تابو ها، هنجار ها، تبعیض ها، کلیشه ها!

این چهارتا تا چه اندازه روی زندگیتون تاثیر دارن؟

• رای‌دهندگان
    29
  • شروع کننده موضوع

dorincii

ز همه خلق رمیده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
بَلْدَةً مَیْتاً
سال فارغ التحصیلی
1404
تابو: آن دسته از رفتار ها، گفتار ها یا امور اجتماعی است، که بر طبق رسم، آیین و مذهب، ناپسند، ممنوع و نکوهش پذیر است.
هنجار: به یک الگوی رفتاری گفته می شود که روابط و کنش های اجتماعی را تنظیم می کند.
تبعیض: موقعیتی است که افراد در برابر نقش ها و موقعیت های برابر، از مزایای اجتماعی نابرابر برخوردار می شوند.
کلیشه: یک اصطلاح، ایده یا عنصر از یک کار هنری است که به دلیل مصرف بیش از حد و مفرط معنای اصلی یا اثر خود را از دست می دهند.
(ویکی پدیا)
قطعا همه ما تو زندگیمون با این سه تا سر و کار داریم، و به طبع به میزان های مختلف روی زندگیمون تاثیر دارن. و حالا در اینجا:
1-تاثیراتش روی زندگیتون.
2-اگر در موردی باهاش مبارزه کردید
3-اگر در جا یا موقعیتی دیدید که کمتر در موردش بحث شده
4-و هر چیزی که فکر می کنید به تاپیک مربوطه

رو بنویسید.
پ.ن: هنجار ها می تونن مثبت یا منفی باشن، در اینجا منظور جنبه منفی هنجارهاست.

صوراسرافيل

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلى
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
من با وجود اينكه خودم اين موضوع رو حس نكردم(يعنى نمى تونم حس كنم!) اما از اينكه خوشبختى زن ا در ازدواج تعريف ميشه و عملا معتقدن دختر بايد به سنش كخ رسيد ازدواج كنه مخالفم.ازدواج چيز بدى نيست اما نبايد به اجبار يا به خاطر يه هنجار اجتماعى انجام بشه

• شروع کننده موضوع

dorincii

ز همه خلق رمیده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
بَلْدَةً مَیْتاً
سال فارغ التحصیلی
1404
من به شخصه "تبعیض" رو تو سمپادهم دیدم...
(اطلاعات من در مورد سمپاد تهرانه، در مورد بقیه شهرا اطلاعی ندارم)
تبعیض بین فرزانگان و حلی که زیاده.. ولی یه چیزی که اخیرا دیدم، این بود که تو مسابقاتی مثل سمکد و حلی کد و اینا همیشه حليا جلو ترن، و خب وقتی این رو از دبیر کامپیوتر دليلشو پرسیدیم، فهمیدیم که اونا هفته ای دو زنگ کلاس کامپیوتر دارن در حالی که ما یه زنگ داریم، و دبيرمون گفت که وقتی ماهم به مدیر گفتیم گفته دخترا برنامه نویسی دوست ندارن... و این یه تبعیض کاملا آشکاره... اعتراضمون هم به این منجر شد که کلاس اضافه کامپیوتر پیشرفته برامون گذاشتن، خارج از تایم مدرسه.
ولی در کل، تبعیض تو سیستم آموزشی زیاده.. ولی به طور تخصصی تو سمپاد میشه به تبعیض بین شماره های فرزانگانا و حليا اشاره کرد که بعضا فرزانگاناي دیگه خیلی تصوراتشون از ما فرز يکيا خوب نیست و کلا با ماها بدن...
پ.ن: فقط نظر سنجی شرکت نکنید خب :/

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics
من به شخصه "تبعیض" رو تو سمپادهم دیدم...
(اطلاعات من در مورد سمپاد تهرانه، در مورد بقیه شهرا اطلاعی ندارم)
تبعیض بین فرزانگان و حلی که زیاده.. ولی یه چیزی که اخیرا دیدم، این بود که تو مسابقاتی مثل سمکد و حلی کد و اینا همیشه حليا جلو ترن، و خب وقتی این رو از دبیر کامپیوتر دليلشو پرسیدیم، فهمیدیم که اونا هفته ای دو زنگ کلاس کامپیوتر دارن در حالی که ما یه زنگ داریم، و دبيرمون گفت که وقتی ماهم به مدیر گفتیم گفته دخترا برنامه نویسی دوست ندارن... و این یه تبعیض کاملا آشکاره... اعتراضمون هم به این منجر شد که کلاس اضافه کامپیوتر پیشرفته برامون گذاشتن، خارج از تایم مدرسه.
ولی در کل، تبعیض تو سیستم آموزشی زیاده.. ولی به طور تخصصی تو سمپاد میشه به تبعیض بین شماره های فرزانگانا و حليا اشاره کرد که بعضا فرزانگاناي دیگه خیلی تصوراتشون از ما فرز يکيا خوب نیست و کلا با ماها بدن...
پ.ن: فقط نظر سنجی شرکت نکنید خب :/

یکم آشکار تر راجب تبعیض بگم
ما تو فرزانگان کل کرج کلاس المپیاد نداریم
و تو مدرسه مون سایت نداریم
و فرزانگان تهران به داشتن یه جلسه کامپیوتر در هفته اعتراض دارن
( تازه کلی مسابقات انگیزه دهنده هم نداریم!)

بالا