- شروع کننده موضوع
TOM VF81
مهمان
با توجه به تصمیم وزارت اموزش و پرورش که به بازگشایی مدارس در روز شنبه تاکید دارند آیا شما با این تصمیم در این شرایط وخیم کرونا موافقید؟و آیا فردا در مدرسه حاضر میشید یا خیر؟
حتی زنگ ورزش و تفریح رو میشه کنترل کرداز بنیاد این تصمیم ستاد ملی کرونا اشتباهه
فرض کنین ک اصن تمام پروتکل های بهداشتی رعایت شد اما موقع خروج بچه ها از کلاس یا مثلا زنگ های ورزش رو میخوان چیکار کنن:/
واقعا برای ی دانش آموز خیلی سخته ک موقع کلاس درس ماسک بزنه(من خودم موقع آزمون تیزهوشان مجبور بودم ماسک بزنم و واقعا تمرکزم اومده بود پایین) یا مثلا کل روز رو مثل زامبیا بخواد با بقیه رفتار کنه :/
امیدوارم اندکی مغز تو کلشون باشه
قبول دارم آموزش مجازی با این وضع اصلا خوب نیست ولی نمیشه در عرض چند روز این تصمیم رو بگیرن که مدارس حضوری باشه الآن کلی افراد مسافرت رفتن و مراسم های محرم بوده و افرادی که ناقل هستن هنوز علائم ندارن. باید برای این تصمیم کمی همفکری بشه و با آرامش و درنظر گرفتن تمام جوانب گرفته بشه.ولی مشکلات آموزش مجازی رو چطور میخواید برطرف کنید ؟
این قضیه پایه به پایه فرق میکنه
الان اون کلاس اولی ای که سواد خوندن و نوشتن نداره
چطوری میخواد از پشت گوشی درس یاد بگیره ؟
اکثر دانش آموزان ابتدایی ای که خودشون گوشی و تبلت ندارن و خانواده هاشون صبح ها سر کارن از کجا میخوان درس یاد بگیرن ؟
ماهایی که امسال مدرسه جدید رفتیم
و نه معلمامونو میشناسیم و نه هم کلاسی هامون رو میشناسیم چیکار کنیم ؟
کلاس اولی / هفتمی / دهمی ها که تازه وارد یه جو تازه و جدید میشن
و تازه قراره یه سری کتاب های درسی که تا الان ندیدن جلوشون بذارن و بگن بخون
چجوری میتونن پشت گوشی درس بخونن؟
همه ی اینا رو باز میشه یه کاریش کرد
ولی مناطق محروم و این همه دسته بندی های مدارسو چطوری میخوان پاسخگو باشن ؟
همه ی مدارس پول ادوب کانکت و اسکای روم رو ندارن
و همه ی دانش اموز ها هم امکاناتش رو ندارن
اینو بذارید کنار بخشنامه های مزخرفی که هی فرت و فرت از اداره هم میاد
از واتساپ استفاده نکنید ...
از تلگرام استفاده نکنید ...
از پیام رسان های ایرانی استفاده کنید
پارسال اموزش مجازی مدرسه ی ما این طوری بود که
درسای عمومی که کلا معلما ناپدید شده بودن
و دروس تخصصی و مهم هم توی ایتا برامون فیلم های شبکه اموزش رو فوروارد میکردن و اگر خیلی هم با وجدان بودن دائم ویس و تکلیف و امتحان میذاشتن
این وضعیت اموزش مجازی بود
تازه تو شهری که نه محروم بود و مدرسه ای بود که به اصطلاح بهترین مدرسه شهر بود
عدالت اموزشی تو اموزش مجازی وحشتناک میشه
همین الان خیلی از خانواده ها بچه هاشون رو مدرسه نفرستادن
و میگن کلا یکسال دیر تر بره مدرسه !
به خاطر اینکه میگن با اموزش مجازی بچه چیزی یاد نمیگیره
منم با کلیت حرف شما موافقمقبول دارم آموزش مجازی با این وضع اصلا خوب نیست ولی نمیشه در عرض چند روز این تصمیم رو بگیرن که مدارس حضوری باشه الآن کلی افراد مسافرت رفتن و مراسم های محرم بوده و افرادی که ناقل هستن هنوز علائم ندارن. باید برای این تصمیم کمی همفکری بشه و با آرامش و درنظر گرفتن تمام جوانب گرفته بشه.
برخی مدارس انقدر جمعیت زیادی رو دارن که کنترل کردن اون خیلی سخت هست
چه چیز ایران با همفکری و برنامه ریزی شده بوده که این دومین بار باشعقبول دارم آموزش مجازی با این وضع اصلا خوب نیست ولی نمیشه در عرض چند روز این تصمیم رو بگیرن که مدارس حضوری باشه الآن کلی افراد مسافرت رفتن و مراسم های محرم بوده و افرادی که ناقل هستن هنوز علائم ندارن. باید برای این تصمیم کمی همفکری بشه و با آرامش و درنظر گرفتن تمام جوانب گرفته بشه.
برخی مدارس انقدر جمعیت زیادی رو دارن که کنترل کردن اون خیلی سخت هست
تا جایی که خبر دارم تمام مدارس استان ما باز میشن ورزشم دارمحواستون به رضایت نامهای که بعضی مدارس میگیرن باشه. غیر قانونیه به گفتهی وزیر و باید حتما به اداره آموزش پرورش شهر یا منطقهتون گزارش بدین.