شباهت های اخلاقی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع anaana251223
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

anaana251223

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
جایی همین حوالی
خب واسه هممون همیشه یه اتفاقای خنده دار و جالبی شاید میفته ک شاید برای بقیه هم میفته
خب بیاید اونا رو اینجا بگید و تهش بگید شما هم؟
و بقیه هم با لایک و دیس اعلام میکنن ک اونا هم اره یا نه
و به نظرتون علت این شباهتا چیه ک اکثرن توادما مشابه؟

آخرین ویرایش:
شما هم وقتی گریه میکنید میرید جلو اینه گریتون تشدید میشه؟
من وقتی میرم جلوی آینه به اون حجم از مظلومیتم فک میکنم که هیشکی نمیفهمه دارم گریه میکنم و منم و من.....و خب از دیدن دردی که میشکم دردم میاد و بیشتر گریه میکنم تا وقتی که دیگه چشمی نمونه

شمام وقتی کسی بهتون نیاز داشته باشه،حتا اگه دشمنتون باشه و رابطتون باهاش اوکی نباشه،،بازم میرید کمکش میکنید؟

شمام با اینکه به یکی میگین دیگه پیام نده ، بازم منتظر پیامش میمونین؟

شما هم با شنیدن صدای خنده ی دوستاتون توی وویس ها مثل من ذوق میکنید و خوشحال میشید ؟؟؟؟؟؟؟
یا فقط من دیوونم =//// -_-

شما هم وقتی جلوی یکی سوتی میدید تا یه ماه هِی خود خوری میکنید و فکر میکنید اون طرف هم داره هی به سوتی شما فکر میکنه و بهتون میخنده و مسخرتون میکنه؟:|

شمام وقتی میخاین با یه شخص مهم
حرف بزنین هی قبلش تمرین میکنین ک چی بگید؟

و هیچ وقت اون چیزایی که آماده کردم رو نمیگم .. به جاش یه مشت چرت و پرت دیگه تحویل اون آدم میدم
البته برا اون شخص بد نمیشه ، چون چند وقت هر بار منو میبینه یادش میفته و خنده ش میگیره :|

شمام میدونین نباید از هیچکی توقع داشت ولی موقعش که میشه خیلی از اونایی که دوست دارین
توقع دارین؟

شمام وقتی به زندگی آیندتون فکر میکنید تا تهشو میرید؟(منظورم اینه مثلا در عرض ۱۰ یا ۵ دقیقه برای خودتون ی زندگی ۷۰ ساله رو پیشبینی میکنین یا من روانی عم؟:/)

شماهم وقتی تو ماشین با هندفری آهنگ گوش میدید حس ویدئو کلیپ میگیرید؟
شماهم وقتی تو یه ماشین هستید اونیکی ماشین خوش میگذره؟
شماهم اینجوری اید که جلوی کسی که دوستش دارید بیشتر سوتی میدید؟
شما هم وقتی مسواک میزنید باید حتما تو آینه نگاه کنید؟
شماهم وقتی ایموجی خنده میزارید خیلی جدی دارید به صفحه نگاه میکنید؟ :/
شما هم وقتی فیلم نگاه میکنید تمام تنقلات رو تو 10دیقه ی اول تموم میکنید :)))

شما هم وقتی یه اهنگيو یه جا میشنوید خوشتون میاد یه تیکشو حفظ میکنید که بعدا سرچ کنید و بعدش یادتون میره؟
شما هم وقتی یه چایی می ریزید و میرید یه کاری بکنید تا چاییتون خنک شه یادتون میره چایی ریختید و چاییتون یخ میکنه؟ (چقد چایی داشت جمله ام!)

شماهام وقتی گریه میکنید بعد آهنگ مورد علاقتون رو گوش میدید شدید تر میشه؟
شماهام وقتی گریه میکنید میرید جلو آینه عاشق چشماتون میشید؟

شمام وسط گریه کردن یادتون میره برا چی گریه می‌کردینو به خودتون خنده‌تون می‌گیره و پا می‌شید می‌رید به کاراتون برسید؟
-گفتن از لحظات گریه‌ای باب بود منم گفتم که بگم هاه-

Back
بالا