انرژی مثبت هاتونو بیاین خالی کنین اینجا!

• شروع کننده موضوع

**ستاره**

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
-10
بیاین اینجا انرژی مثبت بدیم بهم دیگه :)
جمله های خوب و امید دهنده
و کلا چیزایی که حال روان و ذهنمون رو خوب میکنه :)

• شروع کننده موضوع

**ستاره**

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
-10
خدا به هدایت آدمایی که توی مسیر درست حرکت میکنن کمک میده و اون هدایت رو بیشتر میکنه.
من خودم مدتیه دارم تمرینات مایندفول‌نس رو انجام میدم و بسیار خوشحالم که درهای زیادی به روم باز شده.
شاید در قدم اول باید یاد بگیریم مسئولیت ۱۰۰ در ۱۰۰ زندگیمون رو قبول کنیم.
اما مطمئن باشین این کلید خیلی از راه حل هاست.
بیاین به فکر خودمون باشیم. کارای خوب رو به خاطر مهرطلبی نه بلکه به خاطر حال خوب خودمون انجام بدیم.
در ازاش اگه چیزیو نمیخوایم راحت نه بگیم. :)
اما بدجنس هم نباشیم.

صوراسرافيل

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلى
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
من كلا ادمى نيستم كه بتونم انرژى مثبت منتقل كنم چون خودم انرژى مثبتى ندارم اما به هر حال:
غرق شدن هميشه فعل بدى نيست...
گاه در يك حس خوب غرق مى شوى...
گاه در عمق چشمان يك شخص...
گاه در اوج شادى...
و گاه در او غرق مى شوى...
بايستى غرق شد...
و جدا شد از اين جهان جامد...
و در جهانى مايع به سر برد...
جهانى كه گاه تو مي سازى...
گاه يك حس بزرگ...

• شروع کننده موضوع

**ستاره**

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
-10
شاید این خود ما هستیم که گله میکنیم که زندگیمون خیلی یکنواخت شده و دلمون یه هیجان میخواد توی زندگی
شاید این خود ما هستیم که نظم حاکم بر زندکیمون برای رسیدن به یه هیجان لحظه ای به هم میریزیم با یه دعوا٬ فحش٬ بگو مگو
یه دروغ
و انرژی خوب حاکم بر زندگی رو خراب میکنیم !!!!!
گاهی باید فقط از لحظات لذت برد
گاهی باید فقط نظاره کرد.
گاهی باید فقط کمی کمتر صحبت کرد.
گاهی باید کمی افکار مثبت را وارد ذهنمون کنیم.

شما اگر از درون به فکر خودتون باشین نیازی نیست به دور و برتون زیادی توجه غیر لازم و اغلب بی نتیجه بدین.
من اگه درونم سالم باشه راه به راه دنبال این نیستم خونه م رو قشنگتر کنم بلکه فلانی چشش دراد.
من متمرکز روی خودمم. من خودم را کاملا پذیرفتم و میدونم یه سری عیب ونقص دارم اما در جهت بهبود شون حرکت میکنم.
میدونید... حتی انسان های خیلی اخلاقی هم در زندگیشون گاهی دچار اشتباه میشن.
به نظم بیایم این فکر معصوم بودن رو از زندگیمون خارج کنیم. هیچ انسانی به طور کامل بدون عیب و نقص نیست. همه مون موجوداتی ناکامل هستیم.
این به زندگی ما جهت میده و ما رو با روی دیگری از خودمون اشنا میکنه که اشتباهاتی رو انجام میده و اون خود ارمانی نیست!
خود خود ماست
و رو به پیشرفت.

• شروع کننده موضوع

**ستاره**

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
-10
تله ای ذهنی به نام : فکر کردن به گذشته و سرزنش خود
همه ی ذهن ها این تله رو دارن. همه ما ادم ها بهش دچاریم اما باید ببینین چه زمانی بهش دجار میشین و خودتونو از چاله ش درآرین. داشتم میگفتم من از اول دانشگاه درست درس نخوندم و اونجور که باید و فلان...اما الان که دقت میکنم میبینم هم ماشالله معدلم خوب بوده. هم تا الان چند جا کار کردم. هم مسابقه بین المللی شرکت کردم هم تا جاش بوده ارائه دادم سر کلاس.
این دانشکده برای من تو دوران کارشناسی جز خیر و برکت نداشته. همش در حال یادگیری بودم. من فقط درس نخوندم. من واقعا تلاش کردم. به خودمم فشار نیاوردم. راستش درسهامونو تازه ترم آخر دارم متوجه میشم. با یه بینش دیگه ای میخونمشون.
امیدوارم مسیرم رو پیدا کنم. آیا مسیرم رو دارم درست میرم؟
هی میگن تو زود وارد بازار کار شدی... ولی خب میدونین زندگی مون رو میخواید بدونین چه جوری در آینده داریم رقم میزنیم؟ با همین کارای کوچولویی که داریم هر روز انجام میدیم.
اگه واستون شروع کردن سخته... هیچ عیبی نداره...چالش یه کار در روز رو برای خودتون بذارین. مطمئنا درست میشه همه چیز.
شبکه های اجتماعی غیر ضروریتون رو حذف کنید.
افکار مثبت و تمرینات مایندفول نس رو شروع کنید.
چیزای به درد نخور رو زود انفالو کنید. کم فالو کنین اما با کیفیت.
غصه و غم هیچ چیزیو نخورین.
شما فقط انجامش بدین. همین.
از منابع و امکاناتتون نهایت استفاده رو ببرید. ۴ تا کتاب خریدین. اگه هنوز نخوندینشون بهشون اضافه نکنین. همونا رو بخونین. یه فلش کارت زبان دارین مدتهاست سمتش نرفتین. کتاب زبان خریدین نخوندین. شروع کنین.
فکرتونو روی دیگران نذارین.

بالا