- نام مرکز سمپاد
- دیگه سمپاد نیستم
- شهر
- به شما ربطی نداره
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
یه خطم درس نخواهم خوند
یه ایده برای کسایی که شجاعتشُ دارن زدن جواب هاتون ، چک کردن وگرفتن درصد ( این دوتا را بدین کسی براتون انجام بده. ) در نهایت گرفتن حدود رتبه به اینکه متوجه بشی چه حالی باید داشته باشی کمک می کنه؛ البته میدونم بازم خیلی اتفاقا ممکنه بیفته ؛که رتبتون جابه جا بشه ولی حسی که باید داشته باشی متوجه میشی. این کاری بود که من کردم و سال بعد سریع شروع کردم به خوندن برای سال بعد.به نام خدا از 11 تیر تا اواسط مرداد را در استرس جوابهای کنکور میگذرانیم
از اواسط مرداد تا یک مهر در عذاب وجدان اینکه چرا یک ماه قبل تفریح نکردیم میگذارنیم ( چون دو حالت داره یا قبول میشم که میگم خاک تو سرم که یه ماه الکی استرس کشیدم اگرم قبول نشم میگم خاک بر سرم که یک ماه تفریح نکردم که انرژی بگیرم برای دوباره خوندن(: )
(: البته یه لیست بلند از فیلمایی دارم که قراره ببینم ولی مطمئنم نهایتا 1 سریال رو میبینم و بقیه اش رو میخوابم
یه پازل 2000 تیکه خریدم از الان برای تابستون (: + یک کلاس برنامه نویسی شرکت میکنم
همین دیگه (:
خدا قست کنه از این تابستونایک ماه باید بیمارستان برم، تمرینای جراحی رو شرکت کنم، چند تا کتاب نخونده دارم، با یکی از استادام باید روی یک ریسرچ کار کنیم و خودمم یدونه ایده ی جدید دارم که باید شروعش کنم، توی اموزشگاه زبان کار کنم، مث ادم روی کد زدن و پایتون وقت بذارم که جدی تر به بیوانفورماتیک فکر کنم، چند تا دوره ی نوروساینس باید برم و اگر در نهایت وقت من و خونواده فیکس شد، بریم ترکیه که بعد از دو سال ببینمشون