من خودم توی CoD mobile یسری اسلحه ها میان که بهش لجندری میگن،مثلا:
purifier آتش افکن
Exotic arctic.50 یه اسنایپر دارای دوربین حرارتی
War Machine یا گرنید لانچر
و ...
اما توی خود ایردراپ میتونید گان هایی که کاستوم کردید رو وردارید(5 تا گان میتونید کاستوم کنید با اتچمنت های مورد علاقتون مثل انواع استاک،آپتیک،گریپ،پرک و....)که خیلی خوبه
همچنین در مپ هایی که هات دراپ هستند(دارای لوت بهتر،نشان شده با رنگ نارنجی)میتونید کلی وست لول 3،گان های لجندری،آدرنالین و.... وردارید!
این فقط یه توضیحی بود برای جاهایی که تفنگ های مورد علاقه ام معمولا هستن،اما توی کالاف دیوتی موبایل واقعا نمیتونیم یه گان خاص به عنوان بهترین گان یا گان مورد علاقه بگیم،چون که هر فصل یه گان باف میشه و یکی نرف
اما فعلا مورد علاقه هام HBRa3,QQ9 و AK117 هستند.
توی بتل رویال هم معمولا ازAK-47 که الان بهترین گان در بتل رویال هست استفاده میکنم،برای گان دوم هم معمولا یه اسنایپر(DLQ-33 وLOCUS وExotic ARCTIC.50)و یا یه شاتگان(ECHO) ور میدارم
توی کالاف موبایل نمیشه سه تا گان(یه گان اصلی،گان سکندری و پیستول)ورداشت و فقط میتونیم دو تا گان ورداریم.
pistol مورد علاقم هم توی مولتی یدونه MW-11 ورمیدارم که تا ته اپگریدش کردم و اتچمنت هایی رو روش گذاشتم که سریع ترین fire rate رو داشته باشه.
اکثرا هم گان هایی رو دوست دارم که fire rate,ads speed و movement speed خیلی زیادی داشته باشند.|
اصلنم دوست ندارم کمپ کنم و یه گان با کمترین فایر ریت و ریکویل رو وردارم