مثلا یه نفر میگه این چقدر مرده، یا مثلا میگن بری سربازی مرد میشی و... خصلتایی که افراد به مرد بودن نسبت میدن چیه درکل:"سوالتو واضحتر بگو، فکر نکنم کسی باشه که ندونه مرد بودن چجوریه
یه حمال ، تا حمالی نکنی بهت نمیگن مرد متاسفانهمثلا یه نفر میگه این چقدر مرده، یا مثلا میگن بری سربازی مرد میشی و... خصلتایی که افراد به مرد بودن نسبت میدن چیه درکل:"
بهتر نیست که این مرد منعطف تر باشه؟ حالا اگر عقیده ش آسیب زا بود باز باید پاش وایسته؟از تعریف من،
مرد کسیه که از اونچه حقشه و مال خودشه دفاع میکنه و پاش وایمیسته، شده خانوادش باشه یا ناموسش، وطنش باشه، عقیدش باشه یا یه حقیقت. کسی که پاش وامیسته و ازش دفاع میکنه مرده. این سربازی رفتن و مرد شدن هم کلیشه ایه باقی مونده از خیلی قدیم که توانایی جنگیدن ملاک مرد شدن بود.
ببین من منظورم اصلا چنین چیزی نبود و صرفا اینارو برای یک انسان بکار بردم که تو این دنیا بهش میگن مرد، اگر میخواستم زن بودن رو هم تعریف کنم این صفات رو میگفتم باز و خب فکر کنم برداشت درست رو از حرفم نداشتی و خب بعدش و اولشم گفتم این واژه و جمله یه جوریه و حس تبعیض میده و باهاش مخالفم:)اون روی سکه ی این عقاید مرد=شرافت/وجدان/ حق طلبی میشه عباراتی مثل " من نامردم اگه..." ، "از زن کمترم اگه..." ، "خاله زنک" وغیره.
زنی که از حقوق خودش دفاع میکنه زن نیست!! مرده ! آخه یه زن چی میفهمه از حق طلبی ؟!
کسی که وجدان داره عین یه مرررد با معرفته ،مگه یه زن معرفت حالیشه اصلا؟!
زن تلاش نمیکنه، دورو و نون به نرخ روز خوره ، آب زیر کاهه،وطن فروشه... چون این صفات مردانه هستن .
+مایه تاسفه که توی ادبیات محاوره ای ما زن نماد ضعفه ://
+ اگه یه پسری بهتون گفت "ضعیفه" بدونین با گنجوندن صفاتی مثل این در دسته ی مردونگی خودتونم بهش کمک کردین
به @m_s578 گفتم مرد بودن فقط تفاوت اندام جنسی و ریش و سبیل کلفتی و بازو باد کردن نیستبه به عجب تاپیک خوبی...
خوب ضعیفه های عزیز بعد از این که تعریفتون رو از مرد بودن ارائه دادید برید زود ظرفاتون رو بشورید که الانه آقاتون از سر کار برگرده...
خیلی خوبید به خدا
........................
میاید یه سری تعریف ارائه میدید که مرد باید سیبیل هایش درشت و شکمش گنده و ابروانش کلفت باشد و...
ولی همین شما ها یه جا دیگه میاید میگید مگه عصر حجره که زن تو خونه بمونه و اینا...
من به عنوان یه مرد هر وقت عشقم بکشه ابروام رو برمیدارم و موهامو رنگ میکنم .
تامام
فرزندم با سارکازیم اشنا شو...من به عنوان یه زن دگرجنسگرا این رو حق خودم میدونم که از من به عنوان "ضعیفه" یاد نشه، که موجودی محصور در آشپزخونه در خدمت "آقامون"(!) دونسته نشم...
تویی که هنوز جنس زن رو در جلد ضعیفه بودن میدونی حرفی برای گفتن نمیمونه÷)
مسخره کردن و به مسخره گفتن که این شدهجدا مشخص نیست که دارم موضوع تاپیک رو مسخره میکنم یا نکنه ایستگامو گرفتید؟
مرد بودن یا نامرد بودن ربطی به جنسیت نداره و خب یک لفظی هست که با یک معنی خاصی تو جامعه جا افتاده،حس میکنم بازم منظورمو درست نگفتم ولی خبحرفتون متین (: ولی وقتی اولش اینو گفتی
و پشت بندش اینا رو آوردی
حق بده برداشت اشتباهی از منظورت داشته باشم
مشکل من با این بخش از حرفتونه ... مقصودم استفاده از لفظ *مرد بودن* یا *نامرد* هست (:
من خودم معتقدم ما مردا باید چهار بار ظرفا رو بشوریم و پیاز پوست بکنیم اونوقت قدر خانوما رو میدونیممن به عنوان یه زن دگرجنسگرا این رو حق خودم میدونم که از من به عنوان "ضعیفه" یاد نشه، که موجودی محصور در آشپزخونه در خدمت "آقامون"(!) دونسته نشم.
البته ابن داداشمون شوخی میکردن وگرنه پسر خوبیه و ظرفا رو هم میشورهبه به عجب تاپیک خوبی...
خوب ضعیفه های عزیز بعد از این که تعریفتون رو از مرد بودن ارائه دادید برید زود ظرفاتون رو بشورید که الانه آقاتون از سر کار برگرده...
خیلی خوبید به خدا
........................
میاید یه سری تعریف ارائه میدید که مرد باید سیبیل هایش درشت و شکمش گنده و ابروانش کلفت باشد و...
ولی همین شما ها یه جا دیگه میاید میگید مگه عصر حجره که زن تو خونه بمونه و اینا...
من به عنوان یه مرد هر وقت عشقم بکشه ابروام رو برمیدارم و موهامو رنگ میکنم .
تامام
به آدم شریف هم میگنبايد اين رو هم در نظر داشته باشيم كه صفت مرد بودن گاهى براى زنها هم به كار مى رفته و ميره به معنى زن شجاع و استوار.كلا اين مرد بودن از صفات تاريخى زبان ما به معنى نان اور خانه بودن و شجاعت و غيرت و ايناست اما به نظرم كمى مسخرس اگر اين صفت رو به جنسيت مرد محدود كنيم.اين صفت ميتونه براى جنسيت زن هم به كار بره چون منظور از به كار بردنش مرد به معناى جنسى نيست بلكه به اون معانى هست كه اون بالا گفتم و ميتونه براى زن هم به كار بره
به نظرم یه طور جالبتر میشه این موضوع رو بستگی کرد. تقریبا همه موافقن که زن و مرد بودن مدل خاصی نداره و هرکس میتونه هر جوری میخواد باشه. یعنی هر دو میتونن هر اندازه از صفات مردانگی و زنانگی داشته باشن. منظورم masculinity و femininity هستش حالا راجع به اینم تقسیم بندی صفات هم میتونین نظرتونو بگین. سوالی که من دارم اینه که اگر هیچکدوم از این صفات به معنای مرد بودن نیست پس چه چیزی همهی یه جنسیت رو به هم وصل و یکی میکنه. صرفا بیولوژی؟ خب اگر این طوره افراد ترنس چجوری در این دسته بندی ها قرار میگیرن؟ تا جایی که میدونم اکثر ترنسا فکر نمیکنن که به خاطر صفات مردانه داشتن مردن یا به خاطر صفات زنانه داشتن زنن. و همشون هم تغییر بیولوژیک کامل نمیدن و حتی اگر بدن بعضی قسمتای بدنشون رو هیچوقت نمیتونن عوض کنن. خب پس چه چیزیه که مرد ترنس رو مرد میکنه و زن ترنس رو زن؟ و این رو چجوری میتونیم به بقیه افراد هم بسط بدیم؟
+ من جوری حرف زدم که انگار قبول داشتن ترنسا واضحه ولی بدیهتا هرکس هر نظر مخالفی داره میتونه حرف خودشه بزنه.