ریاضی قشنگه یا نه؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MRΣZA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ریاضی ....

• قشنگه

• قشنگ نیست

نتایج فقط بعد از رای‌دادن قابل مشاهده هستند. لطفا الکی رای ندید!

MRΣZA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق
سلام دوستان ، از عنوان موضوع معلومه اوضاع از چه قراره :D فقط لطفاً استدلال های دقیق داشته باشید و نقش معلم تون هم در این دیدگاه بگویید .

من ریاضی رو دوست داشتم و دارم واقعا!!! با اینکه رشته م تجربی بود ولی نکات ریاضی مث معادله و توان و جذر و تابع و.... رو دوست داشتم در کنار درس زیست شناسی !

ریاضی رو اگر عمقی بخونی خیلی جذابه ولی اگر سطحی بخونی به شدت مضخرفه، سعی کنید از پایه بخونید به مفاهیمش دقت کنید

ریاضی تا جایی که خوندیم خیلی خوبه، حسی که بعد از حل کردن معادله دو مجهولی داری بعد خوردن پینزا نداری:_)

ریاضی خیلی قشنگه. من علاقه خاصی بهش ندارم ولی این اصلا از حجم قشنگیش کم نمیکنه:)
حالا اینکه قشنگیش برای چیه نمیدونم. شاید چون قوانین ثابت داره ولی در کل قشنگه. همه علم ها قشنگن

خیلیییییییییی
من اتفاقا همین الان داشتم تست میزدم :-"

آخرین ویرایش:
ریاضی فوق العادست
و البته معلم و استاد خوب خیلی تاثیر گذاره.
یادمه با اینکه ریاضیم خوب بود ، ولی توی ابتدایی و راهنمایی اصلا دوسش نداشتم و همیشه پر استرس ترین امتحانم ریاضی بود.
دبیر ریاضی دبیرستان و کنکورم واقعا عالی بود. با آرامش و با حوصله درس میداد و کلاسهاش اصلا خسته کننده نبود.
این ترم دانشگاه برای درس ریاضیات در داروسازی ، یه استاد فوق العاده داشتیم. تمام تلاششو کرد تا کیفیت کلاس مثل کلاس حضوری باشه و واقعا کلاس عااالی ای بود برامون بخصوص برای ما که نظام جدید بودیم.

من هیچ وقت با ریاضی مشکل نداشتم و عمیشه عمقی خوب یاد میگرمش
ولی
زیادی انتزاعیه

واقعا زیبا و جذابه فقط یوقتایی حرصتو درمیار

خوب و زيبائه ولى خيلى حالت محض گونه داره.مثلا فيزيك يكى از جذابيت هاش اينه كه چندين علم در اون دخيلن اما رياضى بيشتر محضه
هرچند كه همين محض بودنشم جزء جذابيتاشه

خیلی علم دوست داشتنی ایه...به نظرم جذاب ترین بخشش اون لحظه ایه که بعد از کلی فکر کردن میگی "آها" وبعد سوالو حل می کنی ((:

به نظر من ریاضی شبیه قهوه است...همه حاضر نیستن تن بهش بدن و دوست ندارن امتحانش کنن.... ولی کسایی که دوسش دارن ازش آرامش میگیرن و باهاش حال میکنن
نمی دونم شایدم اینطور نیست :(ولی چون خودم قهوه دوست ندارم ولی ریاضی رو خیلی این تشبیه به ذهنم رسید

تنها درس قابل درکم بعد از فیزیکه و حتی قواعد و قوانین وضع شده توشم مسخره به نظر نمیاد و ادمو اذیت نمیکنه
استدلال دقیق از چی ؟ از میزان علاقه یا چرایی میزان علاقه
به هر حال معلمام هیچکدوم نقش مثبتی نداشتن تو علاقم و چه بسا نقششون گاها تاثیر منفی هم داشته مخصوصا خانوم م . ز
ولی در کل علاقمو مدیون بابامم
واقعا قشنگ توضیح میده
و اینکه یه سری مسایل رو نمیدونه باعث میشه تعامل داشته باشم باهاش و گاها در راستای رفع اشکال اون برای رفع اشکالات خودم تلاش کنم

Back
بالا