جوش های صورت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع M_A_H_D_I
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

M_A_H_D_I

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
4444
مدال المپیاد
مسابقات ریاضی IMC , مسابقات ریاضی آسیایی ساسمو، مسابقات ب.م.م ریاضی
سلام. دوستان میگم شما برای رفع جوش های صورت چه محصولی(کروم،پن،پماد،صابون و...) رو پیشنهاد می کنید؟

سلام . بنظرم دکتر پوست برین بهتره چون با توجه به نوع جوش و پوستتون تشخیض میده چه محصولی خوبه
مثلا من که رفتم بهم صابون Viergo مدل Clinda رو داد همراه با پانژل و یه محلول الکل

سلام. دوستان میگم شما برای رفع جوش های صورت چه محصولی(کروم،پن،پماد،صابون و...) رو پیشنهاد می کنید؟
برای جوش های یهویی کپسول ژلاتینی امگا3 خیلی خوبه
باید کپسولو سوراخ کنی و از ماده داخلش یکم به محل جوشت بزنی
راحت و سریع;)
اما اگ جوشات زیاده حتما به دکتر مراجعه کن

همون بهترین روش همونیکه @زمستون گفت .برو دکتر راحت شو
این نکته هم مد نظر داشته باش که یه سمپادی باجوش بهتر از یه غیر سمپادی بی جوش هست(نمی دونم چه ربطی داشت)

جوش‌های دوران بلوغ اگه هست که، خیلی حساس نشو! دو سه سال بعد کلا می‌رن! به خاطر ترشح بیشتر چربی در این دوران ه؛ اگه هم پوستت چرب ه می‌تونی هر روز با یه شوینده صورتت رو بشوری؛ این تجمع چربی روی صورت رو کم می‌کنه و همین باعث می‌شه جوش نزنی.
جوش صورت ~ تجمع چربی در منافذ پوست ~ تجمع باکتری اطراف اون چربی و تغذیه کردن ازش ~ تجمع گلبول‌های سفید برای مبارزه با باکتری‌ها در آن محل و تولید جوش عفونی!

اگه مشکل مزمن و شدیدی ه دکتر پوست هم می‌تونی مراجعه کنی.

کرم و اینا نمیدونم دست نزن اصلا برا ترکوندنش تهش اگه میخوای فکری بکنی ، ماسک مخصوص درست کن مثه ماسک خیار ، اما بهترین کار مشاوره پوسته و تغذیه ، مطمین باش تغذیه تو سلامت پوست مهمه مصرف زیاده میوه و مصرف مناسب غذای چرب و فستفود (یه نفر بود هی کلی فستفود تست میکرد برا کار ایتینگ شو به قول خودش بعد یه مدت تمام صورتش شد جوش) ، خلاصه که این جوش‌های بلوغه اما بیش از حدش باید به دکتر اطلاع بدی

عاقا من فقط یه چیزی بگم،جوشی که اسکار بذاره رو باید جدی گرفت و نیاز به درمان داره.

کرم پانژل هفته ای دوبار به مدت سه ساعت بزار رو جوش بمونه

یه سوال
جوش رو همون اول که ریزه بترکونیم بره با بزاریم خودش بره؟

Back
بالا