- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
اين كمده بين ميز و اون يكي كمد خيلي مشكوكه فكر كنم يه موميايي توش جاساز كرده.
بيوكمپ؟ با اون مجاهدين خلق دستتون تو يه كاسه هست؟ يه پيشوند بيو هم گذاشتين ما شك نكنيم؟ مي خواين از آلباني منتقلشون كنين به يه كمپ جدید داخل كشور؟
مزرعه تربيت شاپرك؟ ميخواين يه عالمه پروانه بندازين به جون ملت در اون اثنا كارتون رو به راحتي انجام بدين؟ نچ نچ نچ نچ
خاطات يك خوناشام؟ ميخواين تبديل به خوناشام شين يا خوناشام هستين اونم جزوه هاتونه؟
تحليلگر بورس؟ كل درآمدتون از منتقل كردن منافقين به داخل كشور رو ريختين تو بورس كه سرمايتون بيشتر شه؟ ولي نميدونستين كه ميخواد سقوط كنه هاهاها. چند بار بگم اين پولاي بدست اومده از اين راها موندگاري ندارن؟
آناليز بازار هم احتمالا براي بررسي قيمت اعضاي بدنه. (چون همونطور كه مطلع هستين منافقين خيلي به اعضاي بدن علاقه دارن تو جزوه هاشونم ميتونين آموزش در آوردن چشم با انگشت و اينا رو هم ببينين.) كارشون به اعضاي ديگه بدنم رسيده پس. هعععييي هععععييي
اون کمدم توش فقط لباسه و لوازم آرایش و ایناخب اون کمد وسطی که مشخصا به کمپانی هیولاها وصله بحثی توش نیست.
تعداد زیاد فولدرهای مربوط به زیست مولکولی و ژنتیک، پیج هایی مثل بیوکمپ، انجمن های بیوتک همهاش نشونه تلاش در تولید اسلحه زیستیه. واقعا جمع شدن یه عده بیوتکنولوژیست دور هم چه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟
دیگه فکر میکنم واضح و مبرهنه که توی اون گروهای به اصطلاح دوستی چی میگذره...
طفلک هیولاهایی که داره در ارتکاب این جنایات ازشون سوء استفاده میشه...
دوس داشتم :/اصناول از همه اینکه متهم القاب مستعار زیادی مثل پرواز و کافکا در فضای مجازی داره که خب تا وقتی شما از چیزی فراری نباشی اینقدر مرموز نمیشی
تشریح :)عشقه فقط به دانش نیسرشته ی دانشگاهیشو بیوتک انتخاب کرده تا در موضوع تشریح و بررسی اجساد دانش کافی داشته باشه
زیر زمین زیر اتاقمه یه دریچه به اونجام برام کافیههمونطور ک بقیه دوستان اشاره کردن اون دوتا کمد بزرگ در کنار هم واقعن مشکوک هستن و نقش کاور دارن و من فکر میکنم پشت یکی از کمدا یک دری هست به مخفیگاهی که مقتولانش رو اونجا شکنجه و عذاب میکنه (#پشمام)
اون پیجمو خودت داری بچه آیدیشم فلفل کافکاس یه مدت رمزش یادم رفته بود مجبور شدم این پروازُ بزنماگه توی حساب اینستاگرامش دقت کنین یکسری نوتیف از پیج دیگش داره که ما ادرسشو نداریم و باز هم یه پیج فیک در میانه که معلوم نیست چ کارهای شیطانی ای باهاش انجام میده :)
یه عالمهه :) یدونس فقطمتهم کلی پوشه و فایل های دینی قرانی داره که نشون میده پس از انجام جنایات دچار عذاب وجدان میشه و سعی میکنه روحشو پاک کنه
امیر! تو داداشم شدی من همش از دوست آشنا زخم میخورمخب خب
نه اتفاقا خلاقیت در بی نظمی رشد می کنهعکس ۱: متهم از اون حرفه ایای روزگاره ک خیلی نظم توی کارش واسش مهمه و این از اتاق کارش پیداس
تصورشم مو به تنم سیخ کرد کمتر ژانر وحشت ببیندیگ لازم ب گفتن نیس ک این قاتل حرفه ای با تراشی ک روی میزه چیکار میکنه(ورمیداره انگشتای بچه ها مردمو چرخ میکنه باهاش ک این نشون دهنده ی روحیات خشن ولی ساده نمای قاتله)
اون یه شوخیه چون همیشه من قشنگ عاشق یه چیزی میشم بعد همه بهم میگن تو فن این بازیگره شدیا منم حسابی انکاررر می کنم.عکس ۲: توی بیوی پیج قاتل نوشته شده ک l am not a fan با ی خنده ی مظلوم نما ک اصلنم اینطور نیس
چرا ک بقول بزرگی: از آنچه ک هستی بر زبان نیاید...ار دگران گویند،آن برآید(کاملا چرته و تاحالا اصا کسی اینو نگفته ولی مهم نیت و منظورمه) ک ینی خودت بگی من فلان نیسم اصا مهم نیس بلکه دیگران باید تاییدت کنن
و طبق شهادت شاهدان این مورد تکذیب شده پس قاتل دروغگوی نمایانی ام هس
بالاتر توضیح دادم راجبشعکس ۳:همونطور ک میبینین عکسای لورفته ی چتای همدستای قاتل اینجا هس و اون پیج مزرعه تربیت هم جزو پخش کننده های گل و انواع اقسام اینگونه مواد مخدر است ک با حکم دادگاه حتما مداخله میشه و عوامل دستگیر میشن
مامانمم هم دستمه so cute ^^عشق کنیم موادارم با موتور دوتایی برسونیمعکس ۴: خب خب متهم نماد گروهشونم برامون فاش کرد
توی عکس سوم پروف یکی از همدستای متهم گله ک یجور پوشش برای گلِ مواد مخدره و پشت دست همه ی این تاسیسات مادر متهمه ک بازهم پروفش نماد گروهشونه و پیمایش هایی رو برای هماهنگی و حتی جذب عضو برای گروه پخش مواد مخدرشون برگزار میکنه
فامیلامونم نمیدونن ما میخوایم یه خونه اونجا تازه بسازیم شما ها فهمیدینعکس ۵: خب یکی از فولدرا ک اسمش خانه ی شهرکرده نشون دهنده ی این هست ک علاوه بر اصفهان ک محل زندگی متهم هس ب دیگر شهرها هم پخش میکنن و خونه ی امنی هم توی شهرکرد دارن
اشکم در اومد (واقعنا)و همونطور ک گفتم از روی پوشه ی شرکت تولیدی هم معلوم شد ی تاسیسات حرفه ای برای تولید و پخش مواد مخدر دارن
و اما چیشد ک این اسناد ب دست ما رسید؟
اگ دقت کنین پوشه ای هس بنام بخاطر یک بوسه
چنوقتی بود ک متهم رو مورد نظر گرفته بودیم و برای نزدیک شدن ب متهم یکی از افراد خبرمونو فرستادیم ک خوشبختانه متهم فریبمونو خورد و بخاطر ی بوسه و رابطه ی عاشقانه تمام مدارک توسط نفوذی ب دست ما رسید
-_-حتی اسم کار خودشونو طبق یکی از پوشه ها گزاشته کارافرینی
بله درسته کارافرینی ک باعث مرگ و بدختی هزاران نفر شده
:)به به اگه این اتهاماتمو ازشون انصراف بدی تورم میبرما وضع نت هم داغون شده بیا بریم واکسن فایزر بزن زنده بمونیعکس ۶: متهم همونطور ک گفتم بسیار منظم و مظلوم نما هس و میشه از برنامه های مذهبی گوشیش ک پوششی هس برای کارای سیاهش از این قضیه مطمئن تر شد و حدس من اینه ک هماهنگی های جلسه رو توی پیام رسانای خارجی میکنن ولی همایشات رو توی دیسکورد برقرار میکنن
و برای توسعه کارشون پولیو ک درمیارن توی بورس سرمایه گزاری میکنن و چ فکر حرفه ای بوده
در اخر هم متهم مطمئنا وقتی ک همه چی ثابت بشه طبق پس زمینه گوشیش ب یکی از کشورها فرار میکنه و قطعا خونه ای نزدیک ساحل خواهد خرید
:/ اون فولدر خون آشامو دیدی؟ خیلی هم درخواست نداشته باش خلاصهحرف اخر اینکه از قاضی خواستار اشد مجازات و اعدام میباشم
قشنگ بدم بریزنت تو چرخ گوشت یه رنگت کنن عجب شوهری سر چهار تا زنو خوردی باز احتیاط نداریبا متهم رنگی رنگی ای روبهرو هستیم. ابتدا از این عکس شروع می کنیم:
مواد خودم مصرف کنم که نمیتونم درست کار پیش ببرم.https://s4.uupload.ir/files/1_5z4c.png
1-4: جاساز. از مواد مخدر مصرفی، پنجه بوکس، چاقو ضامن دار و از این خورده کاریا. در مواقع نیاز، پشت پرده ی رنگی جای مخفی شدن یه آدم که سایه شو می بینیم،
من این همه پول داشتم شوهر می کردم؟وجود داره. می تونه همکارش باشه یا برای مقاصد پلید دیگه طرفو از پنجره بیاره. کمد راستی، کمد نیست و از دستگیره ی خیلی بزرگش میشه فهمید که گاو صندوقه و در واقع، جای اسلحه، پول، مدارک، نامه ها و مواد منفجره ست.
با چاقو بازی کنم؟ معلومه خودت این کاره ایا چه بازیایی میشه انجام داد با چاقو؟ :)اینو میشه با اون لباس نظامی ای که روی صندلی پهنه بهتر متوجه شد. مثل هر تشکیلاتی، نکات امنیتی (دوربین و شنود) وجود داره که نشون میده متهم سردسته نیست (به این نکته برمیگردیم). نکات کم اهمیت دیگه ایم وجود داره مث اون چاقوی چندکاره که اسباب بازی و ابزار متهمه.
https://s4.uupload.ir/files/2_o25h.png
تعداد یارا امام زمانِ فک کنم ببین قدرمو نمیدونی :)ساعت گرفتن عکس به دقت انتخاب شده. با حذف ارقامی که نشون دادم از نام کاربری، به عدد 313 می رسیم
فاطما کماندو ها برای نظام کار می کنندا اتهام نمیشعکه می تونه نمادی سری و در راستای ضدیت متهم باهاش باشه (چرا موافقت نه؟ به اونم می رسیم). مخفف "fk" دو معنی داره: اولیش "فاطی کماندو"
که اصطلاحیه به معنی دختری که فعالیت نظامی و شبهه امنیتی داره و معنی دومش،
یدونع k شبیهشباهتش به AK47 میشه و ینی سلاح اصلیش کلاشه
این خیلی خوب بودو این مهر تاییدیه به حضورش در افغانستان. همون طور که زیرش نوشته "من فن (پنکه) نیستم" و معنی پشتش یعنی من بخاری (اهل بخارا) هستم. متهم اهل بخاراست
جوون الکی مثلا عبریم بلدم میشه ربطش داد به اسرائیلپس هم فارسی بلده هم احتمالا عبری بلده و
هوم دور به خاطر چند بوسه خط کشدی چیزی راجبش نگفتیاین شواهد می تونه ضدیتش با اون عدد 313 رو تقویت کنه. هر چند در مدت حضورش تو افغانستان در فرهنگ اون جا حل شده و ضدیتش رنگ و بوی گروهای تروریستی اون جا رو به خودش گرفته. حل شدنش تا جایی پیش رفته که مسئولیت شاخه ی تربیتی فرزندان اونا رو به عهده گرفته و توی قرنطینه از مجازی فعالیت خودشو ادامه میده: https://s4.uupload.ir/files/3_2hxr.png همچنین برای ساختن پوشش گوگولی، عکس مقتولاشو میذاره.
https://s4.uupload.ir/files/4_9wl5.png
به به چه چریکی میخوام برا طالبان توی ایران شرکت بزنم اتهامارو بردار معماریشو میسپارم بهت کارت خوب باشه نونت حسابی میزنم تو روغن طالبان ساخت و ساز زیاد داره!پوشش دانشجو هم برای فعالیتای تخریبی مناسبه هم متخصص شدن برای خدمت به سردسته هاش. متهم ساکن اصفهانه اما خونه تیمیشون توی شهرکرد واقعه و طی رفت و آمدهاش، داره درباره ی موضوعات پذیرفته شده توی فرهنگ مردم ایران و حرام از دید طالبان تحقیق می کنه. در عین حال، هدف دانشجوییش (تاسیس شرکت دانش بنیان برای گروهک) رو فراموش نکرده.
خوبه خودتم میدونی مخصوصا ازت بچه هم ندارم ماشالله تا من اومدم بچه هات زنای قبلیت بودن حواستو جمع کن!شواهد بیشتری وجود داره که شاید (اگه به خاطر ازدواج باهاش و در تیررس بودنم ترور نشدم) در آینده بهش اشاره کردم.
من سر چهار تا زنو نخوردم سلیطه خودشون با موافقت من جدا شدن. چهارتام نه و دو تا. با آیفر سه تا.قشنگ بدم بریزنت تو چرخ گوشت یه رنگت کنن عجب شوهری سر چهار تا زنو خوردی باز احتیاط نداری
مواد خودم مصرف کنم که نمیتونم درست کار پیش ببرم.
ضامن چاقو از کجا دیدی؟عجب اشتبی کردم رات دادم تو خونه زندگیما
خدایی کو؟ همکار سایه هوم
من این همه پول داشتم شوهر می کردم؟
دو هفتس دارم میگم پوستم سوخت یه ضد آفتاب برا من نگرفتی!
با چاقو بازی کنم؟ معلومه خودت این کاره ایا چه بازیایی میشه انجام داد با چاقو؟ :)
تعداد یارا امام زمانِ فک کنم ببین قدرمو نمیدونی :)
فاطما کماندو ها برای نظام کار می کنندا اتهام نمیشع
یدونع k شبیه
این خیلی خوب بود
جوون الکی مثلا عبریم بلدم میشه ربطش داد به اسرائیل
هوم دور به خاطر چند بوسه خط کشدی چیزی راجبش نگفتی
اوکیه بردار این اتهامارو
به به چه چریکی میخوام برا طالبان توی ایران شرکت بزنم اتهامارو بردار معماریشو میسپارم بهت کارت خوب باشه نونت حسابی میزنم تو روغن طالبان ساخت و ساز زیاد داره!
خوبه خودتم میدونی مخصوصا ازت بچه هم ندارم ماشالله تا من اومدم بچه هات زنای قبلیت بودن حواستو جمع کن!
بنده با دیدن این جمله تمام اتهامات رو رد میکنم و از متهم خواستار بخشش هستم~_~امیر! تو داداشم شدی من همش از دوست آشنا زخم میخورم
همین جا امین ده تا نکته دیدچه متهم حرفهای ای
عکس1: نکته خاصی نمی بینم معلومه برای پاک کردن شواهد و مدارک وقت زیادی گذاشته و یا اینجا اتاق کارش نیست
اون بلا چائو یعنی خاحافظ زیبااون کمد وسطی خیلی یجوریه انگار یه نماد خاصی روش هست
عکس2: متهم داری پیجتو تبلیغ میکنی آیا؟ گول نخورین اونfk توجهتون رو جلب نکرد؟ اون مخفف flower keeper عه که بعدا راجبش صحبت میکنیم
چقدرم راحت مواد فروش از اعتیاد حرف میزنه؟یه اعیاد میبینیم که ت حذف شده و منظور اعتیاد بوده
یه خانم سن روی 40 50عکس3: یه کاربر با اسم و عکس گل چه معنی میتونه داشته باشه؟
اون مارگارت سایتهو مینا که اونم یه گله
اسم مامانمه توی اینستاz.sh که معلومه یعنی زنبق شهری
مینا گریم گرفت ما قرار شده یه مدت باهم حرف نزنیممحموله قاچاقی مینا دو دقیقه پیش از مرز رد شده
بالا گفتم چیه شاپرکزنبق شهری هم که الان به مرکز پخششون رسیده و اکتیوه
اما اون محموله اصلی (گل یا همون ماری جوانا) 35 دقیقه پیش به دست جوونای بدبخت رسیده...
شاپرک اینجا چیکاره اس؟
باکتری پروش بدیم :)احتمالا اینا پروانه هارو میکشن تا با فروش ابریشم پیلهشون پول عملیات مخوفشونو دربیارن...
عکس4: رو پروفایل مادرش هم عکس گله (شاید منظور رئیس گروه و مادر باند باشه)
کافه کتاب هم محل قرارهای هفتگی برای عضوگیری و ردوبدل کردن اطلاعاتشونه (به عکس اون برگ ها دقت کنین)
سیانوباکتری؟ چه نقشه شومی دارین؟
بهش این مدلی فکر نکرده بودم نه اسم معلمهعکس5: به به چقدر نکته!
اسناد کافه کتاب ثابت میکنه اون کافه محل قرارهاشونه
ژنتیک و زیست مولکولی یعنی متهم داره روی دستکاری ژنی گیاها برای محصول بیشتر کار میکنه تا دیگه انقدر پول قاچاق ندن و خودکفا شن
کلاس زیست قاضیان؟ قراره قاضی دادگاه رو تهدید کنین تا رای عادله رو صادر نکنه؟ :/
بریمانالیز بازار و کارآفرینی هم که لازمه هر بیزینسیه (مخصوصا که شرکت تولیدی هم زدن برای مواد مخدری که تولید میکنن)
خون آشام و بوسه و اینا؟ استغفرالله بریم عکس بعدی
همه هم گیریناعکس6: تحلیل گر بورس؟ اوکی
با این برنامه های مذهبی و فرهنگی سعی در عوام فریبی داره...
من توی این سایت عروس مطهریما میگم پدر شوهرم بنت کنهجمعبندی: متهم دستی توی باند قاچاق گل و گیاه داره و به تولید مواد مخدر (اعم از علف و گل و غیره داره)
احتمالا در آینده با دستکاری ژنی این گیاها قراره ماده مخدر جدیدی وارد بازار کنه
از قاضی پرونده تقاضا دارم درکلاس زیست ایشان که تله ای بیش نیست، شرکت نکرده و برای این متهم که با این بلای خانمان سوز، جوونای مملکتو از صراط مستقیم منحرف میکنه؛ تقاضای اشد مجازات رو دارم
خدافهختم دادرسی
اقا منو با امین مقایسه نکنین خبهمین جا امین ده تا نکته دید
اون بلا چائو یعنی خاحافظ زیبا
چقدرم راحت مواد فروش از اعتیاد حرف میزنه؟
یه خانم سن روی 40 50
اون مارگارت سایته
اسم مامانمه توی اینستا
مینا گریم گرفت ما قرار شده یه مدت باهم حرف نزنیم
بالا گفتم چیه شاپرک
باکتری پروش بدیم :)
بهش این مدلی فکر نکرده بودم نه اسم معلمه
بریم
همه هم گیرینا
من توی این سایت عروس مطهریما میگم پدر شوهرم بنت کنه
خدافه
ممنونم شرکت کردی خانم گل
اسپم نده مرد مومناحسنت به هرچی عیاله قدرشناسه
خلاصه من بیشتر مشکوک شدم به متهمدوس داشتم :/اصن
تازه اینا جدیداس قبلا رویا و رها و ندا هم بودم
تشریح :)عشقه فقط به دانش نیس
زیر زمین زیر اتاقمه یه دریچه به اونجام برام کافیه
اون پیجمو خودت داری بچه آیدیشم فلفل کافکاس یه مدت رمزش یادم رفته بود مجبور شدم این پروازُ بزنم
یه عالمهه :) یدونس فقط