- شروع کننده موضوع
Feynman
Ermia
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ساری
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- مدال المپیاد
- برنز فیزیک
چرا تم سمپادیا عوض شده { سیاه شده } و جلوی همه موضوعات نوشته شده موضوع جدید؟
تغییر جهت تنوعچرا تم سمپادیا عوض شده { سیاه شده } و جلوی همه موضوعات نوشته شده موضوع جدید؟
سلام و وقت بخیر.
ببخشید من هنوز تمم عوض نشده ، همون قبلیس...واسه بعضیا اینطوری شده؟ یا همه؟
ممنونم.....پیداش کردم..برا بعضیا اینطوره
تو قسمت تنظیمات عمومی بخش استایل میتونین عوض کنید تم جدید رو ببینین
آقای مطهری فکر نکن با این کارا قالب قشنگ و قدیمی سبزآبی رو فراموش میکنیمتغییر جهت تنوع
هر موضوعی که شما بازش نکردید و ارسال جدید و نخونده داره جلوش مینویسه جدید.
ولى تنظيمات هست و ما دوباره برش گردونديمآقای مطهری فکر نکن با این کارا قالب قشنگ و قدیمی سبزآبی رو فراموش میکنیم
از وقتی اون قالب رو عوض کردی برکت از سایت رفت
اول اینکه اون قالبی که هویت سایت میدونی، تو یکسال اخیر ایجاد شده و سایت، از سالها پیش بوده. نه نوستالژیه نه هویت سایت. الکی هویت سازی نکن.ولى تنظيمات هست و ما دوباره برش گردونديم
نوستالژى نيست فقط،هويت سايته!
اها از اون لحاظ!اول اینکه اون قالبی که هویت سایت میدونی، تو یکسال اخیر ایجاد شده و سایت، از سالها پیش بوده. نه نوستالژیه نه هویت سایت. الکی هویت سازی نکن.
در ثانی قالب سبز آبی که میگن اون قالب آبی ای که دیدیم نیست و یه چیز دیگهست و تو تنظیمات وجود نداره که برش گردونیم :)
بابا چقدر پیگیری توآقای مطهری فکر نکن با این کارا قالب قشنگ و قدیمی سبزآبی رو فراموش میکنیم
از وقتی اون قالب رو عوض کردی برکت از سایت رفت
دست گل ت درد نکنه فقط ، چرا نوتیف جدید برا نمیره من هرچی سین میکنم ، رفرش میکنم همون جدید میمونه و خب پیام جدیدی نیست و آدم و آزار میدهتغییر جهت تنوع
هر موضوعی که شما بازش نکردید و ارسال جدید و نخونده داره جلوش مینویسه جدید.
چت؟دست گل ت درد نکنه فقط ، چرا نوتیف جدید برا نمیره من هرچی سین میکنم ، رفرش میکنم همون جدید میمونه و خب پیام جدیدی نیست و آدم و آزار میده
چت نه عزیز ، منظورم پست بودو
چت؟
توروخدا اون قالب سبز آبی رو بیارید ببینیم چی بوده سایت چه شکلی بوده قبلا:/