اوقات فراغت در ایران(_:

• شروع کننده موضوع mung
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

mung

.I’m gonna live like tomorrow doesn’t exist
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1400
سلام(:
امروز روز جمعه است و خب تعطیلی و روز استراحت برای من(:
میخواستم یه فیلم دانلود کنم تقریبا 10 تا سایت رو چک کردم و اکثرا یا سانسور کرده بودن یا دوبله فارسی بود|:
یه سری سایتای خوب مثل دیجی موویز و موبوموویز و... هم هستن که کلا از کار افتادن |: و باید با فیلتر شکن فیلم دانلود کنی که خب ((((((: وقتی فیلتر شکنت روشن باشه نت بین الملل میوفته و پدرت در میاد|: (اینترنت مخابرات اینجوریه که اگر فیلتر شکن روشن باشه دوبل مصرف میکنه)
به خاطر کرونا نمیشه رفت بیرون میرفتم بیرون هم جز کافی شاپ که قیمت غذاهاش خداتومنه جای بهتری به ذهنم نمیرسه|:
سینما که بسته اس اگر هم باز بود پول تاتر رو از من میگیرفت(: امنیت هم صفر و کیفیت فیلم های ایرانی به صفر رسیده ( خداوکیلی حاضرم ناخونام و بکشن ولی من و نبرن فیلم خوب بد جلف 2 ببینم(: )
کوه که هیچی|: من فقط بخوام وسایل مناسب کوهنوردی بگیرم باید حداقل 2 تومن سرمایه داشته باشم که بتونم یه کفش مناسب کوهنوردی بگیرم مهارت کوهنوردی هم ندارم یه بار رفتم افتادم زمین گوشیم شکست دستم زخم شد
تلگرام((((((: که (((((((: فیلتره(((((:
کتاب هم که خدا تومن |: تازه خیلی هم آنچنان کتاب های خوبی تو بازار نیست
اینستاگرام هم که مرکز شوآفه اصلا حالت بد میشه بری داخلش|:
ورزش هم نمیشه کرد|: من نمیتونم با مانتو برم تو پارک پروانه بزنم :| و یه عده بیان نگاه کنن
میمونه یه مکان های توریستی گردشگری ( مثلا تو شهر ما باغ ارم و ارگ کریمخانی و... منظورمه ) که اونا هم حداقل 2 بار رفتم ( تازه الانم اکثرا بسته ان) و دیگه چیز جدیدی نیست که برم):
یه سری اتاق های فرار ( اسکیپ روم) تو شهر ما اومده بود که واقعا یکی از تفریحات خوب به شمار میرفت ولی اونام الان بسته ان(:
اومدم این تاپیک و زدم تا این سوال و بپرسم:
یه جوان (یا نوجوان) ایرانی تو این شرایط چه تفریحی میتونه داشه باشه؟(:

پ.ن: تو رو خدا نگید درس خوندن، ما میدونیم شما خیلی بامزه اید|:
پ.ن: بله میدونم تو خونه میتونم اهنگ بذارم ورزش کنم(: ولی دیگه حالم از خونه بهم میخورههههه~X(

dorincii

ز همه خلق رمیده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
بَلْدَةً مَیْتاً
سال فارغ التحصیلی
1404
کوه که هیچی|: من فقط بخوام وسایل مناسب کوهنوردی بگیرم باید حداقل 2 تومن سرمایه داشته باشم که بتونم یه کفش مناسب کوهنوردی بگیرم مهارت کوهنوردی هم ندارم یه بار رفتم افتادم زمین گوشیم شکست دستم زخم شد
یه مقدار بی انصافانه نوشتید...
برای کوهنوردی معمولی لازم نیست که حتما لوازم اورست نوردی داشته باشی...
با یه کفشم کار آدم راه میوفته..
که یه معمولیش واسه کوهایی مثل توچال و اینا درمیاد ۵۰۰، ۶۰۰...

ولی خب...
تفریح من اوایل کرونا این بود که میرفتم تو وسیله های قدیمی و اینا میگشتم... بعد مثلا کلی سی دی قدیمی مثل کل سریال لاست و عکس از دوران جاهلیت والدین و البته کارنامه هاشون پیدا میکردم... تفریح خوبی بود...
دوتا فلشم پیدا کردم برداشتم برا خودم :))
اگر همچین چیزایی تو خونتون دارید برید توش بگردید.. چیزای جالبی پیدا میکنید :-" :-"

• شروع کننده موضوع

mung

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1400
منم حوصلم پوکیده
از خوندن کتاب و فیلم هم خسته شدم
ولی اگر خیلی علاقه به دیدن فیلم داری یه برنامه هست به اسم مووی جوان اینترنتش نیم بهاس فیلماشم عالیه رایگانم هست حتی بعضی از فیلماش هم دوبله هم زیرنویس داره(بدون سانسورم هست)
واسه کتاب هم خب هنوز هم کتابای خوبی تو بازار هست(البته واسه سن خودم من راضیم)
ولی خب از تفریحات خودم همین فیلم دیدن و چت کردنه :(
فعلا تنها کاری که تو دوران کرونا میشه کرد کپک زدن در خونس :))
سلام (:
بله مووی جوان اپلیکیشن خوبی بود
از کار افتاد و دیگه تو گوگل پلی نیست):
کتاب که من راسیتش اصلا با کتاب فیزیکی حال نمیکنم بیشتر ترجیح میدم کتاب الکترونیک باشه (چون تو شب میتونم بخونم ولی اگر چراغ فیزیکی باشه نمیتونم) واسه همین خیلی کتابا هست که خوندم و دیگه یه سری رمان های عاشقانه لوس تو بازار هست که ترجیح میدم نخونم :D
مرسی از نظرت
منم موافقم باید کپک بزنیم (:

نسیـم

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
سابقه مدیریت فروم
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرراز
سال فارغ التحصیلی
98
برای کتاب چرا عضو کتابخونه ها نمیشید؟یا از دوستاتون قرض بگیرید !کوه نوردی هم امکانات خاصی نمیخواد !

• شروع کننده موضوع

mung

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1400

ولی خب...
تفریح من اوایل کرونا این بود که میرفتم تو وسیله های قدیمی و اینا میگشتم... بعد مثلا کلی سی دی قدیمی مثل کل سریال لاست و عکس از دوران جاهلیت والدین و البته کارنامه هاشون پیدا میکردم... تفریح خوبی بود...
اگر همچین چیزایی تو خونتون دارید برید توش بگردید.. چیزای جالبی پیدا میکنید :-" :-"
من راسیتش یکی از دوستام خوراک کوهنوردی و ایناس (; واسه همین همیشه من و به زور میبیرد با خودش
ولی خب وسایلش گرونه خدایی): یادمه پارسال یه کفش معمولی کوهنوردی گرفت 980 |: اگر بگیم امسال دو برابر شه میشه حدود 2 تومن
بله با یه کفش معمولی هم میشه رفت ولی من با همین کفش معمولی گوشیم شکست :)) چون تهش لیز بود لیز خوردم

مشکلم اینه که سریال نمیتوننم ببینم چون کنکور دارم): معتادش میشم
ولی خب ما اوایل کرونا اثاث کشی داشتیم من همه وسایل قدیمی رو گشتم :)) چیزی نمونده دیگه

برای کتاب چرا عضو کتابخونه ها نمیشید؟یا از دوستاتون قرض بگیرید !کوه نوردی هم امکانات خاصی نمیخواد !

من راسیتش چشم برام نمونده انقدر نگاه کتاب و مانیتور کردم): (چشمم رسید به بالای 4 :-" )
واسه کوه و اینا هم واقعا خسته شدم از بس رفتم کوه):
یه تفریح هیجان انگیز میخوام :)) :-"
یادمه اسکیپ روم ها که تو شیراز اومد یکی از بازی هاش مارو دزدیدن سوار یه ماشین دیگه کردن بردنمون تو یه خونه بی در و پیکر گفتن از این خونه فرار کنید هیجان خالص بودددد :)) هر ده دقیقه هم یه پسر میومد تو خونه لیزر مینداخت ما باید میرفتیم تو کمدا و اینا قایم میشدیم

big cat

SPHINX
نام مرکز سمپاد
سمپاد:')
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1400
آهنگ گوش می کنم و پلی لیست درست می کنم که البته ساوند کلود رید به ایرانیا و الان تو هم گفتی فیلتر شکن دوبرابر میکنه مصرفو همچین بد فشارم افتاد:|
البته تا الان کلا دوتا پلی لیست کوتاه درست کردم و همچین کار شاخی نی ولی کلا از علاقه مندیام آهنگ گوش کردن تو ساوند کلود و کشف کردن موسیقی های دل نشین.(فارسی، انگلیسی، کره ای، ژاپنی، چینی، فرانسوی، عربی، ایتالیایی و...)
.
انیمه دیدن که البته جدیدا همه وبسایتارو کوپوندن یه اپیزود میخوای از انیمه لیست دانلود کنی می رینن به هیکلت با سرعت نت:|
مانگا و مانهوا و مانها و وبتون :))
فن فیکشن :))
وب گردی و پیدا کردن وبلاگای باحال البته از شدت گشادی فقط چند پست اخیر رو می خونم:|
نوشتن و خیالبافی بعد از گشادی نمیاری رو برگه و فردا همش میپره و چند روز خودتو به رگبار فحش میبندی:|
دیدن کنسرت های کیپاپ از یوتیوب البته سرعت انقدر کم شده جدیدا دیگه یوتیوب نمیرم.
همین:|
شیرکاکائو هم می خورم برای تفریح:))
دیدن موزیک ویدئو های باحال هم:)
اوه اینو یادم رفت جدیدا بعضی وقتا هم میرم دوچرخه سواری.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
سلام(:
میخواستم یه فیلم دانلود کنم تقریبا 10 تا سایت رو چک کردم و اکثرا یا سانسور کرده بودن یا دوبله فارسی بود|:
یه سری سایتای خوب مثل دیجی موویز و موبوموویز و... هم هستن که کلا از کار افتادن |: و باید با فیلتر شکن فیلم دانلود کنی که خب ((((((: وقتی فیلتر شکنت روشن باشه نت بین الملل میوفته و پدرت در میاد|: (اینترنت مخابرات اینجوریه که اگر فیلتر شکن روشن باشه دوبل مصرف میکنه)
به خاطر کرونا نمیشه رفت بیرون میرفتم بیرون هم جز کافی شاپ که قیمت غذاهاش خداتومنه جای بهتری به ذهنم نمیرسه|:
سینما که بسته اس اگر هم باز بود پول تاتر رو از من میگیرفت(: امنیت هم صفر و کیفیت فیلم های ایرانی به صفر رسیده ( خداوکیلی حاضرم ناخونام و بکشن ولی من و نبرن فیلم خوب بد جلف 2 ببینم(: )
ورزش هم نمیشه کرد|: من نمیتونم با مانتو برم تو پارک پروانه بزنم :| و یه عده بیان نگاه کنن
میمونه یه مکان های توریستی گردشگری ( مثلا تو شهر ما باغ ارم و ارگ کریمخانی و... منظورمه ) که اونا هم حداقل 2 بار رفتم ( تازه الانم اکثرا بسته ان) و دیگه چیز جدیدی نیست که برم):
یه سری اتاق های فرار ( اسکیپ روم) تو شهر ما اومده بود که واقعا یکی از تفریحات خوب به شمار میرفت ولی اونام الان بسته ان(:

پ.ن: بله میدونم تو خونه میتونم اهنگ بذارم ورزش کنم(: ولی دیگه حالم از خونه بهم میخورههههه~X(
سلام
بازی امتحان کن
راستش درسته که رشتت ریاضی فیزیک ِ ولی یه کاری کن که تهران باشی و بتونی میتینگ های سایت بیای و سرت اصولا نباید خالی باشه
تماس با دوستایی که کمتر جو منفی میدنم خوبه

froq

فارغِ مُطلق
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1401
فرایند یادگیری تمرین درامد رو میتونی طی کنی
هم تایم زیادی ازت میگیره
هم تفریح عه
هم درامد
تو هر زمینه ای که علاقه داشته باشی میتونی انجام بدی مثل ارز دیجیتال ،اهنگ ،نقاشی ،کتاب ،درس و...
هر چیزی که میگم واقعا هر چیزی
من نقاشی با ابرنگ رو برات مثال میزنم
هزینه ی وسیله هاش حدودا 200 درمیاد (لازم نیست برای شروع بری ابرنگ یک ملیون و پونصدی بگیری :-" )
اموزششم که یوتیوب پره
تمرین هم که دیگه هم لذت عه هم تایمات پر میشه
برای مبحث درامد که حدودا میوفته عید به بعد اگه یادگیریت خوب باشه
چون نزدیک کنکورت عه و فعالیتت کم میشه صرفا فقط هرچند یکبار یدونه طرح میکشی میری قاب میکنی هم خودت کیف میکنی هم نمونه کار اماده میکنی
(اقا کیف که میگم من خودم اولین تابلومو که با قاب دیدم حس میکردم ونگوکم :)) )
بعد که کنکورو دادی و حداقل سه تا کار اماده کردی
یک عدد انلاین شاپ میزنی تو اینستا و کاراتو میزاری
اگه فعالیتت خوب باشه طی یک ماه و نیم به درامد میرسی=)
این چیزی که میگم و از دید یک دانشجوی ترم 4 نگاه کن که هم روش نمیشه از باباش پول بگیره با اون سنش هم وقت یادگیری چیز جدید نداره و هم هزینه های داشجویی دهنشو سرویس کرده=)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1403
سلام(:

من خودم خیلی پازل دوست دارم اگه لذت میبری ازش، 1000 تکه یا 500 تکه تهیه کن و بچین
از قیمتا هم خبری ندارم جدیدا

Chillax

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405

ولی خب...
منم:/
خونمون یدونه سبد گنده بود پر وسایل عجیب غریب:/
جاسوئیچی، تیله، مداد و پاک کن:/
من هرروز ساعت نه از خواب پا میشدم، با مادربزرگم میشستیم یه چایی میخوردیم باهم بعد من سریع میرفتم سراغ این سبده:/
مادربزرگم میذاشت بالای یخچال منم با چنگال میزدم بیفته زمین:/
نمیدونم چرا ولی هر دفعه هم یه چیز جدید توش پیدا میشد:/
حدود پنج شیش سالمم بود:///////////////

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
Used to Bio
رشته دانشگاه
CS
تا تنور داغه...
کسی اسپاتیفای داره و چطوری باید نصب و ساین این(فیلتر شکن میخواد؟) کرد و پادکستا رایگانن یا اگه رایگان نیستن چقدر باید هزینه کرد و تنوع پادکست چطوره؟پادکستای هشت گانه توسعه فردی مجتبی شکوری و از کجا میشه شنید؟
برنامه های خوب پادکست معرفی کنین یکم
و همچنین پادکست تو همین ژانرا
من از کست باکس گوش می‌دم.

کست باکس همه رو داره؛ تا جایی که می‌دونم رایگان هم هست.
اکثر پادکست ها رو از "گوگل پادکست" هم می‌شه گوش داد.

بابونه.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تنگ ماهی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
رشته دانشگاه
مدیریت مالی
  • شروع کننده موضوع

mung

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1400
خب من خیلی کارا میکنم ولی این بستگی به تایمت و منطقه ای که زندگی میکنین داره
مثلا محله ما مسیر دوچرخه سواری داره و تابستونا من چندساعت میرفتم دوچرخه سواری ی حالا پیاده روی
الان سرده برم بیرون مخم یخ میزنه :|
کتاب بخون فیلم خوب ببین میتونی خودت غذا درست کنی تجربه میشه برا آینده به هرحال:D
برا فیلم هم میخوای دان کنی سرچ کن index of..بعد اسم فیلم و وارد کن
میتونی بعدا زیرنویسش و جدا دان کنی یا حالا همونطوری فیلم و ببینی فیلترشکنم نمیخواد سانسورم نداره
منم میتونم برم دوچرخه سواری ولی متاسفانه تنبلممممم:)) :BlueHeart :-"
کتاب میخونم
آشپزی بلد نیستم اخه :))
واهایییی مرسیییی حتما استفاده میکنم
البته بعد کنکور (;

بشین مانگا یا مانهوا بخون.یه چیزین مثل کامیک بوک سایتا خوبی همدارن .خیلیم متنوع و جذاب ان.اگه خواستی انگلیسی بخونی سایت هست
.
mangago.com​

مرسی حتما امتحان میکنم(: اتفاقا کامیک بوک خیلی دوست دارم (;

برای دانلود فیلم اگه میخوای نت زیاد نره، بسته های شبانه‌ی ساعتی بگیر که حجم زیاد و قیمت کم دارن.
مثلا ایرانسل شبانه هاش ۲تا۸ صبحه، که اگه ۶ پاشی دوساعت وقت داری. و گمونم یه ساعته‌ش ۲۰گیگ میشه ۲تومن و میتونی با خاطری آسوده فیلم دانلود کنی
(اسم بسته هاش نامحدوده ولی محدودن:/ و زمانش که بیشتر شه حجمشم بیشتر میشه)

منم اکثرا همین کار و میکردم تا اینکه ایرانسل از پشت خنجر زد و این بسته اش رو حذف کرد :(

آهنگ گوش می کنم و پلی لیست درست می کنم که البته ساوند کلود رید به ایرانیا و الان تو هم گفتی فیلتر شکن دوبرابر میکنه مصرفو همچین بد فشارم افتاد:|
البته تا الان کلا دوتا پلی لیست کوتاه درست کردم و همچین کار شاخی نی ولی کلا از علاقه مندیام آهنگ گوش کردن تو ساوند کلود و کشف کردن موسیقی های دل نشین.(فارسی، انگلیسی، کره ای، ژاپنی، چینی، فرانسوی، عربی، ایتالیایی و...)
.
انیمه دیدن که البته جدیدا همه وبسایتارو کوپوندن یه اپیزود میخوای از انیمه لیست دانلود کنی می رینن به هیکلت با سرعت نت:|
مانگا و مانهوا و مانها و وبتون :))
فن فیکشن :))
وب گردی و پیدا کردن وبلاگای باحال البته از شدت گشادی فقط چند پست اخیر رو می خونم:|
نوشتن و خیالبافی بعد از گشادی نمیاری رو برگه و فردا همش میپره و چند روز خودتو به رگبار فحش میبندی:|
دیدن کنسرت های کیپاپ از یوتیوب البته سرعت انقدر کم شده جدیدا دیگه یوتیوب نمیرم.
همین:|
شیرکاکائو هم می خورم برای تفریح:))
دیدن موزیک ویدئو های باحال هم:)
اوه اینو یادم رفت جدیدا بعضی وقتا هم میرم دوچرخه سواری.
خداوکیلی یکی از چیزایی تا اخر عمرم نخواهم فهمید اینه که چرا ساوند کلاود فیلتر شد(: د هل؟
اره منم خیلی اهنگ گوش دادن دوست دارم خوانندگی هم دوست میدارم(:
یوزر ساوند کلادتو بده اگر دوست داری تا منم پلی لیستت و بشنوم(: البته اگر دوست داری
من این مانگا و اینا که گفتی نمیدونم چیه (: ولی نمیدونم پینترست داری یا نه ولی خب فکر کنم یه جورایی تو مایه های پینترست باشه دیگه؟ نه
فن فیکشن نمیخونم خیلی (کی پاپر نیستم البته یه دوتا اهنگ گوش دادم ازشون خوشم اومده تا ببینم بعدا چی میشه((: ) ولی یه فن فیکشن در مورد شرلوک هلمز خوندم میخواستم رگ خودم و بزنم(: دیگه نخوندم
منم کنسرت زیاد میبینم و تو یوتیوب هم کههه اصلا نمیشه رفت و برگشت
رفتت دست خودته برگشت با خدا
باورت میشه یوتیوب من بدون فیلترهههه:D تازه فیلتر شکن روشن میکنم سرعتش بد میشه اصلا خیلی خوبهههه

سلام
بازی امتحان کن
راستش درسته که رشتت ریاضی فیزیک ِ ولی یه کاری کن که تهران باشی و بتونی میتینگ های سایت بیای و سرت اصولا نباید خالی باشه
تماس با دوستایی که کمتر جو منفی میدنم خوبه
بازی مثلا ای جی ای رو نصب کردم جوری معتادش شده بودم که کم مونده بود کامپیوتر و بسوزونم(: ولی خب از پلنای بعد کنکورمه
من نمیدونستم سایت میتینگ داره(((: چه جذابببب ولی خب مشکلی که هست اینه که میتونم تهران بیارم یا نه:-?
و اینکه هیچ دوستی ندارم در حال حاضر همشون میخوان بهم استرس بدن گذاشتمشون کنار

تا تنور داغه...
کسی اسپاتیفای داره و چطوری باید نصب و ساین این(فیلتر شکن میخواد؟) کرد و پادکستا رایگانن یا اگه رایگان نیستن چقدر باید هزینه کرد و تنوع پادکست چطوره؟پادکستای هشت گانه توسعه فردی مجتبی شکوری و از کجا میشه شنید؟
برنامه های خوب پادکست معرفی کنین یکم
و همچنین پادکست تو همین ژانرا

فکر کنم یه برنامه بود نگاه میکنم بهت میگم اسمش و
تو تلگرام خیلی پادکست زیاده تو چنلا هست
+ چرا نسخه مود اسپاتیفای رو نمیگیری؟(: خیلی به صرفه اس

فرایند یادگیری تمرین درامد رو میتونی طی کنی
هم تایم زیادی ازت میگیره
هم تفریح عه
هم درامد
تو هر زمینه ای که علاقه داشته باشی میتونی انجام بدی مثل ارز دیجیتال ،اهنگ ،نقاشی ،کتاب ،درس و...
هر چیزی که میگم واقعا هر چیزی
من نقاشی با ابرنگ رو برات مثال میزنم
هزینه ی وسیله هاش حدودا 200 درمیاد (لازم نیست برای شروع بری ابرنگ یک ملیون و پونصدی بگیری :-" )
اموزششم که یوتیوب پره
تمرین هم که دیگه هم لذت عه هم تایمات پر میشه
برای مبحث درامد که حدودا میوفته عید به بعد اگه یادگیریت خوب باشه
چون نزدیک کنکورت عه و فعالیتت کم میشه صرفا فقط هرچند یکبار یدونه طرح میکشی میری قاب میکنی هم خودت کیف میکنی هم نمونه کار اماده میکنی
(اقا کیف که میگم من خودم اولین تابلومو که با قاب دیدم حس میکردم ونگوکم :)) )
بعد که کنکورو دادی و حداقل سه تا کار اماده کردی
یک عدد انلاین شاپ میزنی تو اینستا و کاراتو میزاری
اگه فعالیتت خوب باشه طی یک ماه و نیم به درامد میرسی=)
این چیزی که میگم و از دید یک دانشجوی ترم 4 نگاه کن که هم روش نمیشه از باباش پول بگیره با اون سنش هم وقت یادگیری چیز جدید نداره و هم هزینه های داشجویی دهنشو سرویس کرده=)

چقدر ایده جذابی بود(: حتما حتما
منتها من نمیدونم چیکار کنم
مثلا ببین من تو هرکاری یه ناخونک زدم شما از پیانو و سه تار و تنبک و گیتار بگیر تا قلاب بافی و نقاشی و طراحی و فتوشاپ و برنامه نویسی وتدریس و خلاصه هرکاری
الان همه کاره هیچکارم یه جورایی((:
باید بشینم سر فرصت فکر کنم چه هنرایی بلدم
میشه لطفا یه سری از چنل ها و فیلم هایی که تویوتیوب دیدی رو به منم معرفی کنی که منم یاد بگیرم اینارو؟(: مرسی

من خودم خیلی پازل دوست دارم اگه لذت میبری ازش، 1000 تکه یا 500 تکه تهیه کن و بچین
از قیمتا هم خبری ندارم جدیدا

پازل خیلی خیلی دوست دارم
یه 2000 تیکه دارم (:/ ولی هنوز حوصلم نشده بازش کنم (:

به راه فساد و فحشا روی بیاورید:-"

(: به جان خودم ناخوداگاه خواستم بگم بعد کنکور :| :)) خاک برسر سال کنکور که انقدر توش حواله به بعد کنکور زیاده

آخرین ویرایش:

saeb

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
ناکجاآباد
سال فارغ التحصیلی
1397
به دیوار نگا کنین توهم بزنین .از بهترین سرگرمیاس.یا اینکه بشینین مسئولین مملکتو باهم شیپ کنین.

Chillax

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
به موزیک ویدیو های انواع گیم ها گوش کنید و حالش را ببرید

صوراسرافيل

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلى
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
بالاخره هر جا هم كه باشيم ادم تو اوقات فراغت يه فنجون قهوه كه گيرش مياد!
همينم واسه من كافيه

بالا