Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,367 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 2021/1/7 #1 سلام من کلاس دهمم معدل کل شده ۸۸/ ۱۹. میخوام امسال یعنی کلاس یازدهم رو بیست بگیرم.رشته م هم تجربی هست.اگه کسی میتونه لطفاً کمک کنه ممنونم
سلام من کلاس دهمم معدل کل شده ۸۸/ ۱۹. میخوام امسال یعنی کلاس یازدهم رو بیست بگیرم.رشته م هم تجربی هست.اگه کسی میتونه لطفاً کمک کنه ممنونم
Ss_Zahra مدهوش :) فارغالتحصیل ارسالها 1,750 امتیاز 23,629 نام مرکز سمپاد فرزانگان۱ شهر قم سال فارغ التحصیلی 1401 مدال المپیاد یه مرحله دو ادبی :) دانشگاه UMSHA رشته دانشگاه ANS 2021/1/7 #2 من میتونم کمکت کنم ببین من چیکار میکنم بعد اون کار رو انجام نده کاملا کاربردی
!..Saman کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 247 امتیاز 1,264 نام مرکز سمپاد Helli 1 شهر Arak سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران رشته دانشگاه داروسازی 2021/1/7 #3 دیگه سال یازدهم به نظرم وقتی نیست که به فکر معدل باشی کنکورت مهم تره . که البته اگه کنکور رو خوب بخونی و درسنامه هارو درک کنی وتست هم بزنی به احتمال قوی توی تشریحی هم مشکلی نخواهی داشت
دیگه سال یازدهم به نظرم وقتی نیست که به فکر معدل باشی کنکورت مهم تره . که البته اگه کنکور رو خوب بخونی و درسنامه هارو درک کنی وتست هم بزنی به احتمال قوی توی تشریحی هم مشکلی نخواهی داشت
بابونه. کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 987 امتیاز 22,236 نام مرکز سمپاد تنگ ماهی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1401 رشته دانشگاه مدیریت مالی 2021/1/7 #4 به نقل از Ss_Zahra : من میتونم کمکت کنم ببین من چیکار میکنم بعد اون کار رو انجام نده کاملا کاربردی کلیک کنید تا باز شود... دقیقا ماها بیشتز ازینکه الگوی کسی باشیم بیشتر ازمون به عنوان درس عبرت یاد میشه
به نقل از Ss_Zahra : من میتونم کمکت کنم ببین من چیکار میکنم بعد اون کار رو انجام نده کاملا کاربردی کلیک کنید تا باز شود... دقیقا ماها بیشتز ازینکه الگوی کسی باشیم بیشتر ازمون به عنوان درس عبرت یاد میشه