- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- جیرفت، قم
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
سلام بکس. روز اول به هر دردی بود گذشت(البته وقتی معلما بودن خوب بود) و من موندم و کلی چیز میز که توی کلاس وقتی همه داشتن باهم حرف میزدن اون گوشه نشسته بودم و نوشتم، خیلی دوست داشتم شیرشون کنم
شمام اگه خاطره ای از امروز -یا فردا- دارین خوشحال میشم بفرستین.
راستی بخاطر اینکه کسی نتونه بفمه چی نوشتم با انگلیسی دست و پا کشستم و دست خط داغونم نوشتم و خوب واسه همین جمله هارو ترجمه میکنم.
.
.
+بدجوری به کلاس مجازی نیاز دارم. تدریس معلم ریاضیمون رو فقط با سرعت 2X میشه دید.
+دور هم جمع شدن و تمام مدت دارن حرف میزنن. تنیجش هم همونطور که میشه حدس زد اینه که نصف بیشتر حرفاشون مزخرفن. بعضا فیلمایی که دیدن رو تعریف میکنن.
پ.ن: این وسط من که یه گوشه تنها نشستم و دارم مینویسم weirdم یا اونا(جوابو بعد از خوندن تمام تاپیک بدین)؟
+بدجوری نیاز دارم از این به بعد برم فرزانگان - متاسفانه عاقل ترینا این شهر توی تیزهوشانن(اینو بعد از رفتن به بهترین مدرسه غیر از نمونه و تیزهوشان فهمیدم) و خوب تجربه نشون داده دخترا خیلی عاقل ترن
پ.ن: سیمپم خودتونین.
پ.ن 2: واقعا نیاز دارم بیشتر بنویسم، نوشتن تنها چیزیه باعث میشه یکم اروم شم.
+تنها کسی که داخل جمعشون نیست، یه گوشه نشسته و داره یه چیزایی به زبان باستانی مینویسه.
پ.ن: از دور شبیه دیوونه هام .
+الان که دارم اینو مینویسم دارن درمورد پورنوگرافی حرف میزنن- سکشوال سکشوال اِوری وِر.
پ.ن:پسرا اعدامم میکنن اگه این تایپیکو ببینن
+سابجکتاشون: تتلو، سکشوال، پورن، تمسخر معلما... فک کنم حق داشتم تو این سالا توی مدرسه دیوونه شم!
پ.ن: فک کنم دفتر ریاضیم داره تموم میشه
+کاش واسه امروز یه کتاب میوردم میخوندم. از دوشنبه حتما میبرم.
پ.ن: من خیلی ادم پرحرفیم اینجا فقط بخاطر اینکه ادم حسابی نیست ساکتم.
+تازه اینا خیلی خیلی عاقل تر از راهنمایین، تو راهنمایی بخاطر حرف نزدن باهاشون و گوشه نشینی همش مسخرم میکردن
پ.ن:فقط سال هفتم و نصف هشتم اینجا بودم.
+باتوجه به جفنگاشون، فک کنم تمام تابستون داشتن پورنوگرافی نگاه میکردن. حتی عملای جراحی پورن استارارو میدونن!
پ.ن: آیا میدونستید هر دقیقه یه پورن ساخته میشه؟
شمام اگه خاطره ای از امروز -یا فردا- دارین خوشحال میشم بفرستین.
راستی بخاطر اینکه کسی نتونه بفمه چی نوشتم با انگلیسی دست و پا کشستم و دست خط داغونم نوشتم و خوب واسه همین جمله هارو ترجمه میکنم.
.
.
+بدجوری به کلاس مجازی نیاز دارم. تدریس معلم ریاضیمون رو فقط با سرعت 2X میشه دید.
+دور هم جمع شدن و تمام مدت دارن حرف میزنن. تنیجش هم همونطور که میشه حدس زد اینه که نصف بیشتر حرفاشون مزخرفن. بعضا فیلمایی که دیدن رو تعریف میکنن.
پ.ن: این وسط من که یه گوشه تنها نشستم و دارم مینویسم weirdم یا اونا(جوابو بعد از خوندن تمام تاپیک بدین)؟
+بدجوری نیاز دارم از این به بعد برم فرزانگان - متاسفانه عاقل ترینا این شهر توی تیزهوشانن(اینو بعد از رفتن به بهترین مدرسه غیر از نمونه و تیزهوشان فهمیدم) و خوب تجربه نشون داده دخترا خیلی عاقل ترن
پ.ن: سیمپم خودتونین.
پ.ن 2: واقعا نیاز دارم بیشتر بنویسم، نوشتن تنها چیزیه باعث میشه یکم اروم شم.
+تنها کسی که داخل جمعشون نیست، یه گوشه نشسته و داره یه چیزایی به زبان باستانی مینویسه.
پ.ن: از دور شبیه دیوونه هام .
+الان که دارم اینو مینویسم دارن درمورد پورنوگرافی حرف میزنن- سکشوال سکشوال اِوری وِر.
پ.ن:پسرا اعدامم میکنن اگه این تایپیکو ببینن
+سابجکتاشون: تتلو، سکشوال، پورن، تمسخر معلما... فک کنم حق داشتم تو این سالا توی مدرسه دیوونه شم!
پ.ن: فک کنم دفتر ریاضیم داره تموم میشه
+کاش واسه امروز یه کتاب میوردم میخوندم. از دوشنبه حتما میبرم.
پ.ن: من خیلی ادم پرحرفیم اینجا فقط بخاطر اینکه ادم حسابی نیست ساکتم.
+تازه اینا خیلی خیلی عاقل تر از راهنمایین، تو راهنمایی بخاطر حرف نزدن باهاشون و گوشه نشینی همش مسخرم میکردن
پ.ن:فقط سال هفتم و نصف هشتم اینجا بودم.
+باتوجه به جفنگاشون، فک کنم تمام تابستون داشتن پورنوگرافی نگاه میکردن. حتی عملای جراحی پورن استارارو میدونن!
پ.ن: آیا میدونستید هر دقیقه یه پورن ساخته میشه؟