به نظرتون کنکور 1400 هم مثل 99 میشه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع frmnd
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1399
اخه میگن مثل ۹۴ که تغییرات پیدا کرد و روش موند این تغییرات هم روی ۱۴۰۰ می مونه .

اخه میگن مثل ۹۴ که تغییرات پیدا کرد و روش موند این تغییرات هم روی ۱۴۰۰ می مونه .
متوجه نشدم...منظورتون درجه سختی و ایناس؟
والا از 94 هم مدام داره تغییر می کنه مدلش
ولی من به شخصه آرزومه که 1400 مدل 99 باشه . البته خب شیمیش غیراستاندارد بود برای تجربیا ولی خب بنظرم تقریبا همه بر اساس توانایی و تلاشی که داشتن نتیجه گرفتن

اون که اره ولی خوب این همه درجه سختی رو بردن بالا یکم سر جلسه به آدم لطمه میزنه
من که رنگم سر جلسه پریده بود

امسال هم خیلی بیشتر از سال های قبل بچه ها رفتن به سمت کتاب های ای کیو و نردبام و این چیزا تا بتونن از پسش بر بیان ولی خیلی از این کتاب ها سوال های غیر استاندارد دارند

کنکور همه رو مجبور میکنه به کاری که نمیخوان .

*البته به نظرم این کنکور تلفیقی از 98 و 99 و یکم هم جدیدکاری باشه درکل

بچه ها واقعا این بحثای حاشیه ای که کاری هم از دستتون برنمیاد براش انجام بدید، چی ان؟! جز اینکه اعصاب و تمرکزتون به هم بریزه تاثیر دیگه ای داره؟!

مطمنن کنکور ۱۴۰۰سطحش برنمیگرده به کنکور ۹۸ اما احتمال میره در همون سطح ۹۹باشه
برای جواب دادن به اون سطح سوال لازم نیس واقعا کار خاصی انجام داد فقط درک بالا از مفاهیم و درسا و تسلط بهشون و کنترل خودتون کافیه
ب شخصه با اینکه میگن سوالای شیمی امسال سخت بود اما تنها چیزی که من تونستم توی شیمی ازش درصد بیارم مسائل بود

من امیدوارم رویه همونطور بمونه به ما ۰۱ ها هم برسه
شخصا با شیمی محاسباتی راحت ترم

من خودمم واقعا عاشق شیمی ام و با مسائلش مشکلی ندارم از این نظر میگم که تست ها شمارشی بود تایم بیشتر می خواست برای حل

فقط امیدوارم بازهم اینقدر تقلب نداشته باشیم برای ۱۴۰۰...کمرشکنه این حجم از تقلب

فقط امیدوارم بازهم اینقدر تقلب نداشته باشیم برای ۱۴۰۰...کمرشکنه این حجم از تقلب
ولی ب نظرم لذتی که از نتیجه تلاش آدم بدست میاد خیلی بهتره از این جور نتیجه اوردنه:)

ولی ب نظرم لذتی که از نتیجه تلاش آدم بدست میاد خیلی بهتره از این جور نتیجه اوردنه:)

صد در صد ولی خب میدونی وقتی یه عده با تقلب میان بالا ظرفیت دانشگاها بیهوده پر میشه و ممکنه یه نفر که این همه تلاش کرده و نتونسته قبول شه خیلی اثرات بدی تو زندگیش داشته باشه یا حتی سالای عمرش الکی هدر شه!

از طرفی هم اینجور افراد اکثرا میرن دانشگاهای پردیس که هرجور شده با پول هندل کنن مدرکو!

Back
بالا