وارد اجتماع شدن

• شروع کننده موضوع

sawsirsir

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
1400
سلام ،من مثل خیلی از شما ها کنکوریم....:( البته اینم بگم که پسرم

تا حالا هم با دوستام اینور و اونور نرفتم....اصن یه چیزی بگم...تا حالا گوشی هم نداشتم فقط درس...
بنظرتون چجوری میتونم کم کم وارد اجتماع بشم؟ و تنهایی بیرون برم و تنهایی خرید کنم...
میخوام گواهینامه بگیرم بعد از کنکور ؛بنظرتون شروع خوبیه؟

MarMari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهسوار
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
زهی خیال باطل
دانشگاه
البرز
رشته دانشگاه
داروسازی
سلام ،من مثل خیلی از شما ها کنکوریم....:( البته اینم بگم که پسرم

تا حالا هم با دوستام اینور و اونور نرفتم....اصن یه چیزی بگم...تا حالا گوشی هم نداشتم فقط درس...
بنظرتون چجوری میتونم کم کم وارد اجتماع بشم؟ و تنهایی بیرون برم و تنهایی خرید کنم...
میخوام گواهینامه بگیرم یعد کنکور بنظرتون شروع خوبیه؟
سلام
ببين يك نكته اي رو همينجا بهت ميگم. وارد اجتماع شدن يك تصميم بسيار بزرگ توي زندگيه و مي تونه به نفع و يا ضررت باشه. من حالت هاي مختلفي توي زندگيم داشتم. از درونگرايي و گوشه گيري و خجالتي بودن شديد تا چهار سال به شدت انسان اجتماعي شدن و داشتن تعداد زيادي دوست و رفيق و اينا و مجدد برگشتن به درونگرايي و گوشه گير شدن و دور شدن از همه كسايي كه دوستم بودن.
خيلي علاقه ندارم بشينم زندگيمو واسه هر كسي تعريف كنم. ولي خب ببين ورود به جامعه رو ميتوني خيلي سريع انجام بدي. عضو چند تا تيم يا گروه هاي اجتماعي شو كه موضوع يا هدف خاصي رو دنبال مي كنن. در عرض يك ماه مي توني تعداد زيادي دوست داشته باشي. سعي كن با يك چيزي(مثل هنر) خودتو تو جامعه مطرح كني و هزاران راه حل ديگه.
اميدوارم هيچوقت از اين تصميمت پشيمون نشي. اين نكته رو هم در نظر داشته باش كه اجتماعي شدن و داشتن تعدادي دوست نيازمند يك تايميه و دوستي ها نياز به وقت گذاشتن(هر چند كم) دارن.
اگر دوستي يا دوستايي رو از دست دادي هيچوقت سر جات نشين و اين رو بدون كه ده ها و شايد صدها دوست مختلف تو زندگي ما ميان و ميرن.
ولي به اون مطرح كردن خودت از طريق يك هنر خوب فكر كن جزو روش هاي فوق العاده محسوب ميشه. اگر بخواي ميتونيم بيشتر راجب اين قضيه صحبت كنيم(هر چند تمايلي به صحبت كردن ندارم كلا ولي خب گاهي ديگران به كمك احتياج دارن پس اشكالي نداره)

موازی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
RWTH
رشته دانشگاه
مهندسی برق
سلام
ببين يك نكته اي رو همينجا بهت ميگم. وارد اجتماع شدن يك تصميم بسيار بزرگ توي زندگيه و مي تونه به نفع و يا ضررت باشه. من حالت هاي مختلفي توي زندگيم داشتم. از درونگرايي و گوشه گيري و خجالتي بودن شديد تا چهار سال به شدت انسان اجتماعي شدن و داشتن تعداد زيادي دوست و رفيق و اينا و مجدد برگشتن به درونگرايي و گوشه گير شدن و دور شدن از همه كسايي كه دوستم بودن.
خيلي علاقه ندارم بشينم زندگيمو واسه هر كسي تعريف كنم. ولي خب ببين ورود به جامعه رو ميتوني خيلي سريع انجام بدي. عضو چند تا تيم يا گروه هاي اجتماعي شو كه موضوع يا هدف خاصي رو دنبال مي كنن. در عرض يك ماه مي توني تعداد زيادي دوست داشته باشي. سعي كن با يك چيزي(مثل هنر) خودتو تو جامعه مطرح كني و هزاران راه حل ديگه.
اميدوارم هيچوقت از اين تصميمت پشيمون نشي. اين نكته رو هم در نظر داشته باش كه اجتماعي شدن و داشتن تعدادي دوست نيازمند يك تايميه و دوستي ها نياز به وقت گذاشتن(هر چند كم) دارن.
اگر دوستي يا دوستايي رو از دست دادي هيچوقت سر جات نشين و اين رو بدون كه ده ها و شايد صدها دوست مختلف تو زندگي ما ميان و ميرن.
ولي به اون مطرح كردن خودت از طريق يك هنر خوب فكر كن جزو روش هاي فوق العاده محسوب ميشه. اگر بخواي ميتونيم بيشتر راجب اين قضيه صحبت كنيم(هر چند تمايلي به صحبت كردن ندارم كلا ولي خب گاهي ديگران به كمك احتياج دارن پس اشكالي نداره)
خیلی جالب نوشتی. میشه لطفا بیشتر درمورد <<مطرح کردن خود>> بگی. یعنی حتما باید خودمون رو تو گروه هایی که هستیم مطرح کنیم؟
و اینکه به نظرت از چه روش هایی میشه عضو تیم یا گروه اجتماعی شد که اهداف مشابه ما رو دنبال میکنن؟

با این نکته که گفتی داشتن دوست نیازمند تایم گذاشتن هست خیلی موافقم. به نظرت ارزش داره که واسه دیگران از وقتی که واسه خودمون میشه گذاشت بزنیم؟ شخصا همش میفتم تو این لوپ که من نیاز به داشتن دوست و در اجتماع بودن دارم واسه همین باید واسش وقت بذارم بعد از اون طرف هی میگم خب الان دارم وقتمو تلف میکنم و میتونستم این وقت رو واسه یادگیری بذارم. مثلا یه بیرون رفتن واسه قدم زدن، من بخوام خودم برم یک ساعت وقت میذارم و میرم و تمام ولی اگه قرار باشه با یکی دیگه باشه اول اینکه باید از قبل یه تایمی رو هماهنگ کنیم، بعد هم دم رفتن ۸۰ درصد مواقع طرف کنسل میکنه یا با حداقل نیم ساعت تاخیر میاد و اینا همه چیز رو خیلی فرسایشی میکنه. من روی تایم خیلی حساسم واسه همین بحث تایم گذاشتن واسم همیشه خیلی تعیین کننده ست

MarMari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهسوار
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
زهی خیال باطل
دانشگاه
البرز
رشته دانشگاه
داروسازی
خیلی جالب نوشتی. میشه لطفا بیشتر درمورد <<مطرح کردن خود>> بگی. یعنی حتما باید خودمون رو تو گروه هایی که هستیم مطرح کنیم؟
و اینکه به نظرت از چه روش هایی میشه عضو تیم یا گروه اجتماعی شد که اهداف مشابه ما رو دنبال میکنن؟

با این نکته که گفتی داشتن دوست نیازمند تایم گذاشتن هست خیلی موافقم. به نظرت ارزش داره که واسه دیگران از وقتی که واسه خودمون میشه گذاشت بزنیم؟
از نظر من هنر در جايگاه خودش نقش يك زبان دوم رو براي ما بازي مي كنه و در واقع ما با انتشار يا همون در معرض ديد گذاشتن هنرمون يك جورايي ميتونيم عقيده، سبك زندگي، وضعيت اجتماعي و... خودمون رو به نمايش بذاريم.(يعني نياز نيست مستقيم طرز فكرمون رو مطرح كنيم و روشيه براي بيان غير مستقيمشون) پس اين يعني نياز نيست خودمون رو در اون گروه ها مطرح كنيم. هنر ما مي تونه ما رو مطرح كنه و به تدريج انسان هاي زيادي سمت ما جذب ميشن كه ميخوان بيشتر راجب ما و باورهامون بدونن و حرف هايي كه براي زدن داريم رو بشنون و راجب عقايدمون باهامون تبادل نظر كنن.
يا اين مطرح كردن مي تونه مستقيم باشه. يعني در يك گفتگويي كه در يك جمعي ميشه ما بيايم نظر و عقيده خودمون رو به صورت تاثير گذار بيان كنيم و اين هم يك روشه براي مطرح كردن خودمون كه بقيه مشتاق شن بيشتر با ما ارتباط بگيرن

عضو تيم يا گروه شدن هم خب همونطور كه همه ما مي دونيم امروزه به واسطه گسترش فضاي مجازي با يكسري جستجوها و اين ها ميسره كه البته در اين باب فكر كنم بتونم براتون بگردم و در يافتنشون تو شبكه هاي اجتماعي كمك كنم. خب همونطور كه كاملا مشخصه اولين چيزي كه ما از يك تيم يا گروه ميبينيم و احتمالا قضاوت مي كنيم لوگو و نام اون تيم هست. ابتدا ميايم طي يك جستجو نام هايي كه حس مي كنيم به هدف ما نزديك هستن رو سرچ مي كنيم.(بر فرض مثال فكر مي كنيم بنده هدفم كارهاي جهادي و از اين قبيل كارهاست. مي تونم سرچ كنم مثلا جهادگران گمنام(البته واقعا همچين گروهي هست) يا گروه جهادي.) قطعا ليست بلند بالايي از نتايج خواهيم داشت. بعد از بررسي تيم مورد نظرمون رو انتخاب و توش فعاليت مي كنيم. (قسمت سرچ تلگرام هم فکر کنم کاربردي باشه در اين زمينه)

راستش قبلا با اين مسئله موافق بودم و اين كار رو مي كردم. ولي الان ديگه حداقل براي خودم چنين چيزي صدق نمي كنه و اين كار رو نمي كنم. پس دوستان عزيز سعي كنيد در اوايل آغاز هر رابطه دوستي راجب ميزان زمان روزانه و يا هفتگي خوب به صورت تكي فكر كنيد و مطرحش كنيد چون اكثريت روابط دوستانه خصوصا تو اين سنين يه دوره اوجي دارن كه بر اثر زياده روي و عدم تفكر كافي راجب حد و اندازه وقت با هم گذروندن با هم اتفاق ميفتن و اين اوج يه جور بدي ميتونه هم شما رو و هم اون دوستي رو زمين بزنه.

فكر مي كنم هر چي كه متوجه شدم رو بيان كردم اگر سوالي رو بد متوجه شدم معذرت ميخوام

بالا