• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب فیلم برای تماشای گروهی شانزدهم

کدوم رو ببینیم؟

• رای‌دهندگان
    32
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Gadfly

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
‌فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
0000
دانشگاه
Tbzmed
رشته دانشگاه
پزشکی
خب سلام
میخوایم دوباره تماشای گروهی فیلم راه بندازیم (در راستای به اوج برگردوندن و اینا)
فیلم انتخاب میشه، میبینیم و درموردش نظر میدیم.

من ترجیح دادم به جای نظرسنجی فیلم، اول نظرسنجی ژانر داشته باشیم تا مشارکت بیشتر باشه.
چند تا ژانر رو گذاشتم اگه باز پیشنهادی دارین بفرمایید :-"

به نظر من به جای دیدن فیلم هایی که خودمون دوست داریم ببینیم، بریم از یه کار بلد سینما لیست پیشنهادی بگیریم و اونارو نگاه کنیم.

اکثر ما درکی از سینما نداریم و هر چی دستمون رسید نگاه میکنیم و صرفا و صرفا به سینما به چشم سرگرمی نگاه میکنیم. الان هم اگر یه فیلم خودمون انتخاب کنیم قطعا فقط در حد سرگرمی میمونه و چیز بیشتری توش نیست.

به نظر سینما از اون چیزاییه که ارزش داره بهش بیشتر به پردازیم و سینما رو نه صرفا برای سرگرمی، بلکه سینما رو برای سینما بخوایم. برای همین میتونیم از یه کاربلد لیست بگیریم و فیلم ببینیم و بعد ازش بپرسیم چرا این فیلم شاهکار محسوب میشه؟ چرا درکی از شاهکار بودن نداریم ما؟ چرا این فیلم های شاهکار ممکنه ما رو سرگرم نکنن و ما هیچ جذابیتی توشون نبینیم؟ فرم چیه؟ معیار فیلم خوب چیه؟ چرا فراستی به فیلمی که من خیلی باهاش حال میکنم گفته بی ارزش یا در بهترین حالت بهش نمره صفر داده؟ چرا فریاد ها و نجواها رو که دیدم حالت تهوع داشتم و هیچی نفهمیدم؟

و اگر هم نه که بریم همون فیلم عاشقانه نگاه کنیم ^^

بچه ها یه پیشنهاد برای پلتفرم فیلم دیدن هم که هم اشتیاقتون بیشتر شه و هم باهم ببینین:))
میتونین با برنامه‌ی syncplay همه با همدیگه فیلم ببینین که استفاده ازش خیلی راحته و چت هم میتونین بکنین حین فیلم دیدن.
همین دیگه:))

میخوام تبلیغ کنم برای گزینه ی کمدی
تصور بیشترمون نسبت به کمدی اینه که مثل فرندز باید قهقه بخندیم و سر تا سر فیلم با جک ها بمب بارون بشه.
شاید به همین خاطر کمدی رو یه چیز مبتذل و بی ارزش خطاب کنیم.
کمدی درست و حسابی ندیدیم ،
کمدی خوب اینه که واقعیت های دنیا رو به شکل انتقادی‌ مطرح کنه و شاید یه لبخندم گوشه لبمون بیاد
فارست گامپ و بیگ لبوفسکی جزو این دسته قرار میگیره.
زیاد تخصصی اهل سینما نیستم ولی فیلم های خوب و جالبی تو این ژانر هست که میتونیم ببینیم

به نظر من به جای دیدن فیلم هایی که خودمون دوست داریم ببینیم، بریم از یه کار بلد سینما لیست پیشنهادی بگیریم و اونارو نگاه کنیم.

اکثر ما درکی از سینما نداریم و هر چی دستمون رسید نگاه میکنیم و صرفا و صرفا به سینما به چشم سرگرمی نگاه میکنیم. الان هم اگر یه فیلم خودمون انتخاب کنیم قطعا فقط در حد سرگرمی میمونه و چیز بیشتری توش نیست.

به نظر سینما از اون چیزاییه که ارزش داره بهش بیشتر به پردازیم و سینما رو نه صرفا برای سرگرمی، بلکه سینما رو برای سینما بخوایم. برای همین میتونیم از یه کاربلد لیست بگیریم و فیلم ببینیم و بعد ازش بپرسیم چرا این فیلم شاهکار محسوب میشه؟ چرا درکی از شاهکار بودن نداریم ما؟ چرا این فیلم های شاهکار ممکنه ما رو سرگرم نکنن و ما هیچ جذابیتی توشون نبینیم؟ فرم چیه؟ معیار فیلم خوب چیه؟ چرا فراستی به فیلمی که من خیلی باهاش حال میکنم گفته بی ارزش یا در بهترین حالت بهش نمره صفر داده؟ چرا فریاد ها و نجواها رو که دیدم حالت تهوع داشتم و هیچی نفهمیدم؟

و اگر هم نه که بریم همون فیلم عاشقانه نگاه کنیم ^^

چرا نباید فیلمایی که دوس داریم رو ببینیم؟
چرا باید سرگرم شدن رو نادیده بگیریم؟
درک هرکس از یه مفهوم بسته به دید و درک اون شخصه.مگه میشه یه فیلم از نظر همه شاهکار باشه؟

حالا پیشنهاد؟ معیار فیلم خوب؟ منظور از کاربلد؟

آخرین ویرایش:
بچه ها یه پیشنهاد برای پلتفرم فیلم دیدن هم که هم اشتیاقتون بیشتر شه و هم باهم ببینین:))
میتونین با برنامه‌ی syncplay همه با همدیگه فیلم ببینین که استفاده ازش خیلی راحته و چت هم میتونین بکنین حین فیلم دیدن.
همین دیگه:))
خب ما هدفمون بیشتر شدن فعالیتمون تو سایته
فک کنم بهتر باشه هر بحث و نقدی راجع به فیلم هست تو سایت باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا