- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر ستاره ها
- سال فارغ التحصیلی
- 2020
به نظرتون یک گیمر خوب و موفق چه ویژگی هایی داره و برای حرفه شدن چه کارایی باید انجام داد ؟
ب نظرم مهم ترین چیز واسه ی گیمر اسکیلش توی بازیاس..به نظرتون یک گیمر خوب و موفق چه ویژگی هایی داره و برای حرفه شدن چه کارایی باید انجام داد ؟

آره خب، پی تو وین بودن بازی ها خیلی تاثیر داره. مثلا توی بعضی گیم ها، بهترین گان یا تول فقط با پول قابل دسترسیه. شناخت مپ ها و همچنین کلا آشنا بودن با بازی هم نکته جالبیه که گفتیخب من چند تا ویژگی که از نظرم مهمه اینان : ادعا نداشتن؛ ساعی بودن تو بازی ؛ خلاقیت ؛ صبور بودن و نباختن خود با دیدن یه چالش تو بازی ؛ خب چرا دروغ بگم پول هم یه تاثیری داره . ولی از نظر من تداوم تو یه گیم از همه چی مهم تره؛ کم کم با گذشت زمان نقشه ها رو از حفظ بلدی ؛ فعالیت ها و کارهایی که باید انجام بدی ولی اگه ولش کنی یادت میره و باز باید تمرین کنی
گیمر خوب و موفق و حرفه ای رو تعریف میکنی؟به نظرتون یک گیمر خوب و موفق چه ویژگی هایی داره و برای حرفه شدن چه کارایی باید انجام داد ؟
ببین موفق بودن یک گیمر چیز کمّی ای نیستش ولی کیفی ش رو میتونیم حس کنیم چجوری؟؟؟ پیشرفت دوستمون تو گیم رو میبینیم. کسی که یک ذره بازی بلد نبوده کم کم وارد شده به بازی ؛ اما این موفقیت از نظر من مختص به خود فرده . منظورم از تاپیک اینه اونهایی که راهشان رو پیدا کردن و پیشرفت کردن نسبت به قبل چه ویژگی هایی داشتنگیمر خوب و موفق و حرفه ای رو تعریف میکنی؟
تو بعضی بازی ها فهمیدن کشور حریف و سبک بازی اون منطقه هم مهمه ، مثلا تو بازی های شرکت سوپرسل سبک بازی کشورهای شرقی با اروپایی خیلی فرق داره و برای هر کدوم استراتژی خاصی میخواد،خب من چند تا ویژگی که از نظرم مهمه اینان : ادعا نداشتن؛ ساعی بودن تو بازی ؛ خلاقیت ؛ صبور بودن و نباختن خود با دیدن یه چالش تو بازی ؛ خب چرا دروغ بگم پول هم یه تاثیری داره . ولی از نظر من تداوم تو یه گیم از همه چی مهم تره؛ کم کم با گذشت زمان نقشه ها رو از حفظ بلدی ؛ فعالیت ها و کارهایی که باید انجام بدی ولی اگه ولش کنی یادت میره و باز باید تمرین کنی