ما رو بابت حماقتمون ببخشيد اما يه سوال:ک*خلا؛ بحث کره زمینه نه جینگیلای ما یا جینگلای تیرکییه.
تا جایی که میدونم هواپیما های ایرانی باید مطابقت داشته باشن با جغرافیای ملیتا جاییکه من اطلاع دارم هواپیما واسه جنگل های کوهستانی قابل استفاده نبوده. ولی میشده واسه جنگل های ترکیه ازش استفاده کرد واسه همین فرستادن.
البته اگه ازم بپرسین چرا این هواپیما رو واسه کوهستان نمیشه استفاده کرد و جنگل های ترکیه چطوری بودن که میشده، حقیقتا نمیدونم.
ولی درکل آره محیط زیست محلی در اولویت قرار داره. درسته همه مردم زمین تو یه کشتی هستن و مشکلات محیط زیستی یه منطقه رو بقیه محیط ها هم اثر میذاره ولی قطعا اول از آسیب های محلی صدمه میبینیم.
تو مملکتی که اکثر جنگلهاش کوهستانین خریدن وسیله ای که در کوهستان هیچ عملکردی نداره حماقته.البته حماقتای اینا دیگه عادی شده.تا جایی که میدونم هواپیما های ایرانی باید مطابقت داشته باشن با جغرافیای ملی
وگرنه میخوان خونه عمشونو باهاش خاموش کنن
این خودش یه ایراده
اصلا قابل چشم داشت نیست
من چك نمى كنم و ميگم كاملا دروغ ميگه.اين همون كثافتيه كه سه روز در مورد اون هواپيماى اوكراينى با وقاحت و رذالت تمام دروغگفت.البته همشون مثل همن.فرمانده هوافضای سپاه فرمودن هرجا تونستن نیرو فرستادن. و از ایلوشین سال ۹۷ واسه خاموش کردن هورالعظیم استفاده کردن.
نمیدونم از تکنیک تحریف گذشته کره شمالی استفاده کرده یا واقعیت داره.
شاید بعدا تحقیق کردم ببینم راست گفته یا زر زده. اگه کسی وقت کرد ببینه این چیزایی که گفته راسته یا نه ممنون میشم شیر کنه :)
https://www.google.com/amp/s/bourseon.com/vbK1-%D9%88%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%B4-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B9%D8%B2%D8%A7%D9%85-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%A8%E2%80%8C%D9%BE%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87-?amp=1