- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- مهندسی بهداشت حرفهای
آخرین اخبار سنجش و کنکور ۱۴۰۱ در این تاپیک اطلاع رسانی میشه.
اگر منظورت تاثیر مثبت معدل هست باید بگم خبر چندان مهمی نیست! حتی با رتبه حدود ۵۰۰۰ هم بعیده که تراز معدل ۲۰ از تراز کنکور بیشتر بشه.این خبر تصویب شده ؟بعنی حتمیه؟
ناموساً شیمی ۳۰ سوال ۳۰ دقیقه؟ :))عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با تأکید بر اینکه در کنکور 1401 تغییراتی در جهت برگزاری بهتر، آرامش و امنیت بیشتر درنظر گرفته شده است، گفت: در سه گروه آزمایشی ریاضی، تجربی و علوم انسانی تعداد دفترچهها بیشتر میشود، با این روند کار سازمان سنجش سختتر اما کار داوطلبان راحتتر میشود.
وی افزود: یک دفترچه عمومی با پاسخنامه مجزا با 100 سؤال و 75 دقیقه وقت درنظر گرفته شده است. این دفترچهها شخصیسازی شده و مختص هر داوطلب است.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطر نشان کرد: در آزمون اختصاصی گروه ریاضی دو دفترچه درنظر گرفته شده است. دفترچه شماره 2 شامل درسهای ریاضیات با 50 سؤال و 80 دقیقه زمان و دفترچه شماره 3 شامل درس فیزیک با 40 سؤال و 50 دقیقه زمان، شیمی با 30 سؤال و 30 دقیقه زمان در سه پاکت و در سه نوبت به داوطلبان داده میشود.
وی درباره دفترچه های گروه تجربی کنکور ۱۴۰۱ گفت: در این گروه نیز ۲ دفترچه اختصاصی درنظر گرفته شده است، دفترچه شماره 2 شامل ریاضی و زیستشناسی است. ریاضی 30 سؤال با 50 دقیقه، زیست شناسی 50 سؤال با 40 دقیقه و در مجموع 80 سؤال با 90 دقیقه درنظر گرفته شده است.
پورعباس ادامه داد: دفترچه سوم این گروه شامل فیزیک، شیمی و زمینشناسی است. فیزیک 30 سؤال با 37 دقیقه، شیمی 35 سؤال با 37 دقیقه، زمینشناسی 20 سؤال با 16 دقیقه و در مجموع 85 سؤال با 90 دقیقه درنظر گرفته شده است.
من ۱۰ و ۱۱ شنیدمکس دیگه ای هم شنیده که 8 ام نتایج رو میزنن؟ منبع هر نوعی از شنیده هاتون موثق عه؟
گویا با تجربی نشون داده میشه :"چرا انقدر زود؟ من هنوز آمادگی دیدن افتضاحم رو ندارم :)
+ یک سوال فنی در جهت اسپم زدایی:
بچه ها من کارت کنکور زبانم رو نکندم و روی صندلی جا موند و قبلش هم بابام اومد عکس بگیره نذاشتم :) (صرفا برای همین یادم رفت تا ضایع شم:) )
بعد شماره داوطلبی نداشته باشیم نمیشه نتایج رو دید؟
یا همراه تجربی نشون داده میشه؟
ریکشن گریه نداریم چرامیتونستی سر جلسه اون جاهایی که گفته چیزی ننویسید، چیزی بنویسی. الان دیره >: