- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 97
بازی انتخابی: BioShock
fps (شوتر اول شخص)
fps (شوتر اول شخص)
سلام. کاری که تو این تاپیک میخوایم بکنیم از یه فعالیت گروهی تازه هست که بازیهای مختلف رو با هم امتحان میکنیم و راجع بهشون صحبت میکنیم تا مدیوم بازی و ژانرهاشو بیشتر بشناسیم. (مشابه تماشای فیلم و کتابخوانی گروهی) بازی که سری قبل انتخاب شد Hollow Knight بود که یه بازی پلتفرمر دو بعدیه و تو این تاپیک صحبتهای راجع بهش رو میتونین ببینین: لینک.
این دفعه تصمیم گرفتیم بازی یه ذره از ژانر پر طرفدارتری باشه برای همین از ژانر fps انتخاب کردیم که مدل بازیهای call of duty میشه در واقع. بازی انتخابیمون بایوشاکه که به عنوان یکی از بهترین بازیهای تاریخ هم از نظر گیمپلی و هم از نظر داستان شناخته میشه و انقلابی در صنعت بازیسازی و ژانر first person shooter بوده. داستان بازی ظاهرا پیچیدس چون خلاصهی مناسبی نتونستم براش پیدا کنم. بازیایه که علاوه بر گیمپلی جذاب با داستانش فکر آدمم درگیر میکنه و ژانر اکشن و شوتری که داره برای همه هیجان خواهد داشت. برای همین دعوت میکنم که آدمای بیشتری شرکت کنن.
این بازی روی کامپیوتر و کنسولها هست. (ظاهرا یه زمانی روی ios هم بوده ولی دیگه ساپورت نمیشه) از ریمسترهای بازی هم میتونید کل کالکشنشو دانلود کنید (سه بازی بایوشاک داریم ما فعلا فقط قصد بازی اول رو برای اینجا داریم) هم جدا از هم. من ریمستر خود bioshock رو از اینجا دانلود کردم که نسخه فشردش حجمش 5 گیگه. وقتی داشتم همینجوری گشت میزدم یه نسخه دوبله شدش رو هم پیدا کردم که ظاهرا نسخه قدیمی یعنی ریمستر نشدشم پیدا کردم که احتمالا سیستم ضعیفتری رو هم قبول کنه و راجع به دوبلشم نظری ندارم خلاصه. لینک
حداقل سیستم مورد نیاز ریمستر بایوشاک 1:
OS: Windows 7 Service Pack 1 64-bit. Platform Update for Windows 7 SP1 and Windows Server 2008 R2 SP1
Processor: Intel E6750 Core 2 Duo 2.66 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHZ
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 2GB AMD Radeon HD 7770 / 2GB NVIDIA GeForce GTX 670
DirectX: Version 11
Storage: 25 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible Sound Device
بازی حدودا 10 ساعته و براش دو هفته هم وقت میذاریم.