پاسخ : پیشنهادات و انتقادات
خب دوباره دست بروبچ تحریریه و رابطین و ... درد نکنه !! این شماره نسبت به شماره قبل خیلی خیلی بهتر بود !!!
شماره قبل دیگه اینقدر ضعیف کار شده بود که من دیگه گفتم انتقاد نکنم سنگین تره !! آخه اینجا انتقاد هام جا نمی شد !!
اول از همه یه چند تا خسته نباشید ویژه میگم به آقا سعید برای قالب صفحاتی که طراحی کردن !! نسبت به دفعه قبل هم که اصلا مقایسه نکنیم بهتره !! آخه دفعه قبل اصلا طراحی صفحه نداشت !!
در ضمن این شماره ظاهرا دوستان وقتشون آزاد تر بوده و تونستن خودشون هم قبل از توضیعش یه بار بخوننش !! غلط های املایی و نگارشی خیلی کم شده بود !!
حالا دیگه بریم به سراغ انقاد !! به امید پیشرفت روز افزون نشریه بزرگ سمــــپــــــادیــــــا !!
×اول از همه اینکه این واژه ی نسریه مدنی سمپادیا به دلم نپسبید !!
یکم جلفش کرده این واژه مدنی !! حذفش کنین به نظر من بهتره !
×× ضمن تشکر از این که نظارت دفعه قبل من رو یه نگاهی کردین و اون پایین صفحه این بار اسم مراکزی که چاپ میشه رو هم نوشتین !!
فقط یه نکته ای داشت که خیلی خنده دار بود !! توش درآخر نوشته بودین که " و در جاهای نامعلوم دیگر " !! یعنی واقعا شما نمیدونین که نشریه در چه جاهایی پخش میشه !؟!؟
××× تمرکز این شماره اصلا حرفی برای گفتن نداشت !! البته توهین به خانم گودرزی نباشه ها !! ولی خب آدم واقعا حس میکرد همون طور که خودشون هم تو متن گفته بودن فقط یه چیزی برای پر کردن ستون نوشتن !!
به طور کلی وقتی شما اسم بخشی رو میزارین تمرکز باید روش بیشتر هم کار کنین و مطلب پر محتوا تری بزارین !!
چون هر مسئول و مدیری در ابتدا برای بررسی نشریه میره و همون بخشی که خودمون اسمش رو تمرکز گذاشتیم میخونه !
××××تصور ها واقعا زیبا شده !! فقط یه بدی داره و انم اینه که خیلی کم رنگه و تو کپی اصلا نمیفته !!
حیفاین همه زحمت اقا پوریا بکشه و از آخر هیچی !! لطف کنید از این به بعد طرحی که اسکن میکنین رو با خودکار بکشین که اینقدر کم رنگ نباشه !!
××××× بعضی از فیلد ها تو بالای صفحه دوم خالی مونده مثل همون طارحی لوگو و پیامک ! وقتی دیگه این ها رو میخواین سفید بزارین خب خود فیلدش رو هم حذف کنید دیگه !!
فعلا همین ها !!!
همتون خسته نباشین !!