزمون کافیه؟
دوازدهم زیستش اسونهسلام بچه ها ، به نظرتون زیست سبز رو بخونم کفایت می کنه یا چیز دیگه ای هم نیاز هست؟ بعد حتما ایا باید پیش خوانی از دوازدهم کنم یا این تابستون فقط دهم و یازدهم رو بخونم ؟
برای شیمی من خودم اول اگه میکرو نقره ای رو بزنم دیگه برام تست های نشر خیلی راحتهپس همون تستای خیلی سبز کفایت میکنه؟
سلام
درود بر شرب اونی که این تاپیکو زد
می گم شما دد باره کتاب آی کید پلاس جامع زیست نظری ندارید؟؟؟
پارسال چاپ شده
ی پرسو جویی کنید فک کنم باید کتاب خوبی باشه
فکرکنم iq و iq پلاس فرق چندانی ندارن من ریاضی دهم iq داشتم خیلی راضی بودم تستاش ایده دار و خوب بود ولی پیشنهاد میکنم برای عمومی iq نخرید چون من عربی و زبانش رو دیدم به نظرم خیلی خارج از کنکور بوداتفاقا منم خیلی دوست دارم بدونم نظر بقیه راجب کتاب های جدید آی کیو پلاس گاج چیه
اگه کسی استفاده کرده حتما نظرش رو بگه
البته یه سری قسمت هاش رو که من دانلود کردم متوجه شدم که بخش سوالای تالیفی و سراسری رو جدا کرده و تعداد تستاش هم نسبتا معقوله
اگه میکرو بعضی تستاش خارج کتابه که همون مبتکران میزنمبرای شیمی من خودم اول اگه میکرو نقره ای رو بزنم دیگه برام تست های نشر خیلی راحته
حقیقتا تاالان کتاب شیمی خیلی سبز کار نکردم و نظری راجبش ندارم اما اگه دنبال تست سطح بالا میگردی میکرو کتاب خوبیه البته گاهی خارج از کتابه ولی من میپسندم
برای قلمچی هم بنظرم سه سطحی ها بهتر از آبی ها هستن و اگه دنبال منبع جمع و جور و نکته دار هستی سه سطحی به نظرم بهتره
البته بچه های نظام قدیم برای شیمی روی آی کیو خیلی تاکید دارن و پارسال تازه کتاب شیمی آی کیو پلاس چاپ شده بنظرم کتاب خوبیه هرچند که خیلی دقیق بررسی اش نکردم ولی باز خودت هم یه نگاه بنداز ببین اگه با کتابی راحتی همون رو بخر
سه سطحی برا جمع بندی خوبه درکنار خیلی سبز ازمونای شیمی مازم بدی درصدات خیلی بالا میادفکرکنم iq و iq پلاس فرق چندانی ندارن من ریاضی دهم iq داشتم خیلی راضی بودم تستاش ایده دار و خوب بود ولی پیشنهاد میکنم برای عمومی iq نخرید چون من عربی و زبانش رو دیدم به نظرم خیلی خارج از کنکور بود
اگه میکرو بعضی تستاش خارج کتابه که همون مبتکران میزنم
سه سطحی هم برام جالب نیست چون میخوام مبحث به مبحث جلو برم با سه سطحی نمیشه بیشتر منبعی میخوام که تستاش متوسط به بالا باشه راحت ۷۰ درصد بزنی که فکر میکنم خیلی سبز همینطور باشه البته شیمی iq پلاس رو هم نگاه میکنم اگه تستاش خارج از کنکور نباشه
دوستان کتاب تست برا فیزیک دوازده چی پیشنهاد میکنین؟
فیزیک خیلی سبز چی؟ یعنی سطحش از میکرو و الگو پایین تره؟اگه آموزشی میخوای درسنامه سیرتاپیاز کامله
اما برای تست بنظرم اول میکروگاج نقره ای بعد نشر الگو
برای جمع بندی هم کتاب های موج آزمون و فار آزمون خیلی خوبه