- شروع کننده موضوع
Mard
Mard
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی قزوین
- شهر
- قزوین
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
سلام دوستان عزیز،
بنده به تازگی عضو این انجمن شدم، و اطلاع ندارم که چنین تاپیکی قبلا ایجاد شده یا نه؟ اگر ایجاد شده ممنون میشوم تا لینک آن را بزارید.
بریم سر اصل مطلب.
قضیه اینه که من از دروس عربی، قرآن، دینی (پیام های آسمان)، آمادگی دفاعی و ... متنفرم. و با بقیه درس ها راحت راحت هستم و میتونم بخونمشون. اما این درس هایی که نام بردم، خوندنشون برام عذابه.
امسال هم نهمی هستم و میدانم اگر این درس هارو نخونم بدبخت میشم. و هر روز آرزو میکنم این درس ها از برنامه درسی حذف بشه.
خیلی ممنونم، موفق باشید.
بنده به تازگی عضو این انجمن شدم، و اطلاع ندارم که چنین تاپیکی قبلا ایجاد شده یا نه؟ اگر ایجاد شده ممنون میشوم تا لینک آن را بزارید.
بریم سر اصل مطلب.
قضیه اینه که من از دروس عربی، قرآن، دینی (پیام های آسمان)، آمادگی دفاعی و ... متنفرم. و با بقیه درس ها راحت راحت هستم و میتونم بخونمشون. اما این درس هایی که نام بردم، خوندنشون برام عذابه.
امسال هم نهمی هستم و میدانم اگر این درس هارو نخونم بدبخت میشم. و هر روز آرزو میکنم این درس ها از برنامه درسی حذف بشه.
از دوستان محترم، میخواهم که روش هاشون رو برای خواندن درس هایی که ازشون متنفر هستند نام ببرند. بنده طی این 2 سال نتونستم باهاشون کنار بیام. و امسال واقعا لازم دارم که این درس هارو 20 بشم و نمره ی کارنامه ام رو بالا ببرم. زیرا هر سال به خاطر این دروس، نمره ی کارنامه ی من به طرز وحشتناکی پایین اومده. البته لازم به ذکره که معلم هم روی علایق تائثیر گذاره، اما هم از معلم و هم از درس هاشون متنفرم.خیلی ممنونم، موفق باشید.