- شروع کننده موضوع
صوراسرافيل
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلى
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
موضوع مشخص است.
(: من نمیدونم کلاس چندمی ولی من کلاس 12 امم رشته ام ریاضیه هنوزم که هنوزه بهم میگن برو تجربی(:لعنتیا تو خونه شما می گن مهندس و دکتر نشی هیچی نمیشی؟
تو خانواده ما اینجوریه که میپرسن:
برنامت واسه آینده چیه؟ میخوای چی بخونی؟
مهندسی عمران یا مکانیک
میخوای بیکار شی؟ هرچی بیکاره الان مهندسه، برو دکتر شو پووووول پارو کن.
نکته: (من دو ماهی یه بار این گفت و گو رو با مادربزرگ محترمه دارم. هر وقت میبینتم میپرسه به این امید که نظرم عوض شده باشه. البته جدیدا میفرماید بیخود)
و این اینو بخونی هیچی نمیشی، برای من بزرگترین و مهم ترین انگیزه است که یه چیزی بشم.
جمله انگیزشی ایه... فقط یه خورده لحنش خوب نیست.
کاملا درکت میکنم(:من میخواستم برم انسانی، روانشناسی رو هم از ۱۲سالگی تا ۱۵ سالگی تقریبا عاشقش بودم...خیلیم یاد دادن و یادگرفتن و دوست دارم نتیجتا دوست دارم تو یه محیط مثل مدرسه یا دانشگاه کار کنم ((:
در هر حال یه مدت پیش خونه خالم اینا یه ایل ریخته بودن سرم با توجیهاشون که تو نمیتونی کسی رو تغییر بدی و این آرمانگرایی برای عوض کردن دنیا اقتضای سنته و انسانی بدرد نمیخوره (:
+شوهرخالهام خودش انسانی خونده بود و به من میگفت انسانی رفتن راحت طلبیه
+دخترخالهام با پول باباش رفته دانشگاه و خانم دکتر شده (میخواست بره ریاضی نذاشتن و اینم به تجربی علاقه ای نداشت و تو ریاضی مستعد تر بود)
+دختر خالهام منو نصیحت میکنه و میگه من الان خیلی خوشحالم نذاشتن برم ریاضی !!!
از هر 10 بچه های که تو فامیل ما میخواد انتخاب رشته کنه 8 تاشون میرن ریاضی بعد هم درس نمیخونن تهشم میرن یا بوتیک میزنن یا کافی شاپ یا روسری سرشون میکنن تو اینستا کلیپ درست میکنن(:من فکر میکردم این گارد خیلی عجیب نسبت به ریاضی فقط تو خانواده ماست...
ولی گویا زیاده، من خودم مادر و پدرم خیلی جاها با وجود اینکه راضی نبودن ساپورتم کردن، ولی تو خانواده و دوستان دیدم که اصلا نمیزارن بچه هاشون برن هنر یا فنی، انگار کسر شانه، خصوصا اگه یه همسن داشته باشن که دیگه هیچی، همش رقابته... ولی بدیهیه که هر رشته ای سختی های خودشو داره، و برای اینکه بشه از سختیاش لذت برد و تحمل کرد علاقه لازمه،،، از یه پزشک مجبور شده، هیچ وقت یه پزشک خوب در نمیاد، از یه مهندس و هنرمند و همه اینا هم همینطور،،، با این اجبارا، دنیا پر از برنده های ناموفق میشه (سبک زندگی هشتم:)
پ.ن: یکی دیگه از دلایل اجبار والدین به انتخاب یه رشته، میتونه نرسیدن خودشون به اون رشته باشه...
از هر 10 بچه های که تو فامیل ما میخواد انتخاب رشته کنه 8 تاشون میرن ریاضی بعد هم درس نمیخونن تهشم میرن یا بوتیک میزنن یا کافی شاپ یا روسری سرشون میکنن تو اینستا کلیپ درست میکنن(:
پدر و مادر من هم اینارو میبینن گارد میگیرن|:
خب اخه عزیز من اینا چیه که ازشون عبرت گرفتین؟ خدایا
حالا انگار نهایت تلاششون و کردن و نرسیدن به همین قران قسم(با ژست شهاب حسینی تو جدایی نادر از سیمین) اگر اینا لای کتاب و باز کرده باشن
ببین طرف چی بوده که وقتی دانشگاه ازاد رشته حسابداری قبول شد واسش یه جشنی گرفتن که من حتی عروسیمم به این مجللی تصور نمیکنم|||||||||||||:
خدایا منو بخور|:
هیچکس:
پسرِ دختر عمه م علاقه ش به موسیقی بود ولی انگار به زور اطرافیان ریاضی خونده. بعد طرف در شرف فارغ التحصیلی بود در مقطع کارشناسی از رشته ی حسابداری بعدش اومد یه عددی رو بر ۱۰ تقسیم بکنه زد به ماشین حساب|: هنوزم بهش فک می کنم پشمای نازنینم سیخ میشن...
فعلا که دور دست تجربیاس و میخوام که همهی تجربیایی که تلاش میکنن به درجه و شغل مناسب برسن، موفق شن...تجربى كه خب،به عاقبت رياضى دهه هفتاد دچار ميشه و انقدر ميرن توش كه ديگه بازار كار براش از بين ميره.مثل اون موقع كه جامعه پر از مهندس(و انقدر كه زياد بودن ديگه كار هم به تعداد كافى نبود براشون اكثرا بيكار)شد.جامعه ما هم پر ميشه از تجربى حونده هايى كه انقدر دست توش زياده كه ديگه كارى براشون نيست.اما خب خوشبختانه بازار كار براى رياضى ها و انسانى ها داغ ميشه
بزودى تجربى ها انقدر كه دست تو رشته شون زياده بازار كارى براشون نمى مونه و دور دور انسانى و رياضى خواهد بود!چون انقدر كم ميشيم كه نياز بهمون ميره بالا
به نهمى ها توصيه مى كنم اگر تحت فشارن كه به تجربى برن كخ علاقشون نيست اين كارو نكنن چون هم احتمال رسيدن به پزشكى خيلى كمه(بدون تقلب هاى كنكور هم كم بود چه برسه كه اونا هم هستن!) و هم بازار كار براى رشته هاى تجربى وضعش داره سال به سال خراب تر ميشه.اينده خودتونو به خاطر شر و ور(هر چند كه گوينده اش خانواده محترم هستن!)خراب نكنيد.ارزش زندگيتون رو از بين نبريد
اين حرف دلم بود با بچه هاى نهمى تحت فشار.چون دارم تجربى هايى كه بدون علاقه به اين رشته وارد شدن رو ميبينم.همشون متفق القول هستن كه اشتباه كردن،اينكه بايد مقاومت ميكردن و اگه ميكردن زندگيشون اينجورى نمى شد
مثل يه دوست بهتون ميگم،زندگيتونو به خاطر هدفى كه مال شما نيست خراب نكنيد