الان باید فقط روی محور نظرسنجی پیشنهاد بدیم یا چی؟
من الان چندتا فیلم پیشنهاد میکنم ولی در چند روز آینده اگر نتیجه نظرسنجی یه چیز قطعی شد و اون ژانر رو خواستیم ببینیم فیلمهای دیگه پیشنهاد میدم.
فیلمای جدید بیشتر میخوام پیشنهاد بدم چون میدونم اکثرا قدیمی معرفی میکنن. اینا فیلمایین که تو لیست تماشای خودمن و هنوز ندیدم و از اینکه خوشمون بیاد یا نه مطمئن نیستم و نقدهای مثبت و منفی هم براشون هست ولی چیزای جالبی ازشون شنیدم و فکر میکنم نظرات متفاوتی راجع بهشون شکل بگیره بر اساس حرفهایی که تا الان دور و برشون شنیدم. اکثرا هم درام هستن که اصلا توی گزینهها نیست.
Da 5 Bloods درام اسپایک لی حول جنگ ویتنام
Sorry We Missed You درام بریتانیایی راجع به یه خانواده قشر ضعیف (دارم خیلی مختصر فقط یه توضیح میدم که بدونین انتظار چیو داشته باشین نه خلاصه)
The Farewell کمدی درام چینی آمریکایی
Waves این رومنس هم هست
Midsommar هارور هم هست
The Killing of a Sacred Deer البته فیلمای دیگه یورگوس لانتیموس مثل لابستر احتمالا بهتر باشن ولی این تنها فیلم از جدیداشه که خودم ندیدم.
ولی حالا که گفتم لابستر رو خودم دیدم و خیلی خوبه اینم در نظر بگیرین!
اینا اکثرشون فیلمایین که بازخورد منتقدان بهشون خوب بوده ولی بعضیاشون مخاطب عادی رو جلب نکردن و براشون حوصله سر بر بوده. و کلا فیلمای جدید بازخورد بهشون هرچی هم باشه دیدنشون یه جور ریسکه که این برای من از جذابترین قسمتای هنره ولی بستگی داره چی بخواین. حالا فعلا همینا رو مد نظر داشته باشین تا بعدا اگر یه ژانر مشخص شد از فیلمای اون ژانر پیشنهاد بدم.
+ راستی یه سوال خیلی مهم. فیلم انتخابی نباید ریتینگ خاصی داشته باشه؟
مثلا برای اینکه از همه سنا توش شرکت میکنن R rated و مثبت 18 نباشه؟