وسایل متصل به اینترنت اختراع کنید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
احتمالا راجع به اینترنت اشیا شنیدید. موضوعش اینه که وسیله های مختلف بسازیم که بتونن به اینترنت وصل بشن و اطلاعات بفرستن و فرمان بگیرند.
مثلا سنسور ارتفاع آب بسازیم بگذاریم بالاها. اگر آب از یه حدی بالاتر اومد هشدار سیل بفرسته به شهر پایینش.
یا سنسور رطوبت بسازیم بگذاریم خاک باغ کشاورزی. اگر رطوبت از یه حدی پایین تر اومد آلارم بده. بعدش ما به یه دستگاه دیگه اینترنت فرمان بدیم شیر آب رو باز کنه.

الان تکنولوژی و ابزارهایی اومدند که ساختن این وسایل رو خیلی راحت تر میکنن. اگر شما میتونستید چه وسیله ای میساختید که بتونه اینجوری به اینترنت وصل باشه؟

بعد مدتها خودت يه تاپيك زدى!
براى شفافيت بيشتر در محيط زيست،اينكار رو در دريا ها و ديگر محيط هاى طبيعى مى كردم به اينصورت كه سنسور ها به اب يا خاك يا ديگر مولفه هاى طبيعى وصل مى شدن و اطلاعات اينكه يه كارخونه اطراف اونا چقدر محيطو الوده مى كنه برا كل اينترنت منتشر مى كردن و عموم مردم از اينكه چه كارخونه هايى محيط زيست رو الوده مى كنن مطلع مى شدن

گلدون
که نیاز های گیاه رو هر لحظه اندازگیری کنه و برای به تعادل رسوندن گیاه به گوشیط پیام بفرسته
تو انداره های بزرگتر گلخونه ی هوشمند که همین کار ها رو انجام بده
...
سنتور هوشمندی که کوک شه

بالشت...داخلش اسپیکر باشه و متصل به اسپاتیفای....شبا اهنگ گوش بدن ملت

گلدون
که نیاز های گیاه رو هر لحظه اندازگیری کنه و برای به تعادل رسوندن گیاه به گوشیط پیام بفرسته
تو انداره های بزرگتر گلخونه ی هوشمند که همین کار ها رو انجام بده
...
سنتور هوشمندی که کوک شه
من ب گلدون هوشمند میخوام و وصل باشه به لوله آب و خودش گل ها رو از بده :D :))

کلیدای برقو جوری طراحی می‌کردم که با گوشی بشه روشن خاموششون کرد. (حالا تولیدانبوهم نشه من آخرش اینکارو می‌کنم تو خونمون.)

رنده هایی که با حرکات روی صفحه گوشی پیاز ها و سیب زمینی ها رنده میکنن .... چشام و دستام به فنا رفته :((:((:((:((

Back
بالا