• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زندگی به سبک شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Soñadora
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
Bioinorganic chemistry
سلام دوستان!
امروز عمیقا احساس کردم در حق من و هم رشته ای هام خیلی ظلم شده و واقعا خیلی کمرنگ دیده میشیم برای همین تصمیم گرفتم برای دلخوشی خودم اینجا یک تاپیک بزنم و تصاویر جذابی مرتبط با رشته ام رو اینجا به اشتراک بذارم که هر وقت دلم گرفت بیام ببینمشون و انرژی بگیرم تا مثل روزهای اول دانشگاه؛عاشقانه درسم رو ادامه بدم و امیدوارم روزی از ماساچوست براتون عکس پست کنم:)
اگه شیمیدان دیگه ای هم اینجا هست خوشحال میشم استقبال کنه :x

ساینس اسکارف های جذاب :RedHeart
5e9fba29362db5f92bb743079f834ba3.jpg
7be80ccf0f0673a79c790d9635d2a6cf.jpg

c6db97d825f0ebeef17411b0076dfd3c.jpg
ba399e5c887d0c74d7ee578153b7850a.jpg

سلام دوستان!
امروز عمیقا احساس کردم در حق من و هم رشته ای هام خیلی ظلم شده و واقعا خیلی کمرنگ دیده میشیم برای همین تصمیم گرفتم برای دلخوشی خودم اینجا یک تاپیک بزنم و تصاویر جذابی مرتبط با رشته ام رو اینجا به اشتراک بذارم که هر وقت دلم گرفت بیام ببینمشون و انرژی بگیرم تا مثل روزهای اول دانشگاه؛عاشقانه درسم رو ادامه بدم و امیدوارم روزی از ماساچوست براتون عکس پست کنم:)
اگه شیمیدان دیگه ای هم اینجا هست خوشحال میشم استقبال کنه :x
اسم تاپیک به نحوی بود که فکر کردم قراره درمورد کاربرد های نهان و اشکار شیمی که در زندگی روزمره باهاش برمیخوریم که احتمالا جذاب هم باشه،مطلب گذاشته بشه.
مد و پوشاک و امثالهم هم خوب هستند ولی درمورد این کاربرد ها هم بحث بشه جذاب تر نیست تا صرفا تم و رنگ بندی وسایل؟و اینکه توی انجمن علوم پایه است و بحث درمورد لباس و تم ها مال این انجمن نیست...

Back
بالا