سوالاتِ شما درباره‌ی بازی‌ها(game)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Leo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
سلام.
هر سوالی که درباره‌ی بازی‌ها و کنسول‌های مختلف و اخبارِ گیمینگ و غیره دارید رو میتونید اینجا بپرسید تا بقیه جواب بدن!

من تا حالا هیچ گیمی از fromsoftware بازی نکردم حالا از کدوم شروع کنم بهتره؟ dark souls 1 یا 3؟ یا کلا سری سولز نه اول sekiro؟ (ضمنا کنسول ندارم الان یکی میاد میگه bloodborne:)))

من تا حالا هیچ گیمی از fromsoftware بازی نکردم حالا از کدوم شروع کنم بهتره؟ dark souls 1 یا 3؟ یا کلا سری سولز نه اول sekiro؟ (ضمنا کنسول ندارم الان یکی میاد میگه bloodborne:)))
به نظرم اگه با این ترتیب بازی کنی بهتره:
سولز 1 > سولز 3 > سولز 2 > سکیرو

- چرا ترتیبِ سولز ها اینطوره؟ اولاً چون داستانِ 3 در ادامه‌ی 1ه، پس باید بعد از 1 بازی شه. دوماً، داستانِ 2 ارتباطِ خاصی به 1 و 3 نداره و تقریباً مستقله! سوماً، به نظرم سولزِ 2 در مقایسه با نسخه‌ی 1 و 3 یه مقدار کسل‌کننده به نظر میاد و ممکنه یهو کلِ سری سولز رو از چشمت بندازه :))
- چرا اول سولز بعد سکیرو؟ چون سکیرو از سولز سخت‌تره :-" و البته داستان‌شون هم هیچ ربطی به نداره.

از نظر من سکیرو رو اول برو،چون زیاد برای من پیچیده نبود،دارک سولز هم خواستی شروع کن به ترتیب بری بهتره چون دیگه زیاد گیج نمیشی

• لایک
امتیازات: Pan
Back
بالا