- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر ستاره ها
- سال فارغ التحصیلی
- 2020
به نظرتون یک گیمر خوب و موفق چه ویژگی هایی داره و برای حرفه شدن چه کارایی باید انجام داد ؟
ب نظرم مهم ترین چیز واسه ی گیمر اسکیلش توی بازیاس..به نظرتون یک گیمر خوب و موفق چه ویژگی هایی داره و برای حرفه شدن چه کارایی باید انجام داد ؟
آره خب، پی تو وین بودن بازی ها خیلی تاثیر داره. مثلا توی بعضی گیم ها، بهترین گان یا تول فقط با پول قابل دسترسیه. شناخت مپ ها و همچنین کلا آشنا بودن با بازی هم نکته جالبیه که گفتیخب من چند تا ویژگی که از نظرم مهمه اینان : ادعا نداشتن؛ ساعی بودن تو بازی ؛ خلاقیت ؛ صبور بودن و نباختن خود با دیدن یه چالش تو بازی ؛ خب چرا دروغ بگم پول هم یه تاثیری داره . ولی از نظر من تداوم تو یه گیم از همه چی مهم تره؛ کم کم با گذشت زمان نقشه ها رو از حفظ بلدی ؛ فعالیت ها و کارهایی که باید انجام بدی ولی اگه ولش کنی یادت میره و باز باید تمرین کنی
گیمر خوب و موفق و حرفه ای رو تعریف میکنی؟به نظرتون یک گیمر خوب و موفق چه ویژگی هایی داره و برای حرفه شدن چه کارایی باید انجام داد ؟
ببین موفق بودن یک گیمر چیز کمّی ای نیستش ولی کیفی ش رو میتونیم حس کنیم چجوری؟؟؟ پیشرفت دوستمون تو گیم رو میبینیم. کسی که یک ذره بازی بلد نبوده کم کم وارد شده به بازی ؛ اما این موفقیت از نظر من مختص به خود فرده . منظورم از تاپیک اینه اونهایی که راهشان رو پیدا کردن و پیشرفت کردن نسبت به قبل چه ویژگی هایی داشتنگیمر خوب و موفق و حرفه ای رو تعریف میکنی؟
تو بعضی بازی ها فهمیدن کشور حریف و سبک بازی اون منطقه هم مهمه ، مثلا تو بازی های شرکت سوپرسل سبک بازی کشورهای شرقی با اروپایی خیلی فرق داره و برای هر کدوم استراتژی خاصی میخواد،خب من چند تا ویژگی که از نظرم مهمه اینان : ادعا نداشتن؛ ساعی بودن تو بازی ؛ خلاقیت ؛ صبور بودن و نباختن خود با دیدن یه چالش تو بازی ؛ خب چرا دروغ بگم پول هم یه تاثیری داره . ولی از نظر من تداوم تو یه گیم از همه چی مهم تره؛ کم کم با گذشت زمان نقشه ها رو از حفظ بلدی ؛ فعالیت ها و کارهایی که باید انجام بدی ولی اگه ولش کنی یادت میره و باز باید تمرین کنی
فقط امکانات نیس مهارت م مهمهبرا گیمر خوب شدن فقط امکانات مهمه
مخصوصا نت قوی که دیگه گیر نمیاد
مهارت بدست آوردنیهفقط امکانات نیس مهارت م مهمه
آدمی که تمام امکانات گیم رو داشته باشه حتما ممکن نیست مهارت داشته باشه و تداوم لازم رو براشمهارت بدست آوردنیه
کسی از اولش پرو نبوده
ولی نته قوی حداقل چیزی که یکی که تازه کاره باید داشته باشه
همونایی ام که اولش بدون امکانات بودن حداقل اون اولش نتشون از ما بهتر بوده
ولی آدمی که امکانات نداشته باشه صد در صد امکان نداره بتونه درست بازی کنه.آدمی که تمام امکانات گیم رو داشته باشه حتما ممکن نیست مهارت داشته باشه و تداوم لازم رو براش
خب من چند تا ویژگی که از نظرم مهمه اینان : ادعا نداشتن؛ ساعی بودن تو بازی ؛ خلاقیت ؛ صبور بودن و نباختن خود با دیدن یه چالش تو بازی ؛ خب چرا دروغ بگم پول هم یه تاثیری داره . ولی از نظر من تداوم تو یه گیم از همه چی مهم تره؛ کم کم با گذشت زمان نقشه ها رو از حفظ بلدی ؛ فعالیت ها و کارهایی که باید انجام بدی ولی اگه ولش کنی یادت میره و باز باید تمرین کنی
اینجا گفتم پول بی تاثیر نیستولی آدمی که امکانات نداشته باشه صد در صد امکان نداره بتونه درست بازی کنه.
البته من فکر کردم اینا دیگه جزء بدیهیاته و قراره راجع به خود بازی و بازی کردن صحبت کنیم.
درسته.اینجا گفتم پول بی تاثیر نیست
ببین کلمه ی گیمر یعنی بازیکن بازی های کامپیوتری ولی اگه بخوای حقیقت رو ببینیم نمیتونم هر آدم بی مهارتی رو گیمر بدونیم. زولا هم یک گیمه و اگه خوب بازی کنه طرف گیمر حقیقی هآقا من اصن معنی گیمر رو درک نمیکنم. الان هرکی زولا بازی میکنه گیمره؟