2021/7/14 شروع کننده موضوع توقیف شده #1 Xxx79 کاربر فعال ارسالها 65 امتیاز 581 نام مرکز سمپاد Farz شهر Tehran سال فارغ التحصیلی 1394 رشته دانشگاه کامپیوتر چند وقت پیش یک دانشجو ی پست دکترا رشته فیزیک ، در دانشگاه فردوسی مشهد خودکشی کرد . این لینک خبر هست کسی میدونه علت دقیقش چی بوده ؟
چند وقت پیش یک دانشجو ی پست دکترا رشته فیزیک ، در دانشگاه فردوسی مشهد خودکشی کرد . این لینک خبر هست کسی میدونه علت دقیقش چی بوده ؟
2021/7/16 شروع کننده موضوع توقیف شده #2 Xxx79 کاربر فعال ارسالها 65 امتیاز 581 نام مرکز سمپاد Farz شهر Tehran سال فارغ التحصیلی 1394 رشته دانشگاه کامپیوتر دو تا از مسئولین استعفا دادند .... جالب اینجاست خبر در خاموشی مونده . یعنی زیاد پوششش ندادند. اصلا علت خودکشی رو واضحا بیان نکردند و فقط گفتن خود دانشجو حال روحی خوبی نداشته ... لینک لینک
دو تا از مسئولین استعفا دادند .... جالب اینجاست خبر در خاموشی مونده . یعنی زیاد پوششش ندادند. اصلا علت خودکشی رو واضحا بیان نکردند و فقط گفتن خود دانشجو حال روحی خوبی نداشته ... لینک لینک
2021/7/25 شروع کننده موضوع توقیف شده #3 Xxx79 کاربر فعال ارسالها 65 امتیاز 581 نام مرکز سمپاد Farz شهر Tehran سال فارغ التحصیلی 1394 رشته دانشگاه کامپیوتر کسی خبری دریافت نکرده؟ چرا پست من رو ادغام کردید ؟ من میخواستم بیاد صفحه اول . شما هم انگار میخواهید این فجایع رو لاپوشانی کنید
کسی خبری دریافت نکرده؟ چرا پست من رو ادغام کردید ؟ من میخواستم بیاد صفحه اول . شما هم انگار میخواهید این فجایع رو لاپوشانی کنید
2021/7/25 #4 Karenn لنگر انداخته فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,602 امتیاز 39,305 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۲ شهر کرج سال فارغ التحصیلی 1401 مدال المپیاد Physics دانشگاه SUT رشته دانشگاه Physics پست ها ادغام میشه چون متوالی دادن تو سایت ممنوعه