- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر ستاره ها
- سال فارغ التحصیلی
- 2020
آخرین ویرایش:
کامپیوتر یا موبایل؟ نمیدونم برای من بدون ویپیان وصل نمیشه حالا هرکس میتونه امتحان کنه جفتشو شاید فرق کنه نتای مختلف.من فقط بار اول نیاز به ویپیان داشتم که همونم فقط با ای پی نیویورک کار میکرد.
از بار دوم به بعد دیگه بدون ویپیان وارد میشم.
رفیق من با وی پی آن وارد میشه برا موبایل...کامپیوتر یا موبایل؟ نمیدونم برای من بدون ویپیان وصل نمیشه حالا هرکس میتونه امتحان کنه جفتشو شاید فرق کنه نتای مختلف.
آره با دیسکورد خیلی بهتره. اصن یه گروه دیسکورد بزنید در قدم اولنسخه کامپیوترش ارزونه و کرکشم هست (کرکش همه لباساش بازه بهتره). من شاید باشم.
+ اگه پایه باشین تو دیسکورد صوتیش خیلی بیشتر حال میده.
+ اونایی که تا حالا بازی نکردن وی پی ان خوبم میخواد.
با توربو وی پی ان برومن که با هر وی پی انی امتحان کردم و به هر جایی وصل شدم
وارد روم میشه بعد میپره بیرون
اتفاقا اولین تلاشم با اون بود :)با توربو وی پی ان برو
فیری وی پی آن چی؟اتفاقا اولین تلاشم با اون بود :)
امتحان میکنمفیری وی پی آن چی؟
اوک اجی منم هسمگایز این هفته پنج شنبه هستین برا بازی؟
من با آرگو بازی میکنممن که با هر وی پی انی امتحان کردم و به هر جایی وصل شدم
وارد روم میشه بعد میپره بیرون
موجود فضایی؟این یه بازی خیلی خفن و پر طرفداره که رو گوشی و تبلت هم نصب میشه و البته رو کامپیوتر هم میشه بازی کرد اما پولی هست ، تو این بازی حداکثر ده تا موجود فضایی وارد یه روم میشن و با هم بازی میکنن ، حالا ازین ده نفر یک یا چند تا imposter یا همون دغل کار هست که مسیولیت دارن بقیه اعضا رو بکشند ، حالا اعضا معمولی هم باید فرد دروغگو و فریبکار رو از بازی بندازن بیرون تا ببرن . خب ما میخوایم با هم بازی کنیم ، اگه کسی میخواد شرکت کنه تو این تاپیک اعلام کنه...
موجود فضایی؟
فضانوردن به خدا
ایمپاستر شاید ولی بقیه رو قبول ندارممن خودمم شک داشتم چند جا سرچ کردم زده بود موجود فضایی ! گرچه شبیه فضانورده....